Клиники в Истанбул - тема 12

• 45 299
  • 795
  •   1
Отговори
# 420
Пише, че ЗЕТ е бил в началото на април, което си е точно около 20 дни. На мен доктора ми каза, че е било точно имплатационно кървене по това време. Просто няма нужда да се панира и да търчи веднага по доктори щото ще я вкарат в болница. Те това и чакат да я наблъскат със системи и да си вземат пътеката.
Ако кървенето стане обилно или си промени цвета, тогава съм съгласна да тича по лекари, но ако е просто зацапване не виждам паника.

# 421
Аз няма да казвам за моя опит с такова кървене тогава ! Имплантацията на зет е след 3-5 дни Simple Smile не 20 . Така че дано всичко е наред , но ако приема медикаменти и има дефицит на прогестерон си е важно да се види лекар и никой не те вкарва в болницата ако не се съгласиш , ходила съм много пъти и винаги само ме гледат и казват какъв е проблема , последния път имах хематом и кървях от него , и ми казаха директно “няма какво да висиш в болница , шансовете са ти 50/50 с тоя хематом »

# 422
Здравейте момичета. Честита цветница.  Чакам цикъл за да отидем на зет в Турция, но ми закъснява 5 ден и си правих уринен тест излезе втора бледа черта и си пуснах чхг 28.84U/L. Хем съм приятно изненадана и мнооого притеснена заради резултата. Да се насявам ли изобщо?

Дамата пише, че чака цикъл, а не че е след ЗЕТ

Тихичко честито, Kalinka. Malinka Simple Smile
Пуснете още едно ЧХГ след 48 часа след първото Simple Smile стискам палци всичко да е наред

# 423
Аз няма да казвам за моя опит с такова кървене тогава ! Имплантацията на зет е след 3-5 дни Simple Smile не 20 . Така че дано всичко е наред , но ако приема медикаменти и има дефицит на прогестерон си е важно да се види лекар и никой не те вкарва в болницата ако не се съгласиш , ходила съм много пъти и винаги само ме гледат и казват какъв е проблема , последния път имах хематом и кървях от него , и ми казаха директно “няма какво да висиш в болница , шансовете са ти 50/50 с тоя хематом »
И аз подкрепям горното за момичето със зацапването. Още утре си пусни прогестерон и после на лекар. Обикновено дават повече прогестерон, спират аспирин/клексан евентуално. Някои казват вит К .
И вече - случва се и при нормална бременност и с прогестерона се оправят нещата . Дано всичко е наред.
За лежане - никой лекар не казва, че ще помогне. Все пак без тежко, без резкидвижения и без напъване в wc.

# 424
Ще цитирам един лекар "Никое кървене при бременността не е нормално"
Имплантацията след трансфер е след 3-4 дни. Имплантационно  зацапване може да има към 5-6 ден, не на 20 ден.
Аз бих отишла на лекар, веднага.

# 425
Ние говорим за 2 различни дами като цяло !
Дамата с чхг трябва да си пусне второ чхг . 5 дена закъснение на цикл с чхг 28 н малко ниско но без второ след 48 часа нищо не може да се коментира изобщо .
А дамата с зацапване може да си седм вкъщи а може да отиде и да провери какво става , въпрос на избор е ! 20 дена след трансфер нее имплантация със сигурност . И никое кървене не е нормално ! На мен ми казаха че само до деня на теста е ок да имам зацапване .
Здравейте момичета. Честита цветница.  Чакам цикъл за да отидем на зет в Турция, но ми закъснява 5 ден и си правих уринен тест излезе втора бледа черта и си пуснах чхг 28.84U/L. Хем съм приятно изненадана и мнооого притеснена заради резултата. Да се насявам ли изобщо?

