Лакове за нокти - 149

• 37 225
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Ново от essence ❤️ ready steady red. На снимки из нета изглежда по-тъмен, а и светлината в Дм е подвеждаща. Днес бях голям цирк. С 3-4 червени лака в ръка и с телефон в другата за да им видя реално цветовете на лакирани нокти😃🤣Леко загатвам и за оранжевия нюд на flormar, който след малко ще свалям.

# 136
  • на последния етаж
За днес избрах Flormar 128:

# 137
Шеа, за мен това е вариантът на 454 Miss в сиво Grinning Нали е пак със син шимър?
Да. И аз това си го помислих. 🙂 Много красиво стои. Аз не можах много добре да го хвана с камерата.

# 138
Oххх, объркала съм ти ника Joy Отивам да редактирам Grinning

# 139
  • Стара Загора
BEL 110 + ADLIN METALLIC 002

# 140
Ново от essence ❤ ready steady red. На снимки из нета изглежда по-тъмен, а и светлината в Дм е подвеждаща. Днес бях голям цирк. С 3-4 червени лака в ръка и с телефон в другата за да им видя реално цветовете на лакирани нокти😃🤣Леко загатвам и за оранжевия нюд на flormar, който след малко ще свалям.

Купих от тази серия розов в събота. В неделя се лакирах, разлакирах след 5 мин и го изхвърлих в кофата. Става като вар, на балончета и черти, топа не помогна.
Предпочитам другата серия.

# 141
Ужаснооо, аз го пробвах на едно кенче, разнесе се равномерно...много странно Sad

# 142
Може и от цвета да е било. Някой път различните цветове са с различна формула Simple Smile

# 143
Аз отново бях безидейна днес какво да лакирам и в такива случаи винаги посягам към Essie Mrs. Always-Right. Заедно с Cute as a Button ми е любим цвят и май това ще са единствените от колекцията, при които ще стигна и до втора бутилка.

Пробвах и пилата от Лидл, благодарение на обяснението на Долче без страх, и бях приятно изненадана, определено надмина очакванията ми.

# 144
Mарголота, радвам се, че си доволна от пилата Blush

# 145
Моите мъници, нищо не съм чистила още, но на снимките изглеждат по-омазани. Лаковете са Orkide 659, GR nail art 114. Тук дойдох без никакви лакове, даже и топ не взех ... добре че имаше изостанал essence the gel, преди много го харесвах

Скрит текст:

# 146
От коя седмица е лидълската пила, успешно ли отстранява кожичките?

# 147
Около 8 март я пуснаха...Най-вероятно е вече изчерпана. Да, добре се справя с кожичките.

# 148
Едно Еси эа настроение. Пилих квадратно и окончателно оставам на таэи форма, много по-яка е.

# 149
  • София
Скрит текст:
Аз отново бях безидейна днес какво да лакирам и в такива случаи винаги посягам към Essie Mrs. Always-Right. Заедно с Cute as a Button ми е любим цвят и май това ще са единствените от колекцията, при които ще стигна и до втора бутилка.

Пробвах и пилата от Лидл, благодарение на обяснението на Долче без страх, и бях приятно изненадана, определено надмина очакванията ми.
[/spoiler]
Професионално оформен маникюр се е получил!Много красиво!

Общи условия

Активация на акаунт