С какво ви дразнят мъжете /тема №7/

• 55 704
  • 798
  •   1
Отговори
# 150
Завържи я за батерията в банята.

# 151
Joy
Спирай му водата в кухнята. Под мивката трябва да има кранче Stuck Out Tongue Winking Eye

# 152
  • София
Имам чувството, че има странни ритуали ММ.
Мие си зъбите на мивката в кухнята, вместо в банята. Аз му изместя четката в банята, а я намирам постоянно на мивката е кухнята. Sad
Не е странно- попаднал е на съобщението, че при пускането на водата в тоалетната, в околовръст се разпръсват аерозоли, в които е пълно с е- коли и други гадости от фекалиите и урината.
И да, съветът е четките за зъби да не са там и на открито.

# 153
А ако се замислим въпросните е-коли как са попаднали в телата ни... ???
Не, не са дошли от тоалетните. Ежедневно консумираме една камара бактерии.
Така че четката за зъби е най малкия ни "проблем".
Но ако човека предпочита да си мие зъбите в кухнятя, не мисля че е чак такава драма.
Измисли му само някъде да си прибира четката.
Или му спри водата Joy

# 154
  • София
За мен е драма да се мият зъби в кухнята, защото колкото и да я мия и чистя, приготвям месо, разлива се мляко, ползвам препарати. В банята си има предпазители и след измиване се затваря четката.

# 155
  • Mediterraneo
Пускането на водата в тоалетната може да става и със затворен капак, никакви аерозоли няма да разпръсква. То по тази логика давай всички да си мием зъбите в кухнята, че там няма е-коли.

# 156
Че то отдавна е доказано, че в кухненската мивка, особено по кухненската гъба, има повече бактерии, отколкото в тоалетната чиния.
Питайте Гугъл, ако не ми вярвате.

# 157
  • София
Пускането на водата в тоалетната може да става и със затворен капак, никакви аерозоли няма да разпръсква. То по тази логика давай всички да си мием зъбите в кухнята, че там няма е-коли.
Може, аз откакто попаднах на пространното обяснение / между другото, измерили са разстоянието на което се разпръсват аерозолите и е 1.5 м., като разбира се, попадат и върху тоалетната хартия/, пускам първо капака и после водата.
Разбира се, ако имаме отделни баня и тоалетна, никой няма да си мие зъбите в тоалетната.....

# 158
Да уча мъжа ми да пикае седнал, ми звучи като кастрация направо...не съм мъж, но щом 99 % от мъжете пикаят прави, сигурно има някаква причина. А пък ако си учите малкото момченце да го прави седнал, бъдете сигурни, че в детската гпадина ще отнесе подигравките... Наблегнете на почистването.
Завист, разбирам ги. Коя жена не се е сблъсквала с това, сред природата например. Той дискретно и с финес до третото дърво, встрани от пътеката на момента, а с клекналото уриниране на благоверната с оголен ...... нещата стоят по- много различен начин.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 02:37 от bagira_s

# 159
Ами да си пикаят мъжете в природата, като са така добре приспособени за това, а тоалетните да ни ги отстъпят да си ги ползваме само ние. Joy

# 160
Те обикновено това и правят – пълно е по пътищата с пикаещи мъже. А уж жените и децата не можели да стискат... Simple Smile

# 161
Охх, това ми е толкова отвратително... Но да. Има доста индивиди, които се смятат за богоизбрани да си задоволяват нуждите в градинките.

# 162
Племенникът му идва нагости преди две-три седмици. Настанихме го на неговото легло, а ММ СПА в хола. Това добре. И три седмици по-късно виждам, че не е сменил чаршафите след него, а ме увери, че е и ги е изпрал!
Разбирате ли, причерня ми. Три седмици спи на чаршафите от племенника!
Днес му чистих стаята и ми се доплака Sad

# 163
  • София
На теория човекът може да не е излъгал. 3 седмици са достатъчно време, за да дойде ред отново на същите чаршафи.

# 164
  • София
Честно- мога да изтърпя по- остър тон, мога да отвърна, но срещу нечистоплътен мъж съм безсилна и "бягам с 200".

Общи условия

Активация на акаунт