С какво ви дразнят мъжете /тема №7/

• 55 712
  • 798
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Elizabeth_ - А ти как разбра, че не са изпрани и после сложени отново? Особено, ако имате и сушилня са изсушени за 1-1,5 часа, но и да нямате, имаше слънчеви дни. Все пак не е нормално 3 седмици да е в едни и същи чаршафи, дори и никой да не е спал преди това в тях. Аз съм прала, сушила и постилала пак едни и същи чаршафи в рамките на един ден, т.е. сутринта и вечерта са едни и същи, но изпрани през деня, не виждам проблем.

# 166
Леглото беше пълно с косми, момчето е космато като шебек, а моя е кьосе!

# 167
А пък как три седмици не видя с какви чаршафи спи Rolling Eyes това е много странно... Смисъл даже и да не спите в една стая, не си ли ходите "на гости" под чаршафите Thinking

# 168
  • София
Леглото беше пълно с косми, момчето е космато като шебек, а моя е кьосе!
E, значи наистина не ги е сменял Weary отвратително Tired Face Аз не бих могла да имам интимни взаимоотношения с подобен нечистоплътен индивид, не знам ти как го търпиш.

# 169
Аз досега не съм виждала мъж, който да не прави гнусни неща. Не знам откъде намирате нормални хора. Sweat Smile Слагат си мокрите хавлии на леглото, чорапите са навсякъде, трупат се дрехи като кули по столовете, като се говти все едно е паднала бомба след тях. И всичко е в гадни косми не искам да знам откъде. Пърдят, оригват се, хъркат, потят се Sob ще обърна разбата май.

# 170
  • София
Аз не съм мъж, но трупам дрехи на стола, слагам си хавлията на леглото, падат косми от косата ми. За физиологията е ясно.

# 171
Аз досега не съм виждала мъж, който да не прави гнусни неща. Не знам откъде намирате нормални хора. Sweat Smile Слагат си мокрите хавлии на леглото, чорапите са навсякъде, трупат се дрехи като кули по столовете, като се говти все едно е паднала бомба след тях. И всичко е в гадни косми не искам да знам откъде. Пърдят, оригват се, хъркат, потят се Sob ще обърна разбата май.
Ма то баш туй е истинския мъж, ако не е такъв, бягате при такива Simple Smile)))

# 172
  • Далечният изток
player82, ти от един частен случай слагаш всички жени под един знаменател....
Аз пък не искам такъв... Искам поне за себе си да може да се грижи, да не го дундуркам и него като бебе...

# 173
За някои хора е изнервяща смяната на чаршафа,(не знам защо. Не ме питайте) и затова го оставят докато се скъса от мръсотия...Laughing

# 174
# 175
Е, аз пък живея с истински педант на тема чистота. Не е по-лесно, да ви кажа. Само върви след мен и дудне като свекърва.

# 176
  • София
Който не е имал преживяване с Дева- педант, нищо  не знае!

# 177
Аз съм била на гости на скорпион- педант. Всичко е на живот и смърт Stuck Out Tongue Winking Eye

# 178
  • София
Който не е имал преживяване с Дева- педант, нищо  не знае!
Аз съм отгледана от два броя.

После станах скорпион педант, щото нямах друг избор Joy

# 179
  • София
Моят мъж е много странен. Може със дни да си седи и гние - да не се къпе, с едни и същи дрехи, масата - мазало... Обаче като се разшета ... ще види и най- малкото петънце и се сеща да чисти на някакви завряни места, на които не чистя обикновено.

Общи условия

Активация на акаунт