Клиники в Истанбул - тема 12

• 45 301
  • 795
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте. Оказа се, чее поредна биохимична бременност. От Мемориал ми писаха първо отлагаме с месец, а после да си пусна пак ЧХГ и ако се е занулило може да почнем. Излезе 3.49 резултата и чакам отговор от тях. Според вас кое ще е по удачно да пропускаме или ако те се съгласят да пробваме

# 451
Аз лично не мисля че чакането има смисл Simple Smile Стига да се занули и да имаш нормален цикл

# 452
Днес ми е 2 ден от цикъла

# 453
Момичета, ако трансфера е на контролиран цикъл с Естрофем, трябва ли да се бие Овитрел, за да се таймира овулацията.

# 454
Момичета, ако трансфера е на контролиран цикъл с Естрофем, трябва ли да се бие Овитрел, за да се таймира овулацията.

Не, не трябва Овитрел, когато е програмиран цикъл с естрофем.

# 455
На мен пък ми биха Овитрел Thinking

# 456
Бие се овитрел при таймиран цикъл с естрофем, нещо като симулиране на овулация. Преценява се кога спрямо състояние на лигавица и нива на естрадиол и прогестерон. След овитрел е тайминга на трансфера.

# 457
Бие се овитрел при таймиран цикъл с естрофем, нещо като симулиране на овулация. Преценява се кога спрямо състояние на лигавица и нива на естрадиол и прогестерон. След овитрел е тайминга на трансфера.

Много странно, при мен не са ми изписвали Овитрел, когато бях на програмиран цикъл, но на естествен - да. Най-вероятно е инфивидуално тогава и зависи от преценката на лекаря.

Последна редакция: пн, 03 май 2021, 14:21 от Haley Scott

# 458
Момичета, извинявам се ако вече е коментирано. Става въпрос за първи преглед в Мемориал и цветна снимка-записала съм час около 9-10 ден от цикъла, но цикъла ще ми дойде по-рано и съответно ще се пада 13-14 ден. Дали ще е проблем за прегледа и цв. снимка? Няма как вече да променям  деня на прегледа, снимката и пътуването.

# 459
ЦС може да се направи и след 10ти ден. Но трябва задължително да се пазите, за да не се получи бременност. Пишете на координаторите. Вече ЦС се прави в болницата и по-лесно ще го организират.

Момичета, извинявам се ако вече е коментирано. Става въпрос за първи преглед в Мемориал и цветна снимка-записала съм час около 9-10 ден от цикъла, но цикъла ще ми дойде по-рано и съответно ще се пада 13-14 ден. Дали ще е проблем за прегледа и цв. снимка? Няма как вече да променям  деня на прегледа, снимката и пътуването.

# 460
Момичета, имам нужда от Прогестан 100 или 200 мг. Ако някоя има останал или пък е в момента в Турция и може да ми купи, ще съм много благодарна.

# 461
Здравейте, имам нужда от конкретна препоръка- къде в София (или дори България) правят качествени цветни снимки. Нужно е да поясня какво имам предвид под качествена.
Провеждаме ИнВитро процедура в Истанбул (Мемориал) и им е нужна преди трансфера. Казаха, че снимки, които са правени в Бг са 90% некачествени (не е обхванато достатъчно или са неясни) Налага се да повтарят снимката самите те (т.е. губи се месец, плаща се отново и тн) Та, има ли някой сред вас да попада в тези 10%, да е отишъл със снимка от България, която да е била с добро качество, да не е имало нужда да повтарят. И ако да, в коя клиника е правена? Благодаря предварително.

# 462
отидете там и си я направете там , няма да ви приемат снимка от тук

# 463
Аз имах снимка от клиника Селена в Пловдив и от Мемориал я приеха. Не сме коментирали, дали е качествена или не, но е факт, че не поискаха да правя нова снимка в Истанбул.

# 464
аз лично мисля че трябва да се преговори това директно с тях дали изобщо ще приемат ! На мен ми казаха не ! и само при тях , аз не искам да правя маймунска работа

Общи условия

Активация на акаунт