Клиники в Истанбул - тема 12

• 45 288
  • 795
  •   1
Отговори
# 480
Това е началната стойност- 815.00 mkIU/mL  /102.00 - 496.00/
При последното изледване беше под долна граница, 1 месец след прекратяване на Достинекса.

# 481
Това е началната стойност- 815.00 mkIU/mL  /102.00 - 496.00/
При последното изледване беше под долна граница, 1 месец след прекратяване на Достинекса.
При мен достигна до 1320 пре същите референтни стойности, но ппи това изследване за което споменах се оказа, че няма проблем. Казвам го защото някои лекари изписват ненужно лекарства, с които допълнително утежняват картината. Но щом сте то спрели и не го приемате в момента това е добре.

# 482
Здравейте, момичета. От болницата ни казаха, че преди трансфера искат PCR тест. Възможно ли е да минем границата без тест и там така или иначе ще ни направят на следващия ден

# 483
не , правите си 2 теста и с тоя от болницата се прибирате

# 484
  • Пловдив
Здравейте,на какво се дължи високите стойности на фолиевата киселина, предположение че не пия нищо от 4 месеца

# 485
Здравейте,

След 3-то неуспешно инвитро в България, вече смятам че е време да се насочим към Турция, но не съм сигурна към коя клиника.
С НЯР съм - вадят по 3-4 яйцеклетки и с 1 % морфология , иначе другите показатели на спермограмата са супер като бройка и подвижност.След 3 години опити нямаме нито веднъж естествено забременяване, а тръбите са проходими.Правих ЦС в Ехомар септември месец.Бях на консултация в Bahçeci и от там ни казаха неизяснен стерилитет -на 30 год съм а мъжът ми е на 32.
Чудя се дали не е по-добре в Мемориал.
Може ли да ми кажете какви са цените в Мемориал и Bahçeci ?

Здравейте, в момента съм в Истанбул, по-точно Мемориал. Тук първичният преглед е безплатен, цветна снимка 90€+спермограма 50€ правят тук на място, не признават български. Хормонални изследвания признават, ако са до 6 мес. преди прегледа. Ако искате дайте имейл и ще ви пратя цялата информация, с която разполагам 🙂

# 486
Здравейте,на какво се дължи високите стойности на фолиевата киселина, предположение че не пия нищо от 4 месеца
Ако дълго време преди това си пила фолиева киселина ( folic acid) и не я усвояваш - може би това ... Тук в БГ няма май обогатени храни , за да е от тях.

# 487
С какво мога да за местя Progynex50mg amp. От утре казаха да си ги поставям, но не ги намирам

# 488
  • София
Момичета, някой може ли да ми препоръча фирма за преводи, с който е превеждал епикризи при заминаване в някоя от клиниките? Имам 6 страници епикриза, дали на английски или турски до колкото разбрах няма значение, но ако някой вече е работил с фирма и е доволен, ще се радвам на препоръка ако искате и на лично.

# 489
Момичета, някой може ли да ми препоръча фирма за преводи, с който е превеждал епикризи при заминаване в някоя от клиниките? Имам 6 страници епикриза, дали на английски или турски до колкото разбрах няма значение, но ако някой вече е работил с фирма и е доволен, ще се радвам на препоръка ако искате и на лично.

Клиниката в която сте не предлага ли координатор/преводач?

# 490
Предлага ама жената говори Турски и сега си осложнява живота по не знайни причини Simple Smile

# 491
  • София
Предлага ама жената говори Турски и сега си осложнява живота по не знайни причини Simple Smile
Bochinka, от Мемориал координаторката Елис ми каза това. Аз и казах, че е на български, не ми е предлагала да го донеса така, че аз да се напъвам да го преведа. Тя ми каза на английски или на турски го донесете, в случая това, че знам турски не ми помага, защото не владея медицински термини.
Ако смятате, че може да ми го приемат на български език супер, парите за превод, които ще ги дам тук ми е по-лесно да ги дам в Турция на място на преводач, просто питам защото от нейното изказване останах с впечатление, че го искат изрично на английски или турски език.

# 492
аз ви казах още няколко поста по назад когато питахте , че не трябваше изобщо да казвате че говорите турски , и да си ползвате услугите на координаторките които говоря турки и български и знаят термините , И ви казах още тогава да им пишете и да ги помолите да ви превеждат , защото не сте сигурна в това какво ще разберете с вашият Турски . Аз термините и на Бьлгарски не ги схващам кьдето ми е роден .

# 493
Здравейте, имам нужда от конкретна препоръка- къде в София (или дори България) правят качествени цветни снимки. Нужно е да поясня какво имам предвид под качествена.
Провеждаме ИнВитро процедура в Истанбул (Мемориал) и им е нужна преди трансфера. Казаха, че снимки, които са правени в Бг са 90% некачествени (не е обхванато достатъчно или са неясни) Налага се да повтарят снимката самите те (т.е. губи се месец, плаща се отново и тн) Та, има ли някой сред вас да попада в тези 10%, да е отишъл със снимка от България, която да е била с добро качество, да не е имало нужда да повтарят. И ако да, в коя клиника е правена? Благодаря предварително.
Здравейте, не си правете снимка в Бг, аз от такива снимки ходих 3г.по мъките, четири опита нулев резултат...Имала съм срастване което тук така и не видяха. Бих Ви препоръчала Exomar... Намира се в близост до Бахчеджи, преди две години си правих там, онлайн си запазих ден и час, супер без болезнено, за апаратурата няма какво да говорим, а и два пъти по-евтино.. Абе пълен парадокс сме ние тук..

# 494
Аз скоро ходих, даже без записване около половин час чаках да ме вземат, и нищо не усетих после.

Общи условия

Активация на акаунт