Клиники в Истанбул - тема 12

• 45 126
  • 795
  •   1
Отговори
# 540
айде па и ти стига си чела глупости ! Моля ти се . Шшшш лоши мисли вън .

# 541
🙏😬
Права си. Ще видим какво ще каже тукашната ми докторка

# 542
Знам, че е трудно, но трябва да си спокойна, защото имаш 9м и ако се тревожиш после ще имаш едно ревливо, немирно дете Simple Smile
По-добре е бременни да не четат нищо. Аз си бях забранила да чета и пак бях кълбо от нерви, но си имах причина.

🙏😬
Права си. Ще видим какво ще каже тукашната ми докторка

# 543
  • София
Момичета прекрасни, наближи и деня, в който ние ще направим първия преглед е Мемориал, на 9ти юни сме там. Искам да попитам тези, които са били с автомобил, хотелите които са в близост до Меморал, тези които са изброени на първата страница имат ли си паркинг? Знам, че болницата има, но ни е важно и хотела да има паркинг, а не да паркираме на улицата или в обществен такъв. Ще се радвам ако някой има информация!

# 544
Елм имат паркинг, който е доста странен- малък и тесен на три нива, но хотела не е пълен и ние винаги си паркирахме вътре. Съобрази с колко голяма кола сте.

# 545
Елм обаче лично на мен не ми допадна камоли ако трябваше да седя там дьлго . Темпо имат много по прилични стаи . Широки , простори , а не едно легло и кухна в коридора и само лежиш .

# 546
  • София
Благодаря момичета! Колата ще е Шкода Октавия, седан е, големичка си е. Оказа се доста трудно намиране на хотел с паркинг, който не е обществен или не ти взимат ключовете и ти карат колата в някакъв паркинг в близост. 3 нощувки ще сме в хотела, затова не държа да е кой знае какъв, но все пак приличен.

# 547
Ако е само 3 нощувки Елм , но там пак ще ти карат колата в гаража . И си оставяш ключа. Това е нормална практика в Турция и ние не сме се притеснявали от този факт .

# 548
  • София
Ако е само 3 нощувки Елм , но там пак ще ти карат колата в гаража . И си оставяш ключа. Това е нормална практика в Турция и ние не сме се притеснявали от този факт .
Ясно, щом и там е така. Аз принципно знам, че е масова практика, но мъжкото тяло е в шок от това, като съм му разказвала, затова търсех вариант в който да избегна Laughing Но каквото такова, ще се прежали. Другият още по-удачен вариант за мен е хотел в по-голяма близост до центъра и пътуване с колата до Мемориал, защото там има паркинг. Както и да е, ще пиша за полезни неща, които съм забелязала или са се случили Simple Smile

# 549
Абе пътуване в трафик нее опция изобщо . Хайде да се стяга Мъжа Wink моя си дава колата колкото и да го е страх . А не караме никак евтин автомобил . От какво го е страх Simple Smile те там паркират по 5 милиона коли в тая теснотия , шанса те да направят нещо на колата е в пъти по малко от това вие да си я наредете

# 550
Ние сме отсядали и в Елм и в Темпо. По-добрия вариант е Елм. В темпо нямат паркинг и е на стръмен баир за мен беше кошмар.

# 551
Мъжът ми им отказа да си даде ключовете и си я вкарваше и изкарваше той.
Има и по-просторни стаи, въпрос на избор.

# 552
Ние сме с по-голяма и дълга кола и втория път в Елм скъсахме съединител докато я изкараме от мястото където я бяха вкарали. Наклона на паркинга е ужас. Както и пред темпо е много стръмно. Следващия път просто си оставихме колата в болницата (дават ти талонче и щом си на процедури е безплатен) и пеша  ходихме до Елм. 5 мин се върви и е малко баир, но не пречи ако не носиш много багаж разбира се.

# 553
  • София
Аз ходя с канадки и дългите разстояния доста ме морят. Ако са 5 мин от Елм до Мемориал бих ги извървяла макар и с някакъв лек баир, стига да не бързаме. Оглеждам в букинг за други хотели, но е много турдно с паркинг... До сега винаги съм ходила в Истанбул при роднини, но те живеят много далеч, и този път решихме да си спестим пътуване в трафик по 2 часа в посока към центъра и да вземем хотел в близост ама и така не е лесно...

# 554
От Елм до мемориал са 5 минути с лек баир наистина , след трансфера си отидох пеша до хотела . Бавничко без натоварване .

Общи условия

Активация на акаунт