С какво ви дразнят мъжете /тема №7/

• 55 681
  • 798
  •   1
Отговори
# 120
Прости невежеството ми, но какви са тези размери!?!
Илюзионни. Къде 5, там и 25.

# 121
Аз само не разбирам защо настояваш, че това е феминистка концепция. Мъж да измие чиниите вкъщи или да гледа бебето, също може да се сметне за такова, ако тръгнем в тази посока. Иначе и аз не мисля, че някой тук говореше да връщаме когото и да било с първи клас - съфорумка спомена, че е благодарна на свекърва си, така както и ти би била, ако го е научила да си слага сам масата и да си сгъва дрехите. Търсите мъжкарството на грешното място, то не се изразява в това да седи разкрачен пред тоалетната чиния и да му прилягат единствено и само “мъжки тертипи” като лов, риболов и футбол.

Между другото, имах познат, който му доставяше удоволствие да готви и го правеше добре, но който каза, че затваря щорите на кухнята, защото се притесняваше, че приятелите му седнали отвън на барчето ще му се подиграват ако го видят да шета из кухнята. Това с все концепции, вменявани в нечии глави, за които говорех. Разни грешно разбрани мъжкарства и идентичности.

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 13:11 от Анонимен

# 122
Убожавам мъж да ми сготви. А и едни от най добрите готвачи са мъже.
    Казвате, че не е мъжествено да пикат седнали. Че атрибутите се навират в тоалетната и т. н. А за другата (по сериозната) работа, очевидно не е проблем да са седнали.
Как пък не сте се сетили че не е мъжествено и че трябва и нея да я вършат прави Joy
     На мене реално изобщо не ми пука как някой ще си свърши нуждите, стига да не цапоти, или да си почисти.
    ММ не стига че цапоти, ами и никога не си чисти (освен ако не се развикам всеки път), щото или бърза за работа или е скапан от работа (нещо което е вярно и не са глезотии). Но на мен пък от това не ми става по приятно да му чистя телесните течности. По принцип съм и по гнуслива иии... Imp
А ми е и супер неприятно да го увиквам всеки път. Мразя да викам. Мразя даже и да чувам как някой вика по някого (дори съвсем непознат).

# 123
Да уча мъжа ми да пикае седнал, ми звучи като кастрация направо...не съм мъж, но щом 99 % от мъжете пикаят прави, сигурно има някаква причина. А пък ако си учите малкото момченце да го прави седнал, бъдете сигурни, че в детската гпадина ще отнесе подигравките... Наблегнете на почистването.

# 124
  • София
Малкият сам се научи прав. Май той мърси повече, ама нали ми е любимия мъж, с нищо не ме дразни.

# 125
Спокойно, някой ден ще дразни жена си. Simple Smile

# 126
Да уча мъжа ми да пикае седнал, ми звучи като кастрация направо...не съм мъж, но щом 99 % от мъжете пикаят прави, сигурно има някаква причина. А пък ако си учите малкото момченце да го прави седнал, бъдете сигурни, че в детската гпадина ще отнесе подигравките... Наблегнете на почистването.
Не са 99%.
За готвенето, ММ е истински мъжкар. Готви с удоволствие и много вкусно, обаче ако не съм наоколо да чистя в движение, след вечеря може и час да откарам в кухнята. 😁

# 127
  • София
И мм готви и си чисти след това. Само дъската за рязане не чисти, не знам защо, и се дразня като я намеря засъхнала.

# 128
Значи дъската за рязане не ти се чисти,но загорялата скара - може?! Yum У нас много обичаме да си приготвяме пържоли,(хайдушки...),кебапчета,риба,сирене и т.н.,на скара,само да имаше кой да я чисти след това! Laughing

# 129
И моят готви от време на време, като го осени вдъхновението. Получава му се.Обаче след него в кухнята е потоп. Много ме дразни. Последният път му висях на главата и го карах да си чисти. Бая се изнерви накрая 😁😁😁
Синковеца го забелязах, че и той по стъпките на тати. Плеска, ръси, тъй ли, сега ходя след него и му соча-това в коша, онова прибери. Не ща някой ден жена му да кисне по темите в бгмама и да ме плюе, въпреки че е неизбежно,де🤣

# 130
  • София
Моят ме дразни изключително много напоследък. Бременна съм в началото (7г.с.) и може би и хормоните ми танцуват, ноо..
Постоянно ми прави забележчици относно битови неща, а на мен ми е лошо, две не виждам. Втриса ме и го помолих да легне до мен и да ме стопли и той легна, но започна да мрънка, че не му е до лежане, че искал да си гледа сериала и да се разнообрази от работа и т.н., при което му казах, че не ми е до мрънкането му, а той ми отвърна ''и на мен не ми е до твоето''. Стана ми много кофти и ужасно много се издразних, тъй като изобщо не ми влза в положение 😟

# 131
Вий хубаво сте ги приучили да вършат туй онуй като момиченца, обаче дайте сега по същество. След две деца изобщо не очаквам мъжът да ми влиза в положението на бременна жена. Туй няма много как стане, макар да се стараят. Поради различната физиология най-малкото, и нивгаш няма да изпитат нищо от това, за което толкоз много очакваме разбиране. От мъж. 😂
Въпрос на отношения, може би, но и нагласата. И да легнеш и да станеш, и каквото ще да правиш - ти го носиш това дете и ти трябва да се справяш сама първо с това.

# 132
  • Mediterraneo
И да не забравяш в нито един момент, че не носиш Златното яйце, колкото и да ти се иска!

# 133
Може просто да не са обичайните дървета, то е ясно, че няма да носят и раждат.

# 134
Защо си мислиш, че за тях не е притеснение? Аз знам, че ги избирате готови за бащи, ама, реалността може да се окаже друга.

Общи условия

Активация на акаунт