Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Композитна карта

  • 1 009
  • 4
  •   1
Отговори
  • Мнения: 230
Асцендентът в композита, а също знакът и домът на управителя на асцендента в композита показват как и при какви обстоятелства са се срещнали за първи път двама души.

Можете да си направите композит в astro.com, като изберете midpoint method. После отдолу на chart drawing style изберете Liz Greene style.

Можете ли да кажете, че с ваши настоящи и предишни партньори, приятели или други, по асцендента в композита се вижда ясно как и при какви обстоятелства сте се запознали?


Също така, смята се, че когато хората са се запознали, транзитният Сатурн е бил в 7-ми или 8-ми дом в композитния хороскоп. Според мен може да е в аспект с управителя на един от тези домове. Тоест, трябва да погледнете в кой знак и на колко градуса е бил транзитният Сатурн, когато сте се запознали с даден човек. След това погледнете композита и вижте в този знак и на този градус какво има и в кой композитен дом ви попада.

# 1
  • Мнения: 5 353
Опитах се, но не разбрах как функционира това. Трябва да се абонирам или какво? Стигнах до едно място, където ми искат някакви суми в долари. Къде се влиза в тези функционалности, които описваш?

# 2
  • в 1001-та нощ
  • Мнения: 13 532
Асцендентът на композитната карта (овен) съвпада с моя първодомен Юпитер (У1, У9, У10), както и със съвпада Слънце/Венера на мъжа ми. Десцендентът съвпада с моя и негов Плутон, оста квадртира моя Меркурий (тао).

Когато сме се запознали - Сатурн е транзитирал в моя 7 дом, на точния ден е имало съвпад Слънце/Сатурн върху моя Вертекс.

# 3
  • Мнения: 230
Опитах се, но не разбрах как функционира това. Трябва да се абонирам или какво? Стигнах до едно място, където ми искат някакви суми в долари. Къде се влиза в тези функционалности, които описваш?

Първо, не знам дали човек трябва да се регистрира в сайта или не. Аз имам регистрация и това позволява на човек да съхранява до 100 хороскопа в своя профил. Регистрацията е безплатна. Построяването на хороскопи, също.

Когато направиш два отделни хороскопа - един за себе си и един за твоя мъж или приятел или който е да е човек, отиваш на Extended Chart Selection.

После има две неща, които със сигурност ще се виждат - Horoscope for и Partner. Първият ще е за теб, ако си написала първо своите данни. Другият ще е за партньора, ако той е вторият човек, на когото си вкарала данните- но и да не е така, ти ще си избереш кои два хороскопа да се покажат.

След това вече избираш опциите, които съм написала в първия постинг.

# 4
  • Мнения: 45
Качвам един композит, моля да споделите мнения и какво "виждате" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт