Лакове за нокти - 149

• 37 772
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Натуся, уж вече са ми изпратили пратката пък да видим. Но повече от техния сайт нищичко няма да поръчам. Те и пари имат да ми връщат по тази поръчка, защото си поръчваш и си пише има наличност и хоп после нямало наличност.  Много ме изнервиха. По-скоро да отида на място в аптеката някой ден като имам ходене до София. В краен случай ако не успея може да се възползвам от твоето предложение, но не ми се иска да те занимавам.

# 211
Ето ги двата нови лака Флормар, които си взех от Лили. Гледах, гледах и от толкова цветове накрая си избрах за френски маникюр. Съхнат много бързо, трайни са, вече трети ден не е мръднал, а с моето миене покрай беба на втория ден съм олющена. Личи си, че са пресни, розовото е много нежен цвят, супер блясък и гланц. От снимките малко се губи от красотата на цвета. За съжаление днес си счупих два нокътя, моля не обръщайте внимание на тази подробност.

# 212
Олгарита, Блъд и другите, Heart Eyes
Аз днес бях в лаковия РАЙ (Елитис- най-накрая го открих къде е)! Smiling Imp Laughing Прегреших, естествено...На връщане към вкъщи ми се изпречи и Ивис (отдавна ми беше мъчно, че махнаха магазина им от мола до нас)...и там прегреших. Ако не бъркам, сдобих се с 5 вида бързосъхнещ топ/изсушител, включително и с УВ топа на Перфект (в Елитис струва 4,99лв) Grinning Добре, че бях с придружител и имах ограничено време за разглеждане Joy
Atamagaokashii (леле...какъв труден ник Blush ), бялото 400 Bright white ли е или е Snow white?

# 213
Bright white e. Самостоятелно не ми харесва как стои, ще му търся някакви ваденки. Не забелязах в Лили, сигурно не съм гледала където трябва. Май имаше на Aura... Thinking

# 214
  • София
В краен случай ако не успея може да се възползвам от твоето предложение, но не ми се иска да те занимавам.
Не се притеснявай,всеки понеделник съм на 5 мин.от Ремедиум.

# 215
Момичета, спешно имам нужда от помощ!!! Как да махна лак от силиконовия гръб на телефона ми? Не ми се рискува с лакочистител, има ли друг начин? Някоя от вас като че ли беше споменала преди време как е почистила лака... Thinking

# 216
  • Стара Загора
С разредител дали няма да стане, едва ли но.... ако някой е пробвал да каже. 😊

Ново от Jimmy Choo

# 217
  • Пеликания
Долче ако е безцветен калъфа пробвай с лакочистителя. А другия вариант е като изсъхне хубаво да го отлепиш или да го излющих с нещо по остро.

# 218
  • Перник
Лелеее, егати цената! Някой давал ли е 82лв от вас за един лак?

# 219
Долче, аз съм махала лак от прозрачен силиконов гръб точно с лакочистител и нищо му нямаше на калъфа. Не се матира или промени с нещо.

# 220
  • София
Момичета, спешно имам нужда от помощ!!! Как да махна лак от силиконовия гръб на телефона ми? Не ми се рискува с лакочистител, има ли друг начин? Някоя от вас като че ли беше споменала преди време как е почистила лака... Thinking
Аз го почистих с мокри кърпички, но бяха капки

# 221
Благодаря, момичета, махнах с лакочистител+ мокра кърпичка+ кърпичка за очила...Но останаха малко следи Bowtie Cry

# 222
Момичета, прекрасни сте, както винаги ❤️❤️❤️
Долче, отново перфектни разяснения 😘 Относно ваденките, наистина на мокър нокът се слагат по-лесно.
От мен Флормар, Перфект и Габрини + ваденка.

# 223
  • София
,

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 17:20 от Starrydream

# 224
https://www.instagram.com/p/CMpMPTSDMbA/?igshid=1spzpqqsdav6v Реших, че е редно вече нещо по-цветно да има Grinning

Общи условия

Активация на акаунт