Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 8)

• 43 035
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Агент, взе ми репликата от устата. Hug И аз ги харсвам, много, но не се приемам с тях.

Честити, рожденничките! Flowers Rose
Да остарявате бавно и величествено като катедрали и да гребете с пълни шепи от всичко хубаво - по много и веднага!

# 646
  • На острова
Честит празник на рожденничките! 🌸🌸🌸

Не харесвам такива бижута. Носила съм едно време, де. Майка ми ги доизносва сега.

В последните години съвсем минималистични накити харесвам и аз - тънка верижка и мини висулка (малка буква, перла, малък пендант с диамант), studs обеци, годежен пръстен.

# 647
И аз май не харесвам, но на други жени ми допадат, стилът им е такъв, че им подхожда.

# 648
Пожелавам много здраве и щастие на рожденичките! ❤️
Змия, подаръкът е страхотен!

# 649
  • Sofia
Честити да сте , момичета! Винаги красиви, усмихнати и обичани!

Харесвам такива бижута,  но не нося. Не ми подхождат на физиката.

# 650
Агент, взе ми репликата от устата. Hug И аз ги харесвам, много, но не се приемам с тях.

Simple Smile Всеки път, когато някой каже "уф, това хич не го харесвам" ми иде да попитам "ама за вас лично или изобщо?! Simple Smile

# 651
Живи, здрави и много обичани да са празнуващите!

# 652
  • София
Много обичам да гледам едри бижута на някой друг!
Аз трудно си харесвам такива, купувам и слагам 2-3 пъти.

# 653
  • София
Обичам, носех преди много, сега рядко слагам такива. Но пък нося наслоени по няколко гривни и верижки.

# 654
Честит рожден ден на змия и Амиамо ! Flowers Hibiscus
Толкова голяма гривна не съм носила, но мисля, че на змия ще и отива. Харесва ми.

# 655
Аз в последно време съм на такава вълна "гердани". Няма ли съвременен термин.

# 656
  • София
pepa 57, първото е Мурано. Аз също имам две такива, но в синята и кафявата гама. Едното си го купих от Венеция и ми е любимо. Нося ги предимно лятото.

# 657
Какво е Мурано? Имам подобно, подариха ми го.

Редактирам се, видях какво е. Може би и моето да е такова.

Пепи, колие Wink

# 658
И аз нямам големи бижута, не ми отиват. Харесвам по нежни, от малки до среден размер. На Пепи ми харесва това с оплетените халки.

Да върна малко разговора за некачествените материи и хайде не лоша, но недоизпипана изработка. Пристигнаха част от очакваните нови модни придобивки /качени в съответната тема/ и отново съм разочарована от Зара.
Качвам линк, за да се види описанието на материите.
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D1%82% … .html?v1=94328538 Цвета е ярък, наситен.
На снимката роклята не прозира в областта на торса, защото в описанието си пише, че има хастар, но такъв няма, и съответно прозира доста. Модела ми хареса с това, че е разчупен, но го върнах.

и на живо   Извинявам се за качеството на снимките, с жълтата рокля е ясно защо не съм се снимала
https://www.zara.com/bg/bg/%D1%89%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%B2% … .html?v1=95125902
А тази рокля ме грабна отвсякъде – цветово, кройка. Така се наелектризира, че не мога да я отлепя от краката си. Тук също няма хастар. Ръкавите са леко буфан  в основата си и левия бе по стърчащ.  Но най- ме подразни деколтето. Три модела сутиени изпробвах, но стои зле. Може би е за тип балконети, но и без такъв бюста се излива.  Не знам дали си личи от снимката, но аз не успявам да напълня пазвата на роклята без да стои вулгарно.  Отново я върнах.
Но пък си харесах моделите и смятам да си ушия такива рокли.

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 11:09 от Pink Dress

# 659
Честити да са рожденничките,много обичани и ценени!
Харесвам големи бижута,нещо не ме бива в това да ги съчетавам с дрехите.Бохо стил с обемни колиета,гривни или обеци е върха!

Общи условия

Активация на акаунт