Дамата пише, че чака цикъл, а не че е след ЗЕТ

Тихичко честито, Kalinka. Malinka Simple Smile
Пуснете още едно ЧХГ след 48 часа след първото Simple Smile стискам палци всичко да е наред

# 426
Здравейте момичета, благодаря на всички, и аз успокойтелните думи, както и за съветите да отида на лекар. Тъй като в неделя след няколко часа зацапването съвсем изчезна, се успокойх. Освен това симптомите ми за бременност си бяха доста осезаеми. И така до тази сутрин, когато отново се появи, този път червено и то кървене, не зацапване.Това беше за мен вече ясен сигнал, че трябва да отида на преглед веднага. На ехографа се видя малко ембрионче, на големина беше с ден по- голямо от очакваното, лекарката видя и пулс, но разбира се доста слаб, предвид ранната седмица (5+5). Това до някаква степен ме успокой, но кървенето не ми дава мира. Увеличихме прогестерона, от лекаря в Турция ми беше казано въобще да не пускам изследвания за този хормон, тъй като стойностите се променяли непрестанно дори и в рамките на ден. Е, аз си го пуснах обаче и ми се струва доста нисък- 8 при референтни 10-44. Така или иначе, взимам сега допълнителен прогестерон и ще гледам да запази спокойствие до следващия преглед след 3 дена. Беше ми казано следното- много е рано за да кажем какво се случва, на ехографа изглежда, че всичко е ок, кървенето е притеснително, но може да е от хематом, който не се вижда. Случвало се при инвитро бременности. Пиша ви информативно, ако някоя изпадне в подобна ситуация. Доста е ужасно чувството да кървиш при бременност, дори и след като ме увериха, че ембриончето е там и се развива за сега. Не знам утрешния ден какво ще донесе, но за сега гледам да не мисля най- лошото. Докторът в Турция не звучеше обезпокоен, но знае ли се.

# 427
Нисък ти е прогестерона и вероятно заради това така се е случило . Щом взимаш повече това е добре , Стискам типалци ❤

# 428
благодаря, бочинка! добре де, защо не искат да следим този прогестерон, като причинява кървене...

# 429
не знам , аз лично си го пуснах още с теста , умишлено . Повече не съм го следяла но за сега всичко ми е ок . Просто рядко явно има случаи когато жените имат нужда от ударна доза

# 430
благодаря, бочинка! добре де, защо не искат да следим този прогестерон, като причинява кървене...
Редбъри, и аз в 6гс прокървих и чак след няколко дни видяха хематом. От тогава, вече четвърта седмица съм в болница под наблюдение. Първо бях на системи и инжекции, вече съм само на системи. При мен хематомът е доста голям и много бавно се резорбира.

# 431
благодаря, Ирен! За сега не видяха нищо, но при следващия преглед ще им насоча вниманието, тъй като може да е причина и това. Много се надявам скоро да можеш да се прибереш вкъщи и да се наслаждаваш на безпроблемна бременност от тук нататък, четири седмици в болница не е леко със сигурност!

Редбъри, и аз в 6гс прокървих и чак след няколко дни видяха хематом. От тогава, вече четвърта седмица съм в болница под наблюдение. Първо бях на системи и инжекции, вече съм само на системи. При мен хематомът е доста голям и много бавно се резорбира.

# 432
При кървене в начална бременност Мемориал ми бяха изписали Прогестан ампули. Спира се кринона и се слагат инжекции.
Прогестерон не съм изследвала. Като се ползва кринон, той действа локално и в кръвта стойностите не са мерило.

# 433
аз съм на пролутекс, сега ми казаха да взимам допълнително дуфастон.

При кървене в начална бременност Мемориал ми бяха изписали Прогестан ампули. Спира се кринона и се слагат инжекции.
Прогестерон не съм изследвала. Като се ползва кринон, той действа локално и в кръвта стойностите не са мерило.

# 434

Това ми беше прогестерона на положителния тест . Преди това с БХ бременност без да слагам кринон ( не беше и инвитро де ) прогестерона беше потрес . 7.13 ( в същата лаборатория ) И си беше ниско . Тогава помня че ми казаха че на тая фаза трябва да е понееее 12

Общи условия

Активация на акаунт