Лакове за нокти - 149

• 37 178
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Just add a holo taco!

Holo taco
One-coat black
Linear holo taco
Glossy taco

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 13:56 от Pampita

# 676
Джаста, много нежно и хубаво ❤️
Всички сте просто страхотни 😘😘😘
Аз съм с комбинация от лакове, която не мога да уловя на снимка, а толкова ми харесва... Изглеждат обаче еднакви и скучни и за това не показвам.

# 677
  • София
Pampita, много ми хареса лакът на Герлен и искам да те попитам намираш ли разлика с дрогерийните или Опи/Еси(ако ползваш)? Питам, защото често заглеждам лаковете на марки от по-висок клас ( Диор, Герлен, Шанел и тн), но досега не съм си купувала. Имам друга декоративна козметика от този клас, но лакове не и затова ми е интересно.
Здравей, извинявай за късния отговор, нещо съм го пропуснала.
За мен е важен цвета, а не марката. Имам много лакове и high end, indie, професионални и дрогерийни.
Не бих казала, че high end превъзхождат професионалните, въпреки че имам много лакове на Диор и много ги обичам, особено откакто сложиха извитата четка, която перфектно пасва на моята форма. Дори навремето лаковете на Шанел бяха печално известни с това, че много бързо се белят, но коригираха формулата и сега са ок.
Конкретно за този лак изобщо не съм доволна, с времето е станал по-жълт и даже ми оцвети плочката - не го препоръчвам.

# 678
Pampita,

Този холограмен от къде е купен и на каква цена г/д ?

# 679
  • София
Pampita,

Този холограмен от къде е купен и на каква цена г/д ?

От сайта на Simply Nailogical - https://www.holotaco.com/
С доставка от Америка, но го задържаха ма митницата - разправии, такси - ужас. Даже не мога да сметна колко излезе.
Ако откриеш по-добър начин за пазаруване от Американски сайтове - сподели.

# 680
Прясно, прясно от Мейкъп❤ Този път всички ми харесват и отговарят на снимките в сайта❤

# 681
Флормара 454 е наистина много добро попадение, от всички Флормари той най-много ми допада. Имам и още един на марката, пак някакъв перлен, слагам в комбинация с едно кафяво Опи.
Не мога да подмина възхитата си от Бел. Изобщо не очаквах такава хубава четка, консистенция (на три пласта не става на балончета !), дълготрайност, цветова гама. За лак на стойност 2-3 лв. е направо невероятно.

# 682
Този кървав флормар направо ме прободе в сърцето Grinning Много красив цвят.

# 683
  • София
georgueva88, прекрасни цветове!

# 684
  • В полите на Пирин планина
Нов маникюр от снощи с Revolution pro Flamingo. Декорацията е със стикер и глитър на Перфект. Не знам дали не стана претрупано:

И нови придобивки:

# 685
  • София
Нов маникюр от снощи с Revolution pro Flamingo. Декорацията е със стикер и глитър на Перфект. Не знам дали не стана претрупано:

И нови придобивки:

Нежен маникюр! Нежни цветове лакове си купила!

# 686
  • В полите на Пирин планина
Амиамо, някой може да каже, че цветовете са почти еднакви, но вие ще ме разберете - текстурите са съвсем различни... Simple Smile

# 687
  • София
Амиамо, някой може да каже, че цветовете са почти еднакви, но вие ще ме разберете - текстурите са съвсем различни... Simple Smile

Така е. Simple Smile

# 688
  • Bulgaria
Avon Color Trend - Mint Ice, Gabrini Nude - 01. Декорацията е направена с печат.

Скрит текст:

# 689

https://www.instagram.com/p/CNrZb3aMse-/?igshid=g5z0j9s5rvyx
Pastel имат много нови цветове ,обаче в make up ,защо не заредят и от тях ??? Какво зелено имат само 🤔🤔🤔

Общи условия

Активация на акаунт