Клиники в Истанбул - тема 12

• 45 121
  • 795
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте и от мен!
След един неуспешен опит сме в Бахчеджи. С мъжки фактор, който преодоляхме без да се налага тесе, откриха сперматозоиди само с пункция, сега имаме и замръзени. Имаме и възрастов фактор, аз съм на 41 и с НЯР. След стимулацията извадиха 5 яйцеклетки, само 2 бяха ок и се оплодиха, трансферираха и двете, но чхг-то ми беше ниско и спрях лекарствата. Имало е някаква имплантация, но нещо се е объркало ..и не знам кое точно. Общо взето, др. Карлъкая не е много оптимистичен, не ми дава големи надежди..
Сега се двоумя кой път да хванем.. само в Бахчеджи сме ходили досега, дали да не направя консултация и в Аджибадем Маслак се чудя...
Моля, момичета с впечатления от там и с подобни случаи за коментар и мнение!

# 556
Ние бяхме в К suits на 10 мин от клиниката. Имат паркинг пред хотела, точно на главната улица, буквално на тротоара пред хотела. Равен е. Паркинга е само няколко места, но не беше натоварено и успявахме всеки път да паркираме. В по-натоварен сезон, не знам как ще е.

# 557
Здравейте!
Има ли някой успешно инвитро с партньор с азооспермия и синдром на Клайнфелтър?

# 558
Здравейте на всички.
Аз също съм пациентка на Мемориал.
Има ли двойки, които плануват процедура края на юли?
Ще се радвам да се запознаем Simple Smile

# 559
Здравейте, понеже ми се наложи преглед на ехограф тук в България  за изпращане резултати в Истанбул да споделя впечатление за Пловдив, ако някой се интересува, понеже и аз съм надничала за отзиви.
Правих ехографско изследване при д-р Краевска - преглежда в Рилон център /кръстовището на сточна гара/  Доволна съм,  нова техника и адекватност, 30 лв. ми струваше.
Другата ми находка е д-р Лазороски - Торакс, също млад и в час доктор, 50лв. ме таксуваха.

Запазвах си час през superdoc.

# 560
Ако е само 3 нощувки Елм , но там пак ще ти карат колата в гаража . И си оставяш ключа. Това е нормална практика в Турция и ние не сме се притеснявали от този факт .
Мъжът ми им отказа да си даде ключовете и си я вкарваше и изкарваше той.
Има и по-просторни стаи, въпрос на избор.

И ние бяхме в Елм, не са искали да им оставяме ключове. Колкото за баира от Мемориал до Елм, на мен ми се стори по-скоро стръмен и се чудя след трансфера какво да правя, не ми се качва по него.

# 561
Ако е само 3 нощувки Елм , но там пак ще ти карат колата в гаража . И си оставяш ключа. Това е нормална практика в Турция и ние не сме се притеснявали от този факт .

И ние бяхме в Елм, не са искали да им оставяме ключове. Колкото за баира от Мемориал до Елм, на мен ми се стори по-скоро стръмен и се чудя след трансфера какво да правя, не ми се качва по него.
Стръмничко е , но аз бавно си го качих . После си полежах един ден в ЕЛМ. После 3 дни се разхождахме бавно в района и наоколо. След това супер много друсане в рейса до София и сега си гледам бебето как спи ... Така че не го мисли толкова Simple Smile , ако можеш, че и това не е лесно.

# 562
Пред болницата спира автобус EM1,взимаш него за 3 спирки и той те извозва по баира до главния булевард. Аз от там си взимам и метробуса за 1 спирка, защото отсядам винаги в Темпо.

# 563
Изобщо не ми се видя стръмен баира Simple Smile не знам как го определихте толкова стръмен ) бавно си минахме веднага след като ни пуснаха да си ходим . После спахме в хотела и сутринта обикалях в мола . И се прибрахме в София Simple Smile Освен това ходенето допринася кръвоснабдяването на матката . Не съм тичала из баира нагоре .

# 564
Здравейте момичета! Някой има ли опит с изследване на кариотип? Трябва ли моя мъж да си прави при положение,  че има здраво дете от предишен брак?

# 565
Здравейте момичета! Някой има ли опит с изследване на кариотип? Трябва ли моя мъж да си прави при положение,  че има здраво дете от предишен брак?

Здравей, мисля, че да.
Аз имах две естествено заченати и здрави деца, но въпреки това ми искаха и на мен.

# 566

Здравей! Ние направихме изследвания на кариотип и за двама ни, въпреки че имаме общо детенце. Първото ни детенце е заченато по естествен път. Причината при нас за това изследване е влошената спермограма, но могат да бъдат и други причини като: НЯР, два или повече аборти и др. Като напишете в google “причини за извършване на изследването кариотип” може да прочетете повече

# 567
Здравейте и успех на всички!
Искам да попитам за цените на лекарствата в Турция ,аз живея в Германия и ще финансирам сама процедурата .И затова търся по икономични варианти
Колко прибризетелно е цената на Гонал300/450/900
Има ли Pergoveris или Rekovelle ?
С какво стимулират най вече в Турция?
Колко грубо ви излиза цена на лекарства за една процедура ,закупени от Турция?

# 568
Здравейте и успех на всички!
Искам да попитам за цените на лекарствата в Турция ,аз живея в Германия и ще финансирам сама процедурата .И затова търся по икономични варианти
Колко прибризетелно е цената на Гонал300/450/900
Има ли Pergoveris или Rekovelle ?
С какво стимулират най вече в Турция?
Колко грубо ви излиза цена на лекарства за една процедура ,закупени от Турция?
Артемис , тук можеш да си проверяваш цената на лекарствата : https://www.ilacabak.com/

# 569
Определено цената зависи от аптеката. На общо основание навсякъде са еднакви цените. Обаче някъде правят намаление, което прави цената с много чувствителна разлика. Аз в Бахчеджи съм правила опити, и там в 2 аптеки в близост до нея правят намаление. В едната, под стълбите до Шел, и в голямата преди светофара по посока Шел . В голямата обаче трябва изчично да си поискаш, иначе се пробват на цялата цена да ти продадат. За другите в района не знам. Веднъж се засякохме с една жена, която си беше взела лекарствата от аптеката отсреща на Бахчеджи, откъм Аджъбадем, и беше сащисана от разликата, тя 200 Евро повече беше дала.
Примерно, на общо основание Гонал писалка по едно време беше около 1350 лири, а в аптеката, голямата преди светофара към Шел ми го дадоха за 940...Сега не знам какви са цените.
Но всичко си зависи и от дозата. Аз започнах със средна доза, и завърших на последната стимулация с висока доза, много по-скъпо излезе. Така, че не може предварително да се каже точно колко ще излезе стимулацията.

Общи условия

Активация на акаунт