Коя е най-подходящата възраст за раждане в съвременния свят?

• 19 001
  • 714
  •   1
Отговори
# 645
  • France
Хаха, аз съм на 36 в момента. Като подпитах дали трябва повечко изследвания за бебето и мен, ми казаха, че много си е добре възрастта ми. Между другото гинеколожката, която ме следене беше горе-долу моя възраст и тя беше бременна с второ. А когато бях бременна с първото (на 31г.) почти ми се накараха, че се притеснявам Joy
Ако трябва да съм честна, предпочитам да говорят открито с мен за рисковете на секцио. Тук, във Франция, до последно държат на естественото раждане. В интерес на истината, и на 2та пъти предпочетох частна клиника заради по-голямата възможност за секцио, ако се скофтят нещата. Държа повече на перинеума си, отколкото на матката.

# 646
Минимум двама да излезете от болницата викаш, другото е суета 🤭
Деца да се раждат 🙏

# 647
Нагледах се аз на смели майки. Лекарите, та лекарите. Ми, научете се как и тях да избирате!

# 648
Защо да ги избираме?Има лекар в родилното ,раждаме.

# 649
Избираш на кого да се довериш, вместо да разправяш какви били лекарите. Колкото и споделени случаи да чуете и прочетете, най-важното е кой и как ще ви премери и обясни риска. Вашия си!

# 650
Че какво съм разправила за лекарите?Доверих се на следящият ме,че мога да родя нормално .

# 651
  • някъде в орбита...
Тук съм на мнението на Бобчита. Те за това са в родилното, все пак. Обсъждаш си с лекаря нещата, казваш какво мислиш и следящия ще ти каже колко си фантазираш или колко си в час.

# 652
  • София
И аз се надявам да родя при моя лекар, ама като знам, че терминът ми е точно по време на най-многото почивни дни в годината какво да направя освен да стискам палци. При когото се падна- при него.

# 653
Всичко ще е наред, Сий 🤗

# 654
Че какво съм разправила за лекарите?Доверих се на следящият ме,че мога да родя нормално .

Обаче ти се налага спешно секцио. Оттам нататък приказките за възгледи и нагласи са излишни. Колкото до “нормалното раждане не е за всеки”  -  абсолютно верно.

# 655
Кой може да предвиди,че в един момент ще се наложи спешно секцио?Като се наложи се направи.

# 656
Дренка може да осуети всяка пъпна връв 😆

# 657
А, не. С дървени философи не се спори Simple Smile

# 658
Доживях 🤗

# 659
Доста сте смели. Аз никога не бих се напънала да раждам голямо бебе нормално, ако ми препоръчват секцио.

Общи условия

Активация на акаунт