НОЕМВРИЙСКИ мами сладки чакат бебчета - наградки

• 11 728
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Луси, на твое място бих проверила дали имам албумин в урината- не е задължително- аз миналия път толкова се бях издула, че не можех да си обуя обувките, но по принцип това е един от признаците
Цвети последните ми изследвания на кръв и урина са от понеделник, та освен да пия Малтофер не ми казаха нищо друго.
Трябва ли да си правя някакви други, които да отчитат специално албумина в кръвта?

# 181
не, не ти трябват специални изследвания- щом си си правила- всичко е ок Simple Smile намали солта до минимум Simple Smile

# 182
Мами, аз реших да взема количката. Много е запазена - само дамаската се нуждае от малко освежаване, но мисля че с един рейнбоу ще стане работата. Е, сигурно няма да е като нова, но ... Освен количката в тази цена ще ми дадат и една проходилка на Чико - дали изобщо имам от подобно нещо, какво ще кажете?

# 183
..Освен количката в тази цена ще ми дадат и една проходилка на Чико - дали изобщо имам от подобно нещо, какво ще кажете?

Ами - и за това има две мнения - аз съм привърженик на мнението, което изказа Драганов (ортопед) - че поставянето в проходилка на бебето е насилствено изправяне в поза, за която то не е готово. Бях оставила Йоана да пълзи, и тя започна да се изправя сама - и пак ми се виждаше рано, само се притеснявах да не и се изкриви гръбнака или неща от този сорт  Laughing. Но въпреки че пропълзя на около 5 месеца, и по-малко от месец след това се изправяше това не и попречи да проходи малко преди да направи 1г. и 2 месеца Simple Smile.

# 184
 SadОх,здравейте,мамчета........
Всичко,което исках да напиша ми се е изпарило........ Нещо все едно ми е заседнало над диафрагмата (поне така го усещам) и ми е трудно даже да дишам и всичко това придружено със страхотни киселини,които не минават от нищо...........
Направо ми иде да се разрева.... Cry А съм и гладна и нищичко не мога да хапна.
Отгоре на всичко и кръста започна да ме боли.......
Извинявайте,ама само вие можете да ме разберете.Мъжът ми само ме гледа и  Shocked.Само едно ме успокоява,че всичко това ще свърши рано или късно. Tired

# 185
Ран е прекарал доста време в проходилката, защото той така искаше- това не му е попречило да проходи- като видя, че може и сам се отказа от проходилката, защото без нея стигаше по- лесно до нещата, които искаше да докопа

# 186
Цитат
Нещо все едно ми е заседнало над диафрагмата (поне така го усещам) и ми е трудно даже да дишам и всичко това придружено със страхотни киселини,които не минават от нищо...........
Направо ми иде да се разрева....  А съм и гладна и нищичко не мога да хапна.
Отгоре на всичко и кръста започна да ме боли.......
evita_fr ,
и аз имам подобни оплаквания- киселини чак в ушите и неясно чувство на страхотен глад... установих, че като хапна нещо и двата симптома ми намаляват или изчезват и реших, че чувството ми за глад се е променило от обичайното усещане и го мисля за киселини... Предполагам е от притискането на органите и растежа на бебчо- сплесква се стомаха... ама не съм доктор де, не ми се доверявай напълно.

Иначе мен рядко ме боли кръста, но СТРАХОТНО ме опъват мускулите зад подвижните ребра отпред и на гърба- все едно нося тежка торба закачена на куки в месата ми отпред зад ребрата и на гърба... повтарям се, щото и сега ме опъва и едиственото ми спасение е да легна на една страна за 5-10 минути... после пак ще ме почне и аз пак ще легна и така...
Чувствам се като бременно прасенце  Crazy

# 187
Включвам се с най-сърдечни пожелания към 2-та ноемврийско-септемврийкса мама и милата й щерка Ангелина!!!  Hug

Цвети, дано не съм повлякла крак за инциденти и ти да си последния случай на нежелано земно притегляне!
Аз вчера се подхлъзнах на едно кръстовище в-ху петно от разлят бензин... Не го видях, защото някаква бабка вървеше след мен и си набута чантите в краката ми, както си вървях. Като се обърнах да видя какво ми се пречка, вече съм била с единия крак в-ху петното и се разтегнах в полушпагат. Добре че колите все още не тръгваха... А бабката не й дремеше, че можеше да се стоваря заради нея  #Cussing out

Стискам палци за Ран, като дойде време!!!  Praynig

# 188
  За проходилката - Вили съм го слагала някъде от към 9 месец в проходилка! Много ми беше удобно, защото той така и не се научи да пълзи и много се нервеше, а и с проходилката по трудно стига шкафовете  Twisted Evil! Проходи на 11 месеца някъде!
  Лучия, по-добре не се разхождай без придружител, че какъвто каръшки късмет те гони, да не стане някоя беля  Thinking !
  Момичета, да ви се оплача - от снощи съм с много контракции  Tired! Не са болезнени, но едната като ме отпусне и веднага започва нова! Едва съм сготвила тая вечер! Добре че Валентин ми помагаше  Hug! Дано утре съм по-добре, че доста работа имам!
  И едно въпросче: някоя от вас ползвала ли е бебешки прах Роса? Щото в ХИТ има само такъв и Персил Сензитив, но за него в момента не ми достигат финанси  Embarassed! Нямат нито Тео - бебе, нито Сано! Аз с Вили ползвах Тема - бебе / то друг май нямаше тогава  newsm78/ !
   Хайде, лека нощ от мен   bouquet!

