Лакове за нокти - 149

• 37 257
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • волно калдъръмче
Моля, да ми препоръчате хубав червен цвят, който може да бъде закупен от ДМ Heart
Мейбълин 349

# 151
Snоwwhite, много ти е хубаво с тази форма, а и цветът ми е много любим Heart Eyes
Аз се лакирах така:

Скрит текст:

Лаковете (помътнялото по връхчетата е от топа):

На живо Флормар е много приятен, повече бежово-кафяво има в него, на снимките е по-сивеещо-графитен. Явно има и някакви шимърчета, но аз лично ги виждам само на снимки! От лаковете е които "прощават" пропуснатото от мен оформяне на ноктите, доста прилично изглеждат и отразява приятно светлината (как само го описах- да ви се прииска да си го купите, нали? Joy )... ГР е много приятен нюанс също, за първи път го пробвам. Декорацията е с клечка за зъби Laughing

Джаста, тъкмо щях да те предупреждавам, че са развалили Спийд драй Grinning Съхне много, много бързо (май по-бързо отколкото предишните ми бутилчета), но ми остави мътно на връхчетата. За щастие, установих, че след 10-20 минутки (не помня точно, но лакът беше изсъхнал достатъчно добре) може да се махне с пръсти, с движения от основата на нокътя към върховете. Вероятно щеше да се махне и след намазване с олиото за кожички или пък дори след миене...Което ми напомня да проверя дали същото би се случило и с помътняването след Куик драй. Само не мога да разбера защо се получава само на връхчетата, като френски маникюр- малко е като термо лаковете...там където е израсналото се получава този ефект. Може пък наистина да има общо с телесната температура. Grinning
Снимки на дневна светлина, от днес (мрачно беше):
Скрит текст:

Със светкавица:

Естествено, мързеливи ме да се занимавам и с кожичките и снощи мацнах само малко олио, но това все едно не сте го видели Grinning  

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 15:47 от dolce miele

# 152
Олеле, Долче, и на Спийд драя ли посегнаха. Ужас. Дано да е просто кофти партида. Още ме е яд за Куик драя на ГР, сега, ако и този го окепазят вече не знам.
Пп Много сте хубави всички. Heart Eyes
Мен нещо ме е налегнал мързела и не ми се лакира. Rolling Eyes

# 153
Джаста, поне това мътното се маха след 10-20 минутки (вероятно и по-рано, но аз за всеки случай предпочитам да изчакам малко). Струва ми се, че съхне още по-бързо обаче което е супер. Ако не е до партида де...
Момичета, това намаление важи ли и при онлайн покупка или дават талончетата само при пазаруване в реален магазин? Намалението за Флормарите е валидно и онлайн, но пък няма особено разнообразие от интересни цветове като че ли...

# 154
Хмм,dolce, това pearly при мен го виждам лилавеещо в бутилчето ...
нещо пролетно от 2016та

# 155
Ел, чак лилавеещо не ми изглежда. Chrome purple- да. Но при много внимателно вглеждане в бутилчето се виждат едва загатнати сини и розови шимърчета...Много интересен цвят е. Heart

# 156
  • София
КА 677

# 157
  • София
SNB Михаил

И Флормар 454 нанесен върху Михаил , не очаквах така да изглежда върху тъмна основа.

ПП. Агентчето отдавна не е писала. Дано не е нещо здравословно.

# 158
  • София
Момичета, всички сте страхотни.
Да ви се похваля малко. Купих си 4 лака на флормар от Лили и 2 от тях не ми ги намалиха. Писах им и получих имеил да им кажа кой магазин и да кача касова бележка. Направих го и ми се обадиха, че е станало объркване и ще ми върнат разликата. Няма да отида до Лили само за 2лв, но е важен жеста.
Долче, нокти чупя, ако счупя лак ще умра. 🙂

# 159
Аз бих отишла да си взема с тези пари още някой лак 😉

# 160
Натуся, аз очаквах да стои по подобен начин върху тъмна основа- показвала съм го върху синьо и крайният резултат беше по-светъл син цвят+ страхотния перлен син шимър...На мен много ми харесва. Blue Heart
Миленка, и аз бих отишла за още един или два лака Grinning
Джулс, чудно е Heart Eyes

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 08:27 от dolce miele

# 161
# 162
Арабеск, много, ама много, мой цвят❤ Чудесен маникюр❤
Моят Пастел е на пет пълни дни и съм повече от доволно. Ако не е израсналото и леко отчупеното на палеца, за което съм се виновна аз, че го закачих с тенджера, не е млъднал!

# 163

https://www.instagram.com/p/CMjUpXAMya1/?igshid=6ua07rlum946 
Georgieva ,Аrabesque...вие да не сте се наговорили 🤗🤗🤗

# 164
Този цвят няма улавяне и това е. За мен е тъмна боровинка. 😁

Общи условия

Активация на акаунт