Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 8)

• 43 067
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
  • София
На пролетта и есента не им обичам точно амплитудата в температурите. Имам и тренчове, и парка, и якета и жилетки и все трудно решавам какво да облека.
Харесвам тренчове/шлифери. Комбинирайки ги с дънки, успявам да създам по–сложен образ отколкото с яке.
Или поне аз така си мисля. Joy

# 211
Това сега тренч или парка е ? На снимката не изглежда кой знае какво, но върху мен заспа.Става за ежедневието и по -спортна визия.

# 212
По-скоро е парка. Щом ти заспива, носи си го със здраве Simple Smile.

# 213
На мен ми е спортен тренчкот, много симпатичен. Парките са ми по-плътни на мен. С или без подплата си отиват на якета. Тренчът е обикновено е от шлиферен плат с цел предпазване от дъжд и вятър, не да топлят.

# 214
Момичета, а какво мислите за масажите за лице..Наскоро попаднах на видеа в Ютюб и отдолу прочетох много добри коментари (конкретно видео беше face lifting). Пробвали ли сте? Предполагам е нужно постоянство 🌷

# 215
Аз също му викам спортен тренч на това,имам подобен в почти същият цвят на Манго и го нося от незапомнени времена.
Масаж на лицето майка ми си правеше по едно време,тя изкара курсове за масажистка и козметичка .От нея знам,че много трябва да се внимава,понеже може да се разтегли кожата и да се получи обратен ефект.Иначе с правилна техника и постоянство има резултати.

# 216
На мен ми е спортен тренчкот, много симпатичен. Парките са ми по-плътни на мен. С или без подплата си отиват на якета. Тренчът е обикновено е от шлиферен плат с цел предпазване от дъжд и вятър, не да топлят.
Тренчът е от габардин Thinking
Има летни и зимни парки. Това е по скоро някакво яке, но в никакъв случай няма да мине за тренч Kissing Smiling Eyes
Всъщност те хората са написали какво   
е Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 15:54 от G.Savova

# 217
  • София
Парка е показаното. Тренчът е шлифер

# 218
  • Русе
Аз май съм единствената тук, която няма ни тренч, ни парка. Прииска ми се тренч в светъл цвят.

# 219
Не си сама, sve! И аз нямам. Така и не срещам моите Grinning

# 220
  • Sofia
Аз пък парка нямам,  няма и да имам.
По нашенски не е ли шуба?

# 221
Ми шуба ми...с тия парки и тренчове ме хвърлихте в размисъл какво е това аджеба! ?

# 222
Ами, тренч, шлифер имам няколко и си ги нося в преходните сезони. Един класически бежов
и два доста пъстри. Един кариран водонепромокаем в убито червено основно и един черен на часовници във всички основни цветове Simple Smile.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 23:52 от pep_si

# 223
пепси, котето  твое ли е? Много е сладко.
Да се похваля, че си купих жълтия панталон. Докато обикалях в Зара се появи последна бройка, секунда не се поколебах.

# 224
Всъщност не е. Миналата година се появи на терасата на офиса ни и настоя да я осиновим т.е. да я храним,  но без да посягаме на независимостта ѝ. Нарекохме я Милица, защото е мила и винаги гладна Simple Smile

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 23:52 от pep_si

Общи условия

Активация на акаунт