Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 8)

• 43 069
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Аз с всичко навсякъде мога да отида..)

Но тренча ми е съпоставим с коженото яке, отвсякъде.

# 181
Тренчовете ми харесват все повече. Добре че се обзаведох.
За чешкия климат тренчът е идеален.

С не-скъсани дънки бих носила. Щастливи дънки (не "distressed")?

Това например ми харесва повече, отколкото с кожено яке. Отива ми повече на натюрела.

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 20:55 от Dez

# 182
Тренч е т.н. шлифер ли. Имам сребристо сив, но го нося много, много рядко...сега ме подсетихте да взема да го извадя! Скоро ще стане времето тамън за тренч! Wink

# 183
  • София
Аз нося шлифер/тренч в пролетно-летни леки дъждове. Напълно е възможно да преживее човек и без него. Но е по-хубаво с него. 😜

# 184
И аз се гласях да нося. Купих си един спортен тренчкот/шлифер от Зара, но с тези снегове и студове още не му е дошъл реда. Grinning
Скрит текст:

# 185
Харесвам много тренчове, имам два еднакви, но в различни цветове и си ги обожавам. Но съм ги сложила по 1-2 пъти. Не е моята дреха, защото при хладно време ми е студено с тренч, при топло ми е жега. Сякаш има максимум две седмици в годината, в които да облека такава дреха и да не умра от студ, или от жега.

# 186
Аз имам един единствен от Зара и понякога седя и се чудя с какъв акъл съм го купила. Нито на дължина ми харесва, нито на цвят (ярко червен). Нося го все пак, 1-2 пъти годишно.

Днес нещо ми беше смотано и се обазведох от едно магазинче с поло с къс ръкав в цвят fuxia (или циклама, не съм много сигурна) и многоцветно спортно-елегантно сако, на цветя. Утре ще се натъкмя в тях, да ми е цветно.

# 187
  • София
Тренчове/ шлифери не харесвам особено върху себе си, но пък обичам парки

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 22:03 от Harpalike

# 188
Тренч имам, даже пепел от рози..)
Парка никога не съм обличала.

# 189
Обожавам парки! Със свито сърце очаквам времето, в което вече ще са демоде и тайничко се надявам това да не се случи.

# 190
Имам една тъничка парка, за пролет и хладно лято, обаче я нося рядко, понеже е дълга около средата на бедрото. По-удобно ми е с кожено или дънково яке.

# 191
  • София
Дез, на мен и със скъсани ми хареса. Имам два, но и аз рядко успявам да ги нося, заради времето.
Много ми харесахте всички, показали се.

# 192
  • В градината...
Шлифер/тренч нося пролет/есен с пола и риза, замества ми сакото. Със стегнатото коланче ме прави елегантна.

# 193
Аз с всичко навсякъде мога да отида..)

Но тренча ми е съпоставим с коженото яке, отвсякъде.
Абсолютно не са, поне в моя случай. Това не са взаимно заменяеми дрехи. То и аз мога да отида на всякъде с каквото си искам, но дали ще е най- подходящото?
Случвало се е да ме канят в ресторант на вечеря и без да погледна какъв е ресторанта, отидох точно с коженото яке! Ами определено не си беше на мястото Grinning.

След като години наред си казвах, че не харесвам парки, се обзаведох и с такава.

# 194
Савова, въпрос на лично усещане.
На скъпа вечерна рокля и на събитие - мога да метна и  коженото яке отгоре, ако ми е хладно. Там нали веднага ще го съблека..)

Общи условия

Активация на акаунт