НОЕМВРИЙСКИ мами сладки чакат бебчета - наградки

• 11 736
  • 282
  •   1
Отговори
# 135
Честита дъщеричка на мама Велинова  bouquet скоро да ги радва вкъщи Hug
Angeliha дръж фронта още малко, всички сме с теб Hug
Цвети, пази се и не се притеснявай за операцията, всичко ще е наредс малкия сладур Hug

# 136
  • София
Честито на мама Велинова, да е жива и здрава Ангелина и скоро да си я приберете вкъщи Peace

За женско име със С, фаворит ми е София, затова и никът ми е такъв Wink Светла, Светлана, Сия, Стефания също ми харесват.

Аз също от днес съм в официален болничен, но имам чувството, че няма да дочакаме 19.11. Бебоков е вече 2500-2700, 45-47 см., плацентата е 2 към 3-та степен, водите са ни достатъчно. Докторката не спомена това да е притеснително. И вече е ясно, че е 100% мъж. Главата не си показа много добре, но топките - да Mr. Green

Аз съм родена на 25.10. и майка ми все разправя, че ще родя някъде там... А тя обикновено познава... Ще видим, но да ви кажа честно, спокойна съм, че бебчето е пораснало и знам, че дори сега да се роди, няма да има проблеми. Оттук нататък - Божа работа!

# 137
Честита рожба  stork-girl на мама Велинова!!! Да трупа бързо килограми и да радва мама и тате!!!
  newsm51                                    newsm51                                    newsm51

На всички мами с болежки и оплаквания пожелавам бързо възстановяване и да дочакат ноември месец. Peace

Цвети ти с този екшън ме разби направо. Добре че ви се е разминало нараняването  Praynig и че Ран не е разбрал какво всъшност се случва. А за операцията вярвам, че всичко ще е наред.  newsm10   
Внимавайте мамчета!

Karil, на мене по принцип ми излизат петна от слънцето и много трудно се махат. Но за тези от бременноста знам, че  след това изчезват.Изчакай първо да видиш какво ще се случи. Ако останат- много бях доволна и има ефект от избелващия серум на Lierac .Има и крем,но определено серума върши работата и си струва парите. Друг такъв продукт е избелващия гел на NeoStrata -към 30 лв.струваше.Водят го точно за петна от бременност/хлоазма/.

За имена със С - Соня, а с М- Момчил,Младен,Мален.

# 138
Връщам се от лекцията по пренатално възпитание. Говорихме за децата индиго,,и кристалните деца. Разтърсете се на тази тема - сигурна съм, че юе ви е много интересно!
Ronja, я сподели с нас, че ми стана много интересно, а пък я пропуснах тази лекция.

Мина, една приятелка си купи модел на Куини от преди 2 години от фирмения магазин на Макси кози за 320 лв! И понже по една случайност той е близо до нас -утре сутринта мога да намина да видя какво имат в момента- ако е нещо изгодно и хубаво- ще пиша.
Цвети, ще ти бъда благодарна да погледнеш, въпрки че тази количка ми влезе в главата - вчера я гледах нова в един магазин за 940 лева.

# 139
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Цвети ужасно е това, което си преживяла! ПО-ВАЖНОТО е, че всички сте добре!

bigdance2 Честито и от мен на новото майче Велинова! Желая бързо възстановяване и скорошно прибиране с бебка у дома!

Момичета такива сте писателки, че не смогвам да Ви изчета, а какво остава да се включа...
За сметка на това обаче научава един куп полезни неща от Вас.
Ние вече си имаме скринче и легълце от Дибо. Още обаче не сме купили матрак. Евентуално съм се спряла на кокосов, но исках да се допитам до Вас Wink какво ще ме посъветвате?
Иначе бебчо расте и хубавее  Flutter вече е 2,200 кг и се движи в норма.
Роня и аз се присъединявам към Мина за малко повече инфо от лекцията. Аз наскоро се бях разровила в нета по въпроса за пренаталното възпитание и ми беше много интересно всичко, което изчетох.
Малко смляна информацийка няма да е излишна. Mr. Green

