С какво ви дразнят мъжете /тема №7/

• 55 761
  • 798
  •   1
Отговори
# 195
Ааа, не! Това само на всеки 3 години Grin

# 196
  • Далечният изток
JoyJoy
Довечера ще го разпитам за другото му семейство. Ама при теб не чисти викаш, а? И само мен ли тормози ... Оооо
Е, той е началник, как ще чисти...
Само нарежда и мрънка.
Вечно нещо не е направено бързо, не е според неговия начин. Трябва да се действа бързо. Може да не е качествено, важното е да бързаме...
Тормози ме, ами как... Smiley

# 197
А, разбирам, минала си военната школа "Петима Петко не чакат". Каже ли 18 ч. излизаме и само гледай как заковава и стотните. Тези са астрални близнаци сигурно.

# 198
  • София
Мога да ги набия и двамата с личните им колани. За вас, за тях, за България! Mr. Green

# 199
Аз досега не съм виждала мъж, който да не прави гнусни неща. Не знам откъде намирате нормални хора. Sweat Smile .
....ще обърна разбата май.

Верно ли? Аз по-гнусна гледка от дамски кенеф, женска болнична стая и работно място с мръсни чаши, оставени с дни не помня да съм виждала. Де да знам, