Клиники в Истанбул - тема 12

• 45 059
  • 795
  •   1
Отговори
# 750
момичета, аз не живея в българия и тук няма и един лекар, който да иска да си следя каквито и да д димери и аптт-та. Като ги питам няма ли да ми се преразреди кръвта много с тоя клексан 0,4 и ми се смея и казват, как ще се разреди, това нищо не е 0,4. Не казвам, че е правилно да не се следят, просто е друга гледна точка. Моят АГ казва, че гледа на ехограф как са нещата, ако кръвоснбдяването на детенцето е добре няма нужда от по- висока доза. Кръвните давали моментна картинка в зависимост от това кога си била клексан и каза, че сутрин ще е една стойност и след 4 часа друга. Все ме пита кой ми е пуснал мухата да пускам изследвания. В Турция ми казаха същото, това следене било ненужно. Не знам какво е правилно, просто имам усещането, че в България яко касират лекарите от тези изследвания и си работят с лабораториите. Ако има някоя дама с подобен опит от следене изън България да сподели, защото от няколко жени в чужбина все това чувам, никой не иска такова следене с кръвни изследвания. И пак, на никой не казвам, че не е правилно, опитвам се да разбера къде е истината.

# 751
в сити коиник си правя Анти Ха аз , не се записваш и не чакаш .

# 752
Измествах си слагането на инжекции в 6 сутринта, в 10 час при Паскалева , в 11 ми коментира резултата. По 1 път на триместър - не съм имала проблеми.
В чужбина тази организация за бързо изследване може и да е проблем.
За мен и моите кг и тромбофилии - 0,4 си е ок. Като аз бях пълна. Но през бременността не качих много , иначе с качване на кг и зависи кой какви проблеми има , по-скоро трябва да се следи дали да не се увеличи дозата.

# 753
Здравейте момичета, извинявам си, че така нахлувам в темата. Вероятно сигурно е коментирано, но са ви попитам бихте ли ви дали някакви ориентировъчни цени за инвитро в Турция? Знам, че всеки случай е индивуален, но горе-долу да имам някаква представа. Колко пъти ходите до Турция след прегледа? Колко време отнема самите процедурите  - месец, два, три? Извинявам се отново за вероятно обсъжданите вече въпроси и благодаря на всеки, който би могъл да ми даде някакви насоки и съвети. Пожелавам на всички ви успех!

# 754
Здравейте момичета, извинявам си, че така нахлувам в темата. Вероятно сигурно е коментирано, но са ви попитам бихте ли ви дали някакви ориентировъчни цени за инвитро в Турция? Знам, че всеки случай е индивуален, но горе-долу да имам някаква представа. Колко пъти ходите до Турция след прегледа? Колко време отнема самите процедурите  - месец, два, три? Извинявам се отново за вероятно обсъжданите вече въпроси и благодаря на всеки, който би могъл да ми даде някакви насоки и съвети. Пожелавам на всички ви успех!

Здравей, Delena.
Ориентировъчна информация, мога да дам за Мемориал:
-цветна снимка 750 турски лири
-спермограма 400-500 турски лири
-андролог 130€
-цена на инвитро процедурата 2,475€ В тази цена са включени всички прегледи и хормонални изследвания по време на стимубация, пункция, оплождане и трансфер.
-PGT - 295$ генерично изследване на ембриончетата, за всяко поотделно.
-лекарствата според дозите могат да варират м/у 600€-800
Ние в момента сме в Истанбул. Лекарствата ми за 4 дни (фолиева киселина, антибиотици за мен и съпругът ми, два вида инжекции) =250€, след утрешния преглед ще ми изпишат медикаменти за следващите дни)
Лекарят каза, че вероятно стимулацията ще продължи 12-13 дни.
Може би тук ще е добре да напиша, че нощувката ни е 35€ Това също го имайте предвид, когато си изготвяте бюджета.
За трансфера още едно пътуване..... някоя дама беше написала, че подготовката за трансфера е направила в БГ и е пътувала за ден само за трансфера.
За друго не се сещам.
Успех! ☺🍀

# 755
Малко помощ предстои ми трансфер живот и здраве тия дни.
В аптеката са ми дали капки место спрей витамин Д и сега се чудя по колко капки да взимам и всеки ден ли?

# 756
ако имаш дефицит по 5 капки за да станат 5.000 единици , всеки ден да . докато не го качиш на горна граница и после намаляш на 2-000-3000 единици всеки ден

# 757
Здравейте,
Бихте ли ми описали какви са стъпките за ЗЕТ след първия ден на менструацията в Мемориал.
Също ориентировъчно трансфера на кой ден се прави?
Кринон гел с какъв препарат е заменен?
Благодаря

# 758
На втори ден отивате на преглед за измерване на фуликули и лигавица, пускате кръвни изследвания. След това на девети ден пак същото и те вече решават кога отново да сте на преглед и изследвания в зависимост от резултати. Като тези дни са ориентировачни може да е на осми ден,на десети..при всеки е различно. Същото е и за деня на трансфера 16-17 при някой е и 20ти.
Кринон гела го заместват с Лутинус.

Здравейте,
Бихте ли ми описали какви са стъпките за ЗЕТ след първия ден на менструацията в Мемориал.
Благодаря

# 759
На втори ден отивате на преглед за измерване на фуликули и лигавица, пускате кръвни изследвания. След това на девети ден пак същото и те вече решават кога отново да сте на преглед и изследвания в зависимост от резултати. Като тези дни са ориентировачни може да е на осми ден,на десети..при всеки е различно. Същото е и за деня на трансфера 16-17 при някой е и 20ти.

Здравейте,
Благодаря

Лутинусът на същия принцип ли се поставя?
Неговото приложение след трансфера ли започва?
Благодаря

# 760
Аз използвам кринон, не мога да отговоря какво преставлява и как се използва Лутинуса. Кринонът се започва преди ЗЕТ сигурно и Лутинуса е така.

Здравейте,
Благодаря

Лутинусът на същия принцип ли се поставя?
Неговото приложение след трансфера ли започва?
Благодаря

# 761
мисля, че е много индивидуално какво ще ви предпишат, аз например бях само на инжекции пролутекс

# 762
Да, да така е индивидуално е.
Просто се питам на кой ден се започват, защото, ако е да кажем трети ден от цикъла аз трябва да имам предвид, ще трябва да ида до Одрин.

Колко дни по-рано предупреждават

# 763
Лекарствата ги започвате 4 дни преди трансфера. Единствено ако сте на програмиран цикъл мисля, че се започва естрофем на втори ден, но това може да каже някой, който е бил така. Аз съм на ЕЦ.

Просто се питам на кой ден се започват, защото, ако е да кажем трети ден от цикъла аз трябва да имам предвид, ще трябва да ида до Одрин.

# 764
нека някое от момичетата да ме поправи, но ако не греша прогестероновият препарат се започва 4/5 дена преди трансфера.
Аз заминах за истанбул чак на 14ти ден, до тогава бях на естрофем само, който започнах на 2ри ден. Пуснах си изследванията от тук и им изпращах резултатите- веднъж на 2ри и веднъж на 9ти ден. На 14ти ден бях там за прегледа, насрочихме дата за трансфер на 21ви ден.

Общи условия

Активация на акаунт