# 140
Мина, щом ти харесва количката- не се чуди Simple Smile аз и без това имам път към магазина ан Макси кози- близо ни е до детската кухня и ще надзърна от любопитство какво имат-може и на други мами да съм от полза

Със С за момиче ми харесва Сая- а с М- Мина, Мия. Обаче за мъжко- не мога да кажа нищо- голям проблем ми е да харесам каквото и да било- добре, че бебка е момиче- ако случайно ни изненада- свекъра Георги ще намаже май- бяхме се спряли и на Борис- но не сме го мислили много- много- нали девойка чакаме Simple Smile

# 141
  ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА ВЕЛИНОВА  bouquetДА Й Е ЖИВО И ЗДРАВО  Praynig
Цвети, много се радвам,че всичко при вас е завършило благополучно PraynigНаправо ми настръхна косата докато четох какво сте преживели с Ран,добре,че миличкия не е разбрал много какво е станало....Не се тревожи отсега за 30.11-бъди спокойна,нека бебка си дойде на термина-виждаш от притеснения какво става с другите мами Confused
  Роси,хомеопатичните за гърло са ХОМЕОЖЕН Peace
  Да....напролет ви очаквам на гости в моя град Hug Естествено,ако някоя от вас има път по-рано/макар,че малко се съмнявам,гледайки лентичките ви Wink/, аз съм насреща Hug
  Между другото,на мен ми се очертава път до София следващата седмица-от петък до неделя Thinking,не съм още сигурна....предполагам,че пътуването няма да ми е проблемно newsm78-все пак пътят е само 3 часа, няма много дупки.... newsm78
  Хубав ден на всички ви желая  bouquet,пак ще се включа Wink

# 142
  • София
Добро утро и от мен!
Цвети, благополучно си се справила с нелепата ситуация, в която си попаднала. Радвам се, че всичко се е разминало само с уплаха. ooooh!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА ШОКОЛАДКИНА!!!  bdbaloni hbdtu
 За име - вие май сте изчерпали почти всички варианти. Но женско име с О си е трудна работа newsm78 Все се сещам за такива, които не са български - Оливия, Оля, Офелия...
По въпроса за ваничката май се оказва, че съм единствената, която си е купила анатомична. Но пък мисля, че ще ми е удобна, защото ще съм спокойна, че бебка няма да се пързулне във водата  Laughing
Мамчета, другата седмица като се оправи времето трябва да се съберем, защото като гледам накъде вървят нещата....Повечето имат чувството, че ще родят по-рано. А и доста от септемврийските и октомврийските мами са раждали преди термините си. Видяхте ли тези дни дъжда от октомврийски бебчета ?Hug
Хайде, и аз се поолях. Лек и спокоен ден от мен    bouquet Hug 

# 143
Да ти е жива и здрава дъщеричката Velinova!!! От все сърце желая в най-скоро време да си прибереш рожбичката и да си те радва у дома!!! С нетърпение чакаме повече инфо.
Ох, аз през ноща сънуууувах, сънууувах.... Нали знам че Фъстъчка е в болница, ама нещо в съня ми накрая се оказа  че benighted има бебе Shocked Ама още е раноооо
Точка – всяка минута живея със тоя страх че ми истичат по малко водите  Cry
От абсолютно нищо не ме е страх толкова много – не ме е страх от раждането, а ме е страх че няма да разбера кога тези води изтичат. Имам чувството вече, че едната ръка ми е постоянно между краката да проверява дали нещо не ми е потекло  Embarassed . Една наскоро родила позната – като й казах от какво ме е страх се засмя и каза че нямало как да не разбера че ми изтичат водите! Постоянно се ослушвам и за другите признаци – болки в кръста и в корема...
За женско имае със “С”, аз се казвам Соня – ама да знаеш, че като малка ме бъзикаха “С кой?” /демек “с оня”, сещате ли се  Crossing Arms / Може Савина, Симона...
Цвети, миличка много внимавай. Недей да се товариш сега из градските транспорти! То за сама бременна жена е ад, пък представям си какво е, ако си и с малко дете и количка! Радвам се че си добре!  Hug
Мони в младост до Билла /точно пред Рувекс/ има един търговски с няколко павилиончета.Има един магазин с детски стоки, от там взехме кошарката за спане, а с нея ни продадоха и матрак. Продавачката каза че те си ги правели матрачетата. И беше на добра цена!

# 144
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Момичета имате ли проблем с подуване на ръцете и краката? Cry
Аз вече 3-4 дена съм така и ми е много некомфортно. Доктора каза, че уж било нормално... а аз като се сетя за реакцията на д-р Ковачева във филма на Шейново и не си мисля че е толкова нормално  Rolling Eyes
Вие какво ще кажете

# 145
  • София, Дианабад
Добро утро, момичета  Grinning

Честита дъщеричка, Велиноваnewsm51 Да ви е жива и здрава и бързо да си я гушкате вкъщи!
Честит рожден ден на Шоколадина!  smile3525
Цвети, като четях какво сте преживяли направо настръхнах! Внимавай повече и не се притеснявай за операцията на Ран - всичко е за добро. newsm03
Луси, аз съм чувала, че това се получава към края на бременността от задържане и на течности и трябва да не се прекалява със солта и както каза доктора - "Таткото да се включи с релаксиращи масажи".

Мони, за 15 поликлиника в Дианабад става дума. Мерси за информацията.  smile3503
В тази връзка трябва ли да се обадим преди раждането? Знаете ли каква е процедурата? Ние като на ново място  едва ли някой знае, че ще имаме бебе, а те нали идваха на посещения?

За женско име със "С" - Силвия, може би?!

# 146
 bdbaloniЧестит Рожден Ден на Шоколадкина ! Да си жива и здрава и скоро да гушкаш едно хубаво, щастливо бебе !

bubalina, ето ти хубаво бълагарско женско име с О - Омана. Peace
А със С много ми харесва - Саня.

SOPHI, може да спретнем една срещичка в твоя чест, като дойдеш в София   cheers- само да се разберем от рано, че каквито сме организирани....  Satisfied

# 147
Честит рожден ден на Шоколадкина!  bigdance2 Жива и здрава и скоро пухкаво бебче  Hug

# 148
Оххх за трети път си пиша поста  #Cussing out, дано и този път не го затрие  Praynig

Здрвеите мамета!  Hug

Цвети, радвам се, че сте невредими и двамата с Ран, след този ужас, който сте преживяли вчера.  Praynig За операцията няма как да не се притесняваш и да не ти е мъчно за малкото човече и за това, което ще изтърпи, но си повтаряй, че е за негово добро.

Lussy щом сте купили легълцето от Дибо сигурно си видяла, че там има освен кокосови и едни други матрачета, които са около 100 лв.По-скъпички са, но били много по-добри.Забравих как точно се казваше материала, но май беше нещо като Пенолатекс  newsm78.От страни матрачето има едни дупчици, през които да диша материята.Мои приятелки с бебенца ме посъветваха да не жаля пари за матраче, защото било много важно на бебчо да му е удобно.Та аз купих от Дибо такова и изглежда доста удобничко, а и е дебеличко.

На мен също леко ми отичат краката, но не е постоянно, а само ако повървя повечко.За това ползвам кремчето на Мустела за уморени крака.  Peace

Момичета искам да ви информирам, че в ТСМ има много сладки бебешки спални комплекти, които са двулицеви и струват само 16 лв.  Peace

Желая ви слънчево настроение в този иначе мрачен ден   bouquet

# 149
  • Отвъд алеята зад шкафа
Такааа, и аз да се включа в поздравите:

Честита дъщеричка на мама Велинова, да й е жива, здрава и щастлива!!!  smile3501

[color=green]Честит Рожден ден на Шоколадкина[/color]  Tada

Цвети, ни се притеснявай за операцията на Ран - на племенника на мъжа ми, който е на 1 г. и 10 месеца му направиха такава операция на тестиса преди 1 месец в Унгария. Минала е с пълна упойка, след операцията детенцето се чувствало съвсем добре, нищо не го боляло, смеело се и даже проявило огромен апетит. Няма страшно  newsm10 Надявам се малко да съм те успокоила  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт