НОЕМВРИЙСКИ мами сладки чакат бебчета - наградки

• 11 730
  • 282
  •   1
Отговори
# 150
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА ШОКОЛАДКИНА!!!

Lussy и на мен взеха да ми се подуват пръстите на ръцетене много но се усеща Confused Мисля, че е нормално към края на бременността да се случва , особено ако до сега ни е пропуснала тая екстра Laughing

# 151
bubalina - след малко ще се разходя до аптеката - говорих с д-рката, каза ми да взема "Орофар" или "Трахизан", много чай с лимон и мед, ако кашлям - Хустагил (с мащерка е), също така и гаргара с лайка и сода - последното не знам как ще стане, защото като бях бременна с Йоана и единствения път, когато повърнах, беше именно заради тази комбинация...  newsm78.
SOPHI - благодаря и на теб - но май ще заложа на официалната медицина - хич не мога да търпя да ме боли гърло, както май споменах вече...

Цветина - какви са тези приключения, леле, добре че нищо ви няма с Ран. Аз уж на майтап на анкетната карта на 9 месеца на въпроса "Какво е най-голямото приключение през сегашната Ви бременност" написах "Пътуването в градски транспорт" - но си е истина...

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Шоколадина!!! Много хубави изненадки, а най-хубавата - през ноември! Wink
Момичета, и аз имам рожденник днес - моя татко! Пожелавам му да е жив и здрав, и да се радва на още много внучета!!!

Последна редакция: пт, 06 окт 2006, 11:56 от Роси74

# 152
  • Sofia
Добро утро,мамчета!
Надявам се всички вие и бебенцата ви да сте добре!!!
Velinova,честито и от мен!Мното да ви радва малката Ангелина newsm51
Шоколадкина, newsm59!Много здраве,щастие и много сладко и здраво бебче ти пожелавам!
Цвети,това което ти се е случило е много стряскащо!Радвам се че не сте пострадали.За операцията на Ран не се тревожи.Всичко ще отмине и детето ще е добре!
Angeliha,стискам палци бебчето още малко да кротува,да не бьрза да излиза fingerscrossed
Lussy,аз от 3-4дни сьм с много подути крака.Изследванията ми са добри и отдавам това на голямото физическо натоварване на което сьм подложена.
sdsm-moni,порьчка за матрак по твой размер взимат в маг.Лабиринт.Магазина се намира след тунела в посока "Люлин".
Tali1,цветята не трябва да са в стаята на бебето,в другите помещения може.
Лек ден на всички!

# 153
Здравейте, ноемврийки! Много сте изписали и не мога да ви изчета!

velinova, да ти е жива и здрава малката Ангелина! Да наддаде бързо, да си я приберете в къщи, да папка много и да пълни памперсите!  bouquet
Честит рожден ден, шоколадкина! bdbaloni
Bimba25, хубава музика! smile3501 Изтеглих я всичката и сега цяла сутрин слушаме с бебо, а той не спира да рита! newsm32
SOPHI, имам слабост към Търново, нали там съм учила. Живот и здраве догодина може да отскочим с мъжа ми и бебо и задължително ще се обадя...аз още не съм купила ваничка, просто защо не мога да си харесам и се чудя като теб каква да е...а колкото до пътуването ти до София, предвид проблемите ти с кръвно задължително се посъветвай с доки. На мен вчера официално ми забраниха секс и пътуване на разстояние повече от 20-30км...
Angeliha, стискам палци бебо да не бърза да излиза, а да постои още на топло в коремчето ти! Praynig Ти къде реши да раждаш в крайна сметка?!?
Цвети, радвам се, че не е имало сериозно последствия за Ран и за теб. Не че при нас е по-спокойно, но винаги съм се чудила софиянци как издържате на тази лудница?!? Колкото до операцията на Ран, до 30.11. може пък тестиса да слезе надолу и на малкия чаровник да му се размине оперативната намеса...
Lussy, откакто захладня отоците на краката ми видимо спаднаха, даже бих казала че бяха и изчезнали, но от 10 дни пак се появиха. Доки каза, че това се дължи вече на тежестта на корема и притискането, и че било нормално...Иначе пръстите на ръцете са ми като кебапченца...

Момичета, вчера ходих при доки, който ще ме изражда и той ми съобщи, че другата седмица ще ми направи лек вагинален преглед, за да видим имам ли някакво разкритие. С размерите на бебо и корема ми вече почва да се съмнява дали ми е точно изчислен термина и дали не съм имала "фалшив" цикъл февруари. Работата май отива на секцио, ако продължава бебо да расте с тези темпове...Иначе благодарение на ферофолгамата хемоглобина ми се е вдигнал до 110 от 96, желязото също...Вече съм много притеснена и днес щч си приготвям багажа за болницата...

Хубав ден и много усмивки! Kissing Heart

# 154
  • София - Дианабад
 newsm59 на мама Шоколадкина! Нека всички мечти и желания да й се сбъднат и през ноември сладко бебче да си гушка!

