С какво ви дразнят мъжете /тема №7/

• 55 699
  • 798
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Може просто да не са обичайните дървета, то е ясно, че няма да носят и раждат.

Ами, всяка си е избрала сама дървото, но по- важното е, че само от нея зависи дали да го направи чвор или да го докара почти до тръстика.
Ето, авторката- какво спечели като реши да го изкомандва да легне до нея, че да я топли?
Колко по- елементарно и успешно щеше да вземе едно одеалце и да се гушне до него за сериала.

# 136
  • София
От дръжка на мотика, цигулка няма как да стане.
По повод дърветата.

# 137
И аз съм съгласна с Дренка.
Мъжете, колкото и от сърце да се стараят, като че не чаткат съвсем, че са бащи, докато не видят и вземат вързопа в ръце.
После си губят акъла и стават още по-досадни с непрекъснати притеснения дали на бебето всичко му е наред, защо реве, защо не реве, защо спи, защо не спи и всякакви такива "драматични" ситуации.
Keep calm аnd carry on✌️ Свиква се 😀

# 138
  • София
Ей, сега ме подсетихте как съм се възмущавала, че не обръщаше внимание на първото дете. Второто горе-долу го извежда поне. Обаче третото /кучето де/ така й трепери - само да кихне и вече...
Извежда я всяка вечер. Обаче да й сложи храна и вода - не се сеща.

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 09:00 от Rockstar

# 139
Моят ме дразни изключително много напоследък. Бременна съм в началото (7г.с.) и може би и хормоните ми танцуват, ноо..
Постоянно ми прави забележчици относно битови неща, а на мен ми е лошо, две не виждам. Втриса ме и го помолих да легне до мен и да ме стопли и той легна, но започна да мрънка, че не му е до лежане, че искал да си гледа сериала и да се разнообрази от работа и т.н., при което му казах, че не ми е до мрънкането му, а той ми отвърна ''и на мен не ми е до твоето''. Стана ми много кофти и ужасно много се издразних, тъй като изобщо не ми влза в положение 😟
Няма как да ви влезе в положението, защото никога няма да е бременен, та да разбере какво е. 🙃

# 140
Моя до последно не вярваше, че ще има бебе накрая Joy казваше, че не искал да се настройва, защото ако станело нещо..... После на раждането беше с мен и като видя бебето започна да подскача и да целува наред екипа Joy тааа малко са им странни на мъжете възприятията за бременността. Поне е разбран и приемаше хормоналните ми изпълнения без да се задълбочава.

# 141
Моят си "слуша" филмите докато се къпи. На затворена врата на банята и пуснат душ.
Нищо не чува естествено, но е много важно филма да е пуснат. Rolling Eyes

# 142
  • DE
Понеже аз писах, че моя мъж си пуска Анимал планет и излиза от стаята, никъде не съм казала, че иска да го слуша от другата стая. Просто като се върне в стаята пита защо съм сменила канала Rolling Eyes
Сега да не помислите, че е някакъв тиран Grin ние така си се заяждаме без обиди и лоши  чувства Innocent

# 143
Моят си "слуша" филмите докато се къпи. На затворена врата на банята и пуснат душ.
Нищо не чува естествено, но е много важно филма да е пуснат. Rolling Eyes

Оф, да... Моят заспива с хъркане, ама ако спра телевизора - що го спря, аз го гледах...

# 144
  • DE
Все едно чета за моя, гледа нещо, но започва да дреме, аз лееекичко намалявам звука и като видя, че спи сменям канала, но от време на време захърка и се стресне, събуди се и почва, що смени канала Sweat Smile
Аз му казвам, ми щото спиш, а той - ааа не спя бе.
Голям купон Sweat Smile

# 145
Моят ми отговаря с "не спя, клепачите ми си почиват". Поне филм да държеше да "гледа", а то мач.

# 146
Мой племенник като малък беше луд фен на един детски сериал и сутрин като стане ме караше да пусна детският канал по който го излъчваха. Казвам му че неговият сериал ще почне след два часа и има време до тогава,но той не е не - иска телевизора само на тази програма да работи. Не познаваше часовника и го беше страх да не забравя за неговия сериал. Нямаше такава опасност,но те... Laughing

# 147
  • София
И разбира се, мм научи децата по същия начин. На 48 кв жилище имаме два телевизора по над 48 инча! Аз и дъщерята си седим на тихо, но дойдат ли си мъжете се пускат тв за фон. Добре че този е детската има едно голямо копче за изключване, та като минавам, го цъкам.

# 148
Моя до последно не вярваше, че ще има бебе накрая Joy казваше, че не искал да се настройва, защото ако станело нещо..... После на раждането беше с мен и като видя бебето започна да подскача и да целува наред екипа Joy тааа малко са им странни на мъжете възприятията за бременността. Поне е разбран и приемаше хормоналните ми изпълнения без да се задълбочава.
На мен не ми е странно това възприятие. Аз също не исках да се настройвам и бях точно като мъжа ти, нищо, че съм жена. Не е до пол, а до човек.

# 149
Имам чувството, че има странни ритуали ММ.
Мие си зъбите на мивката в кухнята, вместо в банята. Аз му изместя четката в банята, а я намирам постоянно на мивката е кухнята. Sad

Общи условия

Активация на акаунт