Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за печените лакове и лампите за изпичане?
Как се използва електрическа пила за нокти?
Какви са мненията за различни видове лакове и техните характеристики?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за печените лакове и лампите за изпичане?
Форумът обсъжда предпочитанията за обикновени лакове и изпичането им. Някои потребители споделят, че предпочитат обикновените лакове, тъй като издържат до седмица без проблеми и без особени щети, като след това искат нов цвят. От друга страна, има и тези, които рядко използват печените лакове и се включват в темата, изразявайки интерес и любопитство по въпроса.
-
Как се използва електрическа пила за нокти?
-
Какви са мненията за различни видове лакове и техните характеристики?
-
Колко дълго трябва да изчакам, преди да нанеса друг слой лак?
-
Кой бързосъхнещ топ лак да използвам и какви са препоръките за неговото нанасяне?
Но наистина и аз много харесвам лаковете на Перфект. 

Винаги първо пробвам, и ако не ми допадне, подарявам 
Дойде ми поръчаната медицинска терапия за нокти, но кой да види предварително, че трябвали да се ползва поне два месеца нон стоп, за да има ефект
Аз си мислех, че ще е обичайните две седмици. Като съм дала 20+ евро за нея ще я мажа, но отсега ми се къса сърцето от мъка, от години не съм била толкова дълго с голи нокти. Слага се всяка вечер, а сутрин остатъкът се отмива, и после през деня с олио от жожоба ще мажа. От други лакохолици видях, че през деня са се лакирали, и вечер са триели, но това ще ми е първо супер много работа, второ така още по-дълго траела терапията..,