Lightblue, за кой ТСМ говориш? Благодаря за информацията.
За момента нямам новини от Фъстъчка и Есма, но щом разбера нещо, ще пиша.

# 155
   Лелееее, от вчера по обяд не съм чела, а вие сте изписали 2 страници и половина и то с толкова новини  #Crazy!
      bouquet Честито Велинова    bouquet! Да ви е жива и здрава малката бубка, бързо да наддава и скоро да си я гушкате в къщи!
   Шоколадкина, честит рожден ден  newsm59! Леко раждане и здраво бебче през ноември  Peace!
   Мале, Цвети, какъв ужас  ooooh!! Момичета, предлагам ви до ноември да вървим само по равни чисти пътища и никакъв грАДски транспорт  Naughty! За операцията - не я мисли от сега, като му дойде времето ще имаш време да я мислиш и да се притесняваш! Сега бебка е на първо място  Peace! А и нали знеш, че ще имаш цялата ни морална подкрепа на 30.11  Praynig!
   Ей, TALI, рано ми е още, недей така  Mr. Green! То вярно че от самото начало бебо бърза да излиза, ама аз искам поне в 9м. да вляза  Laughing! А и още не съм се настроила за раждане - нито дрехи съм прала, нито багаж съм си приготвила, а за капак - доки е във Варна  Mr. Green!
   Роси, за Фервекса знам, че има освен парацетамол и антихистамини, които отбъбват лигавицата и не са полезни за бебето! По добре първо питай доки дали можеш да го пиеш! Иначе Вени беше дала хубава рецепта за гърло - загряти мед с лимони! Смучи и бонбони - лукчета, а за хомеопатичните, ако искаш ще ти пиша на лични!
   Angeliha, стискам палци бебо да почака още малко, поне да влезеш в 9 месец  Peace!
   Да ви кажа за Karil - има проблеми с компа, но да се надяваме, че скоро ще го оправят! Иначе е добре, купила си е малко дрешки, че и писнало само с едни дънки да ходи  Mr. Green!
   Това е за сега от мен! Цунки по тумбетата и да стискате бебенцата още малко  Mr. Green!
   П.С. Grig, видях че четеш  Mr. Green, не се крий, ами кажи как са нещата при теб  Mr. Green!

Последна редакция: пт, 06 окт 2006, 11:36 от benighted

# 156
Честита бебка на мама Велинова Simple Smile
ЧРД на Шоколадкина Simple Smile

Да ви питам - схващат ли ви се прасците докато спите нощно време? На мен тази нощ ми се схванаха 3-4 пъти, ужааааааасно болезнено нещо. Преди 2-3 седмици пак ми се случваше, но по 1 път на нощ. После спря.. и реших че е отминал този момент, но наистина не се издържа болката.. и нищо не можеш да направиш. Пак пия магнезий, ама не помага  #Cussing out

И още нещо да споделя - ако не сте си купили нощници за болницата (от бабешките с копчетата), вчера открих едни много сладки, с нещо като бастички и тип - плисе, с дупки за двете гърди, но са скрити самите дупки от тези бастички. Нощниците са спортни - като тениски примерно, памучни, цена 15 лв. И са специално за кърмачки. А бабешките поне на пазара пак са 12-15 лв, и аз адски много съжалявам, че си купих 2 бабешки.. ама все пак ще си взема и от тези - наистина са страхотни!!

# 157
Goris чаршафчетата ги има в ТСМ на Шишман, но и в другите им магазини, в които продават спално бельо.

Jenny_b къде ги има тези пижами за кърмачки  newsm78.
Аз си купих една много сладурска от Capasca, но ми се иска да си взема още една.Оказа се много трудно да си намеря пижама с копчета  Confused масово са тип тениска.

И докато пак не съм забравила  Embarassed

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ШОКОЛАДКИНА     Gift

# 158
Честита ни първа госпожица в бебешкия отбор ! Пожелавам на мама Велинова и малката Ангелина бързо прибиране в къщи и само радости оттук нататък.

Шоколадкина, честито! Весело празнуване!

Мина, количката е много хубава и цената си заслужава. Това е количка, за която не съм чела лошо отзиви, много я хвалят мамите. Ако тежестта и не те притеснява (нямаш качване по стълби или всекидневно прибиране на количката в багажник например), да знаеш че ще ти е много удобна!

Цвети, голямо приключение сте имали. Добре че се е разминало с малко. Операцията на Ран наистина е рутинна, но няма да ти кажа да не се притесняваш - няма как да стане. Ще мине и ще го забравите!

