НОЕМВРИЙСКИ мами сладки чакат бебчета - наградки

• 11 717
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Русавелке, благодарим за добрата вест  bouquet

Честито на Мама Деничка, да е жив и здрав малкия Андрес  bouquet  bouquet  bouquet

# 196
Русавелке - много благодарим за веста!

Да е честит сина на Деничка, много да ги радва, и скоро да се гушкат в къщи!!!  Hug

Момичета - какво става - нещо ноемврийките взеха да избързват, а?

# 197
Ех, е хубава новина !!! stork-boy

ЧЕСТИТО НА МАМА ДЕНИЧКА И ДОБРЕ ДОШЪЛ НА МАЛКИЯ АНДРЕС !!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ !!!    bigdance2

# 198
  • София - Дианабад
ОЩЕ ЕДНО БЕБЧЕ!!!
ЧЕСТИТО НА МАМА ДЕНИЧКА! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ АНДРЕС, ДА ПАПКА И СПИНКА, ДА СЛУШКА И ГУКА, ДА ПОРАСТЕ ГОЛЯМ И СИЛЕН МЪЖ!

# 199
Честит син на Фрики! Да й е жив и здрав, много послушен и да радва мама и тати! Ами, тя си беше по принцип октомврийка, но в последствие й бяха преместили термина, ама май не са познали  Laughing

# 200
ЧЕСТИТО НА ФРИКИ!!! ДА Й Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ АНДРЕС!!

Леле, вече втора мама с моя термин ражда.. аз обаче мисля да почакам още малко

# 201
Честито на friki   bouquet !!!! Да е жив и здрав малкия Андрес! Леле, как се радвааам! Направо ми се доплаква от кеф като прочета някоя хубавка новина Simple Smile
Моя бебчо днес е доста кротък, а аз не съм свикнала и само го ръчкам, че иначе се хвърлям в едни мисли  ooooh!
benighted пиши как си след вчерашните контракции.
От мен за сега толкоз. Пожелавам ви много хубави почивни дни  Hug

# 202
  • Пловдив
ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ ФРИКИ!!!! smile3525 smile3525
И аз чакам момченце живот и здраве, може и да е октомврийче,щото термина ми е на 2.11.
Днес  много се кефя,защото поръчахме скринчето и кошарата newsm44 ми то не се знае не останаха 2-3 седмици newsm53 до събитието.

# 203
        bouquet Честито на мама friki   bouquet! Да и е жив и здрав малкия мъж    bouquetДа папка много и много да спинка, а на мама бързо въстановяване  Hug!    
    Luchia и Elimira, благодаря за препоръките, но аз пия магнезий от 3 месец по 6 таблетки на ден, защото много бързо го усвоявам и изхвърлям! Но Шпа пия само ако имам болки! В последно време обаче се натоварвам повечко и не лежа достатъчно, та сигурно по тази причина съм с повечко контракции от обикновено / щото от 3 м. насам не са спирали и за ден /!
   Момичета, която от вас обича да меси и да хапва тестени работи, и препоръчвам " Вкусни питки от Карина" ! Има ги в готварския! Снощи замесих тестото, оставих го в хладилника и днес ги изпекох! Невероятни са просто  Peace! За съжаление не можах да ги снимам, щото моите мъже ги ометоха още горещи  Mr. Green!
   Лек ден на всички, а аз днес ще гледам повечко да си полежавам  Peace!

# 204
Честито момченце на Фрики и от мен!  smile3525. Да Ви е живо и здраво и много да Ви радва!  ylinfant Много здраве и за мама Фрики! Бъдете щастливи! baby

# 205
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Честито на мама Фрики и от мен! Да й е жив и здрав малкия мъж и много да я радва!   bouquet

Ле ле момичета направо настръхвам като си помисля колко сме близко до финала вече!

# 206
Привет и от мен!
  Мамче ФРИКИИИИ БРАВО МИЛА ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ БЕБОК newsm51
 мАМчЕТА СНОщИ СГЛОБИХМЕ КРЕВАТчЕТО И СЪМ МНОГО ДОВОЛНА ще оставя снимки в албумчето!
    А да не забравя акушерката  при която ще раждам ми каза да не пия никакви обезболяващи защото болките който получавам и тепърва ще получавам ,са подготвителни за раждането и когато се пшриглушат от хапчета приспиват бебето и то не си прави път надолу от кадето трябва да си излезе smile3506
   Ох от кога не съм писала ама какво му става на тоя сайт  два дни не мога да вляза tantrum

# 207
  • София - Дианабад
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ ОТ ФЪСТЪЧКА И ЕСМА:
Есма е слязла да я готвят за секцио. Дано всичко мине добре и мама Есма скоро да си гушка мъничетата. Фъстъчка ще каже като има новини пак. Нея най-вероятно ще я изпишат в понеделник newsm68.
Стискам палци за мама Есма и бебочетата!

# 208
Честито момченце на мама Фрики ! Да е живо и здраво и много да ги радва !
Стискам палци за Есма и бебоците Hug

# 209
  • Отвъд алеята зад шкафа
Честито беборанче-сладуранче на Деничка!

newsm51  newsm51  newsm51  newsm44  newsm68  newsm51  smile3501

И при нас започват малко по малко да идват бебчета-наградки, да са ни живи и здрави. Стискам палци на Есма и нейните близначета, както и на Фъстъчка - да си се прибере вкъщи и спокойно да дочака момента на раждането.

Общи условия

Активация на акаунт