Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 8)

• 43 068
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Е, парката е лекичко нещо. Не е шуба.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 13:30 от Harpalike

# 226
Разкошна си, Харпи! И в любимите ми абстракции. Heart
Бе каква парка, това си е ветровейка. Smiley

# 227
  • пустинята Гоби
По сайтовете за дрехи парките са точно дебели якета. Може да има и тънки, но лично аз не съм  ги срещала в този смисъл.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 22:52 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 228
  • София
На тази марката е Parka in the park, та затова реших, че са само такива. Ама мога и да греша Simple Smile

Благодаря, Босилка. И аз умирам за геометрични изпълнения. По едно време си дадох "стоп", че само черно-бяло-сиви кубизми купувах.

# 229
Харпи, не познавам друга жена с такива луди комбинации, която да харесвам толкова много.

# 230
Харпи, много добре ти пасват геометричните форми, както и черно-бялото! И патетата определено разчупват нещата Grinning
Парката на мен ми е нещо като канадка... Joy Могат да са и дебели, и от плат като шлиферен. Тренчкотът пък е нещо като тънка канадка с елегантна кройка....
Ама го обясних Joy Та, моите резерви към трите типа се коренят в детството. Майка ми умираше да ми купува канадки с пухкава сваляща се подплата. Отгоре бяха от нещо като дебел шлиферен плат. На цвят пък бяха досущ като шлифера, който дядо обличаше за работа Joy Мразех ги тези дрехи, безлична се чувствах с тях - бозави и с унисекс кройки Joy От тогава си нося тая неприязън и не успявам да се пречупя.

# 231
Парката на мен ми е нещо като канадка... Joy Могат да са и дебели, и от плат като шлиферен. Тренчкотът пък е нещо като тънка канадка с елегантна кройка....
Ама го обясних Joy Та, моите резерви към трите типа се коренят в детството. Майка ми умираше да ми купува канадки с пухкава сваляща се подплата. Отгоре бяха от нещо като дебел шлиферен плат. На цвят пък бяха досущ като шлифера, който дядо обличаше за работа Joy Мразех ги тези дрехи, безлична се чувствах с тях - бозави и с унисекс кройки Joy От тогава си нося тая неприязън и не успявам да се пречупя.
Точно! Обичам палта всякакви, коментираните не мога да нося, колкото и да ги харесвам на друга жена.

# 232
Мдааа... "Канадките" от нашето детство...
Върнах се мислено в тежките зими, каквито сега почти не се случват.

Харп, каква е блузата? Страхотна е!

# 233
  • Бургас
Момичета, а какво мислите за масажите за лице..Наскоро попаднах на видеа в Ютюб и отдолу прочетох много добри коментари (конкретно видео беше face lifting). Пробвали ли сте? Предполагам е нужно постоянство 🌷

Правя, запомнила съм някои упражнения и ги редувам.Раздвижват кръвта и освежават лицето, но не съм чак толкова постоянна, колкото ми се иска.

# 234
  • София
Коте, Banana Republic е. Вехтория,  която имам отдавна, ама тук ги няма. Има и някакъв процент синтетика, но я прежалих заради геометрията. Става и за напъхване в дънки/ панталон, макар че си има как се казва... бордюрче отдолу.

# 235
Парката може да е дебела, тънка, водонепромокаема и т.н.
Това за”канадката” може би идва от марката Canada goose, които се славят с техните зимни парки.

Лайт биим, парката е си е парка а тренч коута си е тренч коут. И двете имам специфични кройки и няма как да ги сбъркаш. Също така и двете дрехи могат да са тънки или дебели.
Парка

Trench coat

Двете са абсолютно различни дрехи и нямат никакви допирни точки.

# 236
Harpalike, удивителна си! Когато става дума за стил, нищо не впечатлява така, както жена, която е уловила своята неповторимост и умее да я изразява.

# 237
Harpalike, удивителна си! Когато става дума за стил, нищо не впечатлява така, както жена, която е уловила своята неповторимост и умее да я изразява.
Комплимент за Харпа ♥, но комплимент и за Ветрена, че го каза толкова добре! Hands Clap

# 238
Да, прекрасно казано!
Страхотна Харпа, много идеен аутфит, всичко и пасва чудесно!

# 239
Савова, различавам шлифер от канадка или тренчкот от парка, както се наричат сега Kissing Heart По един и същи начин ми въздействат просто. Това исках да кажа.
Не казвам, че повечето не ми харесват върху друга жена.

Общи условия

Активация на акаунт