# 159
 Честито Велинова   ! Да ви е жива и здрава малката бубка
   Шоколадкина, честит рожден ден  ! Леко раждане и здраво бебче през ноември  
за нощниците-моята приятелка ,която роди август ми подари нейните 2 ,понеже не са й дали да ги ползва в шейново Party
за ваничките-аз взех вече анатомична на CAM ,но на лекцията за къпане-препоръчаха обикновенна с този шезлонг вътре(дет струва 7 лв)-да се оплача в тази връзка-купих си и онова хамаче дето се закача на четерите края и е удобно за в началото-тук го коментирахме оаче-не ми става на ваничкатааааа #Cussing outили то е някво измислено или моята взничка е доста голяма-ама май е първото-така,че ако някоя мама има намерение да си купува такова-да свирка да й дам да пробва моето и ако е по мярка да й го подаря-така ме е яд Crazy
и аз нещо се стрестнах,че както си се моткаме наближава денят(при мен се появи и някакъв вариант за секцио-това още повече ми приближава датата-ама другата седмица ще разбера)-така ,че сега мисля да изпера дрешките ,а утре с пълния списък в аптеката да си пазарувам козметиката за бебка и всичко дет ми трябва за мен за да си стегна сакчето за родилния ooooh!
не знам дали другите са писали по-напред,но на лекцията ни препоръчаха козметиката на SEBA MED-някой да има отзиви? newsm78
ми...тва за сега от мен-стойте си днес в къщи-почна се лошото време и си почивайте повече,че после ще си мечтаем за това Hug Heart Eyes

# 160
 bdbaloniЧестит рожден ден на Шоколадкина!!! happy bd
Мерелин, аз лично съм я ползвала върху себе си тази козметика SEBA MED, и съм много доволна, но незнам как е при бебетата.

# 161
Jenny_b къде ги има тези пижами за кърмачки  newsm78.
Аз си купих една много сладурска от Capasca, но ми се иска да си взема още една.Оказа се много трудно да си намеря пижама с копчета  Confused масово са тип тениска.

Има ги на пазара Иван Вазов, по-отзад към стадион Раковски.. все едно тръгваш към ул. Балша, в едно магазинче (като къщичка е, с бяла дограма и големи витрини), в което продават обувки, дрехи, хавлиени кърпи, детски неща.. то е нещо като мини базарче. Както са редичките с дрехите, ама не тези при зеленчуците, та зад тях.
Не знам долколко стана ясно..  Embarassed

# 162
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ШОКОЛАДКИНА!!!

Аз днес се разходих до магазина на Макси кози и който мисли да си купува Куини му препоръчвам един модел- не помня името, но на него не може да се закача зимен кош- но като се махне платнената част се слага кош за кола на макси кози- та въпросната количка струва 360 лв, което за куини ми се видя доста евтино- всъщност повечето колички са на такава цена- между 320 и 400 лв, но зимния кош е отделно - 300 лв. Най- скъпа беше количката, която Мина си е харесала- 600 лв и зимен кош 300 лв- продавачките казаха, че нямала чупене и била много удобна- на мен ми се видя малко големичка, но всеки си има предпочитания- така че Мина, ако си решила, че искаш тази количка- много я нахвалиха в магазина

Мами, прави ми впечатление, че в последните дни на все повече мами им излизат предпоставки за секцио- може да не съм права, но си мисля, че това е продиктувано от шубето от раждането Simple Smile естествено всеки има право на свободен избор и никой не може да го съди как ще избере човека да се появи на бял свят- само натъртвам, че е излишно да се реже матката заради единия страх от родилни болки, които могат да се избегнат с упойка. Не съм раждала секцио, но съм виждала как мамите вият от болка като започне да се свива матката- айде стига проповеди, че заприличах свекърва  Crazy

Луси, на твое място бих проверила дали имам албумин в урината- не е задължително- аз миналия път толкова се бях издула, че не можех да си обуя обувките, но по принцип това е един от признаците

Габи, казвай кога ще идеш- да спретнем една среща на ноемврийките тогава

# 163
  • Ботевград
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ШОКОЛАДКИНА!!!
 baloni
От сърце ти пожелавам здраве, щастие, любов и много късмет!  baloni

Цвети най-искрено ти пожелавам всичко с детенце Ран да се размине и докторите да направят всичко възможно да не се стига до операция!  Flowers Bouquet

Относно раждането, моля се на Бог при мен специално да мине нормално, без секцио и без проблеми, за да мога после да се грижа за бебо и да не се налага да се грижат за мен  Kissing Heart

# 164
  • София
Пиша за трети път вече и много се нервирам.  #Cussing out

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Шоколадкина и на таткото на Роси  bouquet

Lightblue, Джени мерси дза полезната информация. Благодаря и на всички, които ме насочиха за матраче по поръчка.

За ваничката аз също съм взела анатомичната на САМ и мисля, че на бебко вътре ще му е много комфортно, защото е доста широчко, а за козметика и на мен аптекарката ми препоръча Себа мед, защото била медицинска. Каза също, че и Клоран е добра.

Общи условия

Активация на акаунт