Лакове за нокти - 149

• 37 758
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Флормарите сякаш бяха намалени, но не се вълнувам от тях, предпочитам българското.
Ох, усмихна ме Simple Smile Но наистина и аз много харесвам лаковете на Перфект. Blush
Георгиева, Purple Heart

# 196
Дойдоха🤣 Флормарите отзад са бази - хидратираща и заздравяваща. До сега не съм ползвала от марката заздравители и ми е любопитно. Есенсът е чуден на живо. Арабски нощи се казва. Червеникавото е боровинково на живо, но очаквах да е по - тъмно. Май на мама ще го давам, а неаполитаново лилавато се оказа, че съм повторила неволно и него ще подаря, че две бутилчета са ви много 🤣 Другото лилаво до Есенса, също е хубаво, май, е дуохром.

# 197
  • Измир
Чудесни сте момичета!
Георгиева, Mountain crystal 💕.
Aз минвам да ви покажа ноктите на малката (12 г.), оформени и лакирани от каката (15г.).

# 198
Ах, че сладко Blush Много ми харесва идеята, обичам черно-бели комбинации Heart
Георгиева, поне ще пробваш ли 240, много ми се иска да го видя? И мисля, че ще ти отива доста...

# 199
Момичета, имате ли представа откъде мога да си взема заздравителя на Мавала, моя вече е почти на дъното

Само да не е от Ремедиум, защото в момента чакам пратка от тях от 3 седмици и вече ми иде да ги убия всички там. Толкова некоректно отношение не бях срещала..

# 200
Флормарите сякаш бяха намалени, но не се вълнувам от тях, предпочитам българското.
Ох, усмихна ме Simple Smile Но наистина и аз много харесвам лаковете на Перфект. Blush
кои лакове са български?

# 201
Перфект и SNB са български.

# 202
  • Варна

Току що, в Лили Владислав-Варна. И има много бройки сложени на отделен стилаж с обявена промоция. Чета ви.... 😘😘😘

# 203
  • Измир
Честити нови лакове момичета!
Аз се лакирах за втори път с този прекрасен Sinful colors.

# 204
Ах, че сладко Blush Много ми харесва идеята, обичам черно-бели комбинации Heart
Георгиева, поне ще пробваш ли 240, много ми се иска да го видя? И мисля, че ще ти отива доста...

Ще го пробвам непременно Stuck Out Tongue Винаги първо пробвам, и ако не ми допадне, подарявам Stuck Out Tongue

# 205
Най-накрая ми дойде някаква муза за лакиране

Основата е GR Color expert 71

# 206
Прекрасни сте всички! Блъд, много нежно!
Аз май ще се отписвам от темата, за да не се дразня Grinning Дойде ми поръчаната медицинска терапия за нокти, но кой да види предварително, че трябвали да се ползва поне два месеца нон стоп, за да има ефект Frowning Аз си мислех, че ще е обичайните две седмици. Като съм дала 20+ евро за нея ще я мажа, но отсега ми се къса сърцето от мъка,  от години не съм била толкова дълго с голи нокти. Слага се всяка вечер, а сутрин остатъкът се отмива, и после през деня с олио от жожоба ще мажа. От други лакохолици видях, че през деня са се лакирали, и вечер са триели, но това ще ми е първо супер много работа, второ така още по-дълго траела терапията..,
Оплаках се, знам, че тук ще ме разберете Joy

# 207
Flormar 058 bright rose, а отгоре е лак от Джъмбо без номерче 😅

# 208
  • София
Момичета, имате ли представа откъде мога да си взема заздравителя на Мавала, моя вече е почти на дъното

Само да не е от Ремедиум, защото в момента чакам пратка от тях от 3 седмици и вече ми иде да ги убия всички там. Толкова некоректно отношение не бях срещала..
Ако не намериш другаде мога да го купя от Ремедиум и да ти го пратя.

или

Обади им се ако не са изпратили още пратката да добавят заздравителя.

# 209
И аз днес имах муза и се лакирах.
Скрит текст:
Иначе искам да похваля много базата на Еси- Strong start и топа Gel setter- миналият ми маникюр издържа 2 седмици, само беше израстнал като гел лак.

Общи условия

Активация на акаунт