Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 8)

• 43 066
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Ами не е въпрос на усещане, а на модел. Имам 2 кожени якета и нито едно не става за рокля Stuck Out Tongue Winking Eye.
В такъв случай тренча ми е идеален, пък и живея в държава където тренча е на особена почит Grinning.

# 196
Да де. Твоите не стават, моите стават.
И сме в различни държави, тук сезонът на тренча е кратък наистина.
Затова и кожените якета са по-почитани..)

# 197
Хммм, моето разбиране е, че оригиналната функция на тренчовете е (била) да те опазят сух, далеч не толкова да те опазят топъл. Може и да греша.

Имам както класически дългъг шлифер, така и къс тренч, съжалявам, че не взех късия във вариант класическо бежово обаче, щеше да е по-свежо. Нося късият повече, защото дългият не е оптимален за шофиране. Моят е черен (знам, знам....)

# 198
Както казваме в нашия край “гъзарлъка топли” Grinning. Тренча може да не топли ( има модели с вълнена подплата, дори с ватирана), обаче пък придава такъв вид на човек, че изобщо не ме интересува колко ще ме стопли, пък и нали за това имаме коли Simple Smile. Моите са водонепромокаеми и са идеални за дните в които ваши дъжд. Ако ми е студено, винаги мога да облека под тях нещо друго. Взела съм си един ватиран елек, точно с такава цел да го слагам под връхните дрехи, когато ми е студено и върши идеална работа.

# 199
Много ми хареса снимката, показана от Агент, обаче ми се ще да го видя закопчан как стои. Не виждам да има колан, а и е с двуредно закопчаване, значи може би е втален?

# 200
Това е тренч на бананарепублик и е с колан.

# 201
  • София
От кожено яке, до кожено яке има океан разлика. Имам и рокерско, имам и елегантно, което отива на всяка рокля, дори най-официалната. Даже по едно време си мислех да си го взема за връхна дреха над булчинската рокля. Естествено, дънково яке не става за тази цел. Казах, че имам и сака, които също нося като връхна дреха, не са строго официални, напротив. Наистина не намирам нужда в моя гардероб от тренч, защото ще го облека точно два пъти.

# 202
  • В полите на Пирин планина
Преди десетина години ходех много с костюми и пролетта / есента много носех едно манто от някакъв, като промазан плат. Още ми е в гардероба, но вече не ми подхожда на стила, който стана по-спортен. Предпочитам кожено яке или някое разчупено сако.

# 203
Мда,аз се омъжих с кожено яке.

# 204
  • Mediterraneo
Нито кожено яке имам, нито пък тренч. Кожени съм имала 2-3 през годините, тренч никога не съм обличала, няма и да облека- тотално не ме привличат тези шлифери, нито като модели, нито като излъчване, просто не са моето нещо.

# 205
Кожено яке винаги съм имала. Освен практично, също и създаващо ми едно приятно усещане.

# 206
Аз понеже винаги съм с колата, рядко слагам дълга връхна дреха. Все ми пречи.
Зимата почти винаги по кожено яко и шал отгоре.
Имам 5-6 кожени якета, както и 3 бомбъра. И 1 тренч де..)

# 207
Преди десетина години ходех много с костюми и пролетта / есента много носех едно манто от някакъв, като промазан плат. Още ми е в гардероба, но вече не ми подхожда на стила, който стана по-спортен. Предпочитам кожено яке или някое разчупено сако.
Спортен стил може да се постигне и с тренч Simple Smile. Обикновено моя го нося с скини дънки до глезените и гуменки.
Както и да е, всичко зависи от това къде живеем, какъв начин на живот видим, климат и личен вкус.

# 208
Аз харесвам шлифери. Имам няколко в различни цветове. Намирам ги за много функционални, удобни и елегантни.

# 209
  • пустинята Гоби
И за мен са функционални, аз лично нося постоянно като се запролети. Вярно, че моят не е дълъг, ама ми е много удобен сутрин, когато е хладно, а после денем се постопля.

Общи условия

Активация на акаунт