Лакове за нокти - 149

• 37 764
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • sofia
Яна, добре дошла! Кой номер/и име/ е синият Флормар Фул калър (този вдясно)?
Бенчита, страхотно е! Heart
Георгиева, Маме, Арабеск, Румяна, Heart Eyes
Мими, честито Blush
Здравей  FC68 Capri

# 181
Ето моят първи опит. Не е идеално, но ще ме извините като начинаещ Simple Smile

# 182
Mountain Crystal, кой е този така прекрасен лак? Heart
Яна, май го имам, но е петролен, а на снимката го помислих за сиво-син. Blush

# 183
С бел 239 съм

# 184
Бел 239 мини ли е?
Момичета, в Лили важи ли коридорът за пенсионери от 8,30 до 10,30ч??? Иска ми се да се разходя...ако не, ще е по друго време. Последните няколко дни не съм купувала лакове, ха ха Stuck Out Tongue Winking Eye Laughing

# 185
Аз днес взех един 😉
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 00:55 от amini

# 186
Един и от моите "питомци" е този Grinning

# 187
  • Варна
Страхотна светла мента е този Бел! Май ще го потърся и него.
Някой има ли perfect F4? По принцип търся F5 (заради снимките на Долче), но намирам само 4. Чудя се дали не е твърде розов.

# 188
От мини серията е, да. Напоследък не харесвам големи лакове. Имам все такива, но ми писват, консистенцията се изменя, не се топва четката цялата какво аз обичам, а ми е жал да го хвърля, това поне ще се свърши бързо, само трябва да видя къде ще ги намеря под левче и повече цветове тези минита, че вчера го взех за 1.20,което не ми е ок, но бях решила да съм с такъв цвят. И лепенките взех за 1.50,което също не ме кефи, но исках да пробвам ще мога ли да се правя, преди да поръчам от фейса.

# 189
Tина, виждала съм го F4, но преди много време и не го помня добре...Сега го видях онлайн- розово-прасковен го виждам. Със сигурност е по-розов от F5, но вярвам, че ще е със същото качество. Флормар Sea foam и Milk foam са млечни полупрозрачни нюанси, Бел 04 също (ако държиш на млечен цвят). Simple Smile

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 08:34 от dolce miele

# 190
  • Варна
Благодаря, Долче. Навих си, че ще търся перфекта, защото го похвали за трайността и широката четка, а и ми хареса цвета. Гледах ти и снимките на млечните ГР, но имам един лак от серията и нещо не ми допадна. Като че ли не искам и Флормар, остава да погледна Бел.

# 191
Бел при мен са малко по-нетрайни като цяло. Не са чак от най-нетрайните лакове които имам, но определено не са като Перфект-а. Smiley За светлите лакове има значение, защото като започнат да се "отлепват" откъм кожичките мен ме дразнят много... Simple Smile

# 192
Нещо съм изпуснала точно кой цвят се търси, но ето го Milk foam при мен https://www.instagram.com/p/CLUIUAwD2ZF/?igshid=sogol2jnjnox

# 193
Мountain_crystal, прекрасен маникюр😍 Имаш чудесна плочка, мечта направо❤
Арабеск, отново много, много красиво❤
Аз съм в лилаво и си чакам днес поръчката от Ремедиум🙈🙈🙈 Покрай ув топа на Перфект забърсах и още някой и друг цвят 🙈

# 194
Георгиева да покажеш после 😀
Този лак, който ви показах го взех от Ремедиум, и УВ топ имаше. Флормарите сякаш бяха намалени, но не се вълнувам от тях, предпочитам българското. В тази връзка Виан имат ли фирмен магазин? Производствената им база ми е съвсем наблизо, няколко пъти съм обикаляла, но не...

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 10:07 от amini

Общи условия

Активация на акаунт