# 189
benighted, взимаш ли магнезий за укротяване на контракциите?
Звучиш ми като да трябва да взимаш - говори си с доки задължително!

Уф.. и аз си го помислих това, че е малко прекалено в рамките на 4 дена да имам 2 случки, свързани с падане /2-та не се реализира - слава Богу!!!/ Опитвам да не си втълпявам нищо, че да не дърпам дявола за опашката...  Whistling

# 190
  • Sofia
Добро утро!!!
Аз сьм като някакьв сомнабул!Ставам рано без никаква причина и започвам да снова из кьщата.Почти нищо не мога да свьрша,защото целия апартамент е строителна площадка,а аз кипя от енергия.След малко отивам да будя моите двама мьже Twisted Evil,работа ни чака.
Лек и успешен ден на всички!

# 191
Здравейте майчета  Hug

Аз днес станах с много добро настроение и значително по-малко контракции от вчера. Но за целта пия Магнерот и Но-шпа 3х1  Thinking. Говорих с лекарката си, която смята, че ако контракциите продължават все така, трябва да отида да измерят тоновете на бебето. Честите контракции не им се отразявали добре.
benighted това трябва да са подготвителни контракции. Ако са много чести пробвай с моите лекарства-нали са универсални.

evita_fr май ние двете най-много се оплакваме от подобни неразположения  ooooh!. Още малко, мила - повечето мина и мъничко остана. Дори и сега да се роди бебчето, вече няма никаква опасност за него. Казват, че след раждането всички неразположения изчезват като с магическа пръчка  Peace. Мен хем ме е страх, хем нямам търпение вече.

При мен от 1-2 седмици се появява едно гадене  Tired. На вас случва ли ви се?

Иначе днес мисля да си подготвя чантичката за болницата. Ще погостувам малко на мама и татко, че мъжо е наряд, а не ми се стои сама вече.

Пожелавам ви ден, изпълнен с настроение, напук на лошото време  Hug

# 192
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добър ден и от мен  Hug Снощи и през нощта и аз получих контракции, приличаха на стягания и прорязвания като при болезнена менструация, сега съм добре, само където бебка ще ме подлуди с тези лупинги, които не спира да прави, съчетани с хълцането, което много ме изнервя...

Както и да е, искам да ви попитам, т.к не си спомням коя точно мама беше писала за матрачетата от кокос и пяна, та къде точно се продават такива, защото аз сега ги гледах в интернет магазина, но ми се иска да ги видя на живо, "око да види, ръка да пипне" така да се каже. Мерси

А при октомврийките днес има две бебенца, да са им живи и здрави, а снимките на останалите са много сладкииии...Ехх, кога ли и при нас ще е така?!!!!  Crazy

# 193
  • Sofia
gadamer,матраци с кокос и пяна-в маг."Тед".Има в маг."Лабиринт",на последния етаж са.Магазина се намира след тунела в посока "Люлин".

# 194
Здравейте мили бъдещи май4ета,аз съм една от октомврийските бъдещи мами.
Извинявам се 4е нахлувам така във вашата теми4ка но искам да ви ка жа нещо!
Цитат
Здравейте мами!
Включвам се с много щастлива новина още топла топла!Изключително щастлива съм да ви съобщя че:
ДЕННИЧКА ( friki)РОДИ СВОЯ СИН АНДРЕС ДНЕС В 5:15ч!!!!       
Да им е жив и здрав сина и много да радва всички около себе си!Не мога да ви опиша радостта си!Прекрасно е да си мама а още по хубаво е като се случи с най добрата ти приятелка!!!
ЧЕСТИТО!   

Юнака е 2350гр ,още не го бяха измерили на дължина.Родила е нормално с епидурална упойка,малко са скачали на корема и към края но на 4 тия напън е излязло!Има и малко шевове за красота Като цяло се чувства добре!Имате много поздрави!
Стискайте много палци малкото съкровище да засуче нормално,за да не го слагат в ковьоз! ::

на 7.10. Още една от вас е ве4е мама на малък красавец ДА И Е ЖИВ И ЗДРАВ!!!
Ако някой друг ви е известил по-рано съжелявам.

Общи условия

Активация на акаунт