НОЕМВРИЙСКИ мами сладки чакат бебчета - наградки

• 11 739
  • 282
  •   1
Отговори
# 120
Честита избързала дъщеричка на velinova!!! Пожелавам ти възможно най-скоро да се гушкате и да се приберете у дома!

goris - благодаря за информацията за Фъстъчка и Есма - радвам се, че при тях нещата са стабилизирани и под контрол. И все пак - и аз като benighted да попитам  Embarassed - защо се е била притеснила преди влизането в болницата?

Цветина - стискам палци всичко с Ран да мине по възможно най-безболезнения и бърз начин - представям си какво ти е в момента на сърцето - прегръщам те, макар и виртуално  Hug.
Ивиче - радвам се, че Марена вече е добре и вече не сте на диета  Peace.

На всички, направили покупки - честито! Лучия, а и другите мами - какви са тези падания - никакви такива, пазете се!  Flutter

Тази сутрин бях на ЖК - с Йоана - д-рката заради нея погледна бебето - и с леко съжалителен глас каза: "Ами така както гледам... ще е пак ... момиче" - явно си е мислела че искам момченце... А пък - както знаете - нашите настройки, а и желанието на каката, е за момиченце Wink. Диаметъра на главичката е 8,3 см - което сочи термин 06.11. - д-рката каза, че е съвсем в нормите +/- 2-3 дена около термина. Плацентата е 1-ва степен на зрялост, главично прилежание, гръбнака е обърнат на мое ляво (в книжката пише, че повечето бебета се разполагат така).

И сега - да се оплача - от известно време ме дразнеше, но от днес много ме боли гърлото - нещо, което много мразя!!! Пия чай с мед и лимон, смуча Ефизол - сега четох, че бубалина се лекува със Фервекс - може да си взема и аз. Мамета, нещо друго да ми предложите? Знам, че benighted няколко пъти предлага 2 хомеопатични препарата - ако се разровя, сигурно ще ги открия... приемам всякакви съвети - много, ама много мразя да ме боли гърло!

Тали - мисля, че ражданията на майки, баби и т.н. нямат нищо общо с нашите - т.е. не е наследствено, не си мисли такива неща!  Peace

Хайде - много поздрави от мен, и се пазете!!!

Последна редакция: чт, 05 окт 2006, 20:26 от Роси74

# 121
Здравейте, мамета! Hug
 Аз напоследък само ви чета,че да не ставам досадна с моите болежки BlushТежичко е вече...но се моля да устискам до 1.11 - избрала съм си тази дата,ама да видим бебо какво си е избрал WinkУтре ще  отида да го видя, че имам малки съмнения,че ми изтичат водите малко по малко.Възможно ли е изобщо такова нещо?!

SOPHI,преди 3 седмици ходихме с мъжо до Елена,комплекс Усоите  - знаеш го,до Търново е.Нямаше начин да не минем от там - обичам да се размотавам по улиците и още повече да похапвам в Его или Щастливеца Mr. GreenСетих се за теб,но нямахме достатъчно време.Живот и здраве - някой ден с бебетата ще се видим!
Ние взехме обикновена ваничка с пластмасов шезлонг - ако не ми е удобен,ще си взема хавлиен.Иначе съм си взела 3 хавлийки - доста са,но съм сигурна,че ще им дойде реда.

Стискам палци и се моля за Фъстъчка и Есма PraynigТали,мила - ще устискаш - сигурна съм!
Мъчно ми е за Ран - как да обясниш на малката душица,защо го боли и кога ще мине?!Дано всичко мине възможно най-безболезнено!

Мъжко име с М - много ми харесва Матю.Ако имам повечко деца - едното задължително ще е с това име Grinning А за женско с О - освен Оливия...май не се сещам друго newsm78 Със С - Сияна,София.

До скоро!

ООО,сега чета за мама Велинова - честито сладко бебче! Да и е жива и здрава малката Ангелинка!  bouquet

# 122
  • София
ЧЕСТИТО МОМИЧЕНЦЕ НА МАМА ВЕЛИНОВА. дА ПАПКА МНОГО И ДА РАДВА САМО МАМА И ТАТЕ baloni smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

# 123
За цветята- нали ми е по специалността- ще се изкажа!
По добре ги изкарай от стаята.
1. Нощем цветята дишат и всъщност употребяват кислород макар и малко. (това със фотосинтезата важи през деня!)
2. Алергии- могат да се получат, както от полените в цвета, така и от плесените в саксията.
3. Отрови- някои от най-ефектните видове всъщност са отровни при сдъвкване, или алергизиращи при допир или просто пускат мляко при счупване, което води до проблеми...

ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА ВЕЛИНОВА!!! МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА ВАС!!!!   bouquet

# 124
Честито бебе на Velinova! Да е живо и здраво и по-скоро да си го гушнете Simple Smile

За имена със С, моите предложения - Стефка, Стела, Сияна, Светла и Сибила
С  О - Офелия, Олга, Олимпия
Ангелиха, дано всичко при теб мине добре  Praynig
Радвам се, че Есма и Фъстъчка са  ок и дано скоро пишат!
Bimba, много е готина музиката. Аз живот и здраве ще се разровя един ден из нета и ще намеря нещо също,,,
Връщам се от лекцията по пренатално възпитание. Говорихме за децата индиго,,и кристалните деца. Разтърсете се на тази тема - сигурна съм, че юе ви е много интересно!

чакам Karil да се включи, че ми липсва Simple Smile

# 125
Честито бебче на Велинова! Да и е живо и здраво, много борбено и смело!
Цвети, кураж! Дано всичко мине добре и да си се гушите у вас!
На Фъстъчка и Есма желая да задържат бебетата колкото може по-дълго в коремчетата! Но все пак са на сигурно място!
Мами, имам един спешен въпрос за количка - мага да купя малко ползвана Quinny Freestyle 3XL Comfort в комплект със зимно кошче Dreamy за 400 лева. Утре обаче трябва да кажа, но още се чудя newsm78 Ето как изглежда количката http://www.quinny.nl/images/65800300.jpg и коша http://www.quinny.nl/images/65900300.jpg. Има си и доста аксесоари - раница, комарник, дъждобран и зимен чувал.

Моля по-опитните да ми помогнат! Иначе много ми хареса на живо.

# 126
  • София - Дианабад
Да се присъединя и аз всичко с Ран да мине по възможно най-добрия начин. Цвети, там са добри лекари и съм сигурна, че ще направят правилното. Стискам палци!

# 127
VELINOVA , ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА - АНГЕЛИНА !!! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И СКОРО МАЛКОТО МОМИЧЕНЦЕ ДА СЕ ПРИБЕРЕ ПРИ МАМА И ТАТКО !!! newsm51

# 128
Здравейте мами !  Hug

ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА ВЕЛИНОВА ! НЕКА НАДДАВА БЪРЗО НА ТЕГЛО И СКОРО ДА СЕ ГУШКА В КЪЩИ ПРИ МАМА И ТАТКО   Peace

Цвети, стискам палци с Ран всичко да е ОК. newsm10
Радвам се, че Фъстъчка и Есма са добре и дано да бъде така и занапред  Praynig
За име със "С" за момиченце предлагам Саня, много го харесвам това име както и Симона, а за момченце с "М" ... Милен и Максим.
Angeliha дръж се още малко, ние сме с теб  Peace
Мина аз също гледах такава количка, когато купувахме нашата, но тази е най-тежката от всички Queeny-та. И продавачката така ни каза, просто го имай в предвид.Иначе цената, която ти предлагат е много добра.

Сега да ви кажа и какво става с моята бебка.    Simple Smile Вече тежим 2,500 кг и си седим обърнати с главичката надоло. Лекарят каза след една седмица да отида да направи запис на тоновете и тогава ще ме прегледа и ще ми каже дали имам индикации да се предизвика нормално раждане или последно ще е секцио.Ако е секцио ще раждам седмицата 23-27.10, а а ко е нормално ще е първите дни на ноември.  Confused Така че сега всичко си е божа работа, все си казвам, че ще стане това, което е най-доброто за бебка.  Praynig

И аз малко да ви се оплача ... излезе ми някакъв обрив по коремчето, едни много ситни пъпчици и много сърбят  cry Доки каза, че било нормално за последните месеци на бременността.И аз вчера цял ден имах едни болки в корема като менструални, та малко се бях стреснала, но днес само веднъж много силно ме заболя и ми се стегна корема и вече май съм по-добре.

Сега ви желая лека нощ и целувки на бебовците  kiss

# 129
  • София
ВЕЛИНОВА ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО БЕБЧЕТО И СКОРО ДА СИ ГО ВЗЕМЕТЕ ПРИ ВАС!!!  bouquet
Пиши когато можеш как е протекло самото раждане.
Angeliha, стискам палци и за теб! Дано бебчо да си чака кротко и да се роди когато му е време.
Роси, взимай бързо мерки, защото и моя грип започна с болки в гърлото, а сега каква хрема имам.....Аз пия само Фервекс, и чай с мед и лимон.

# 130
Велинова, честита принцеса! Да е жива и здрава и скоро да се приберете в къщи.  И името едно хубаво.. да ви носи само добри вести!   smile3525  newsm51
Angeliha, стискам палци бебо да покача още малко   bouquet
Точка, тъкмо днес си мислех за теб - че се изгуби и че май най-добре да те търся по телефона, да разбера как си.  Стискам палци да си добре и физически, и с настроението. Иначе май е възможно да изтичат по малко околоплодни води.

# 131
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА МАМА ВЕЛИНОВА!! ДА Й Е ЖИВА И ЗДРАВА!

Стискам палци всичко да е ОК с Есма и Фъстъчка- ама това с открития албумин никак не ми харесва- доколкото знам ако има трябва да се вади бебето- не съм специалист- те докторите си знаят..

За мен днес беше ужасен ден- тръгнахме към Пирогов- обаче се оказа, че няма кой да ни закара и аз реших да се разходя пеш- обаче се поизморих и с всичкия си Ъкъл натоварих Ран с количката в трамвая за 3-4 спирки- на всичкото отгоре тръгнах да нагласям количката за слизане още от предишната спирка- и точно в този момент една кола засича трамвая на кръстовището- той набива спирачки- аз залитам- бутам количката- тя пада настрани- с Ран в нея- а аз за да не падна с 100- те си кила върху него се грабвам за един човек- и падам на колене върху колелата на количката- всичко се разви за секунди- на мен и на Ран нищо ни няма- той дори не разбра какво става- не плака въобще- аз се одарих малко над глезена- корема не се докосна до никъде- единствените поражения са върху количката- изкривих й една пречка- но вече и тя е оправена. И си обещах тържествено с дете в трамвай да не се качвам.. След това чакахме 2 часа за преглед - лекаря беше в операция- тестисът няма да слезе сам и за това ни назначиха операция за 30 ноември- доктора каза,че не иска преди да родя, защото трябвало да ме мисли и мене- и си беше прав- аз уж бях подготвена, ама сега сърчицето ми е едно свито- като си представя колко ми е мъничко бебенцето и че колкото и рутинна да е, все пак е операция...

Софи, страшно харесвам Търново- напролет нищо чудно да се изсипем цялата фамилия там- ще ти се обадим непременно!

Мина, една приятелка си купи модел на Куини от преди 2 години от фирмения магазин на Макси кози за 320 лв! И понже по една случайност той е близо до нас -утре сутринта мога да намина да видя какво имат в момента- ако е нещо изгодно и хубаво- ще пиша.

пак се отплеснах- извинявам се ако съм прекалила и съм ви омръзнала...

# 132
Оле, Цвети, какви преживявания - ужас ! Добре, че нищо ви няма....
.... ама пазете се, ей, малко остана  Confused
ronja, страхотни са ви лекциите, направи ми впечатление още от предишните ви постинги.  thumbsup

# 133
Цвети, добре, че всичко се е разминало безболезнено - и за теб, и за Ран! Не я мисли операцията, по-добре да се направи, от колкото после да съжаляваш, че не си взела своевременни мерки! Всичко ще мине по мед и масло, стискаме ти палци! Praynig
goris, повечето имена със С (Сияна, Светлозара, София) са ти ги писали, за М се сещам още за Мирослав, Максим, Момчил...

ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА МАМА ВЕЛИНОВА!! ДА Й Е ЖИВА И ЗДРАВА!

За коритцето - ние имаме обикновено и ще ползвам хавлиено шезлонгче вътре!
Поздрави и се пазете!
 bowuu

# 134
Уф, Цвети, направо ми настръхнаха косите и ми се сви сърцето докато четях. Егати,,аз ако бях на твое място,,щях да се разрева от уплахата сигурно. И да знаем, че такива шофьори не са за пътя,,надали помага Sad то, кое ни е наред?? Радвам се, че не си се наранила по-сериозно,,както и че Ран не се е стреснал много. Внимавай наистина занапред,,че човек наистина незнае от каква нелепа ситуация може да стане бедата!

lightblue, ще се радвам ако родиш ноемврийче  Flutter, сирече,,нормално!!!

Мина, ти гледа ли на сайта на Quinny? сигурно и тук във форума има отзиви за тази количка...най-добре се разрови и прочети отзивите,,и най-важното е да я пипнеш и видиш преди да я купиш!

Общи условия

Активация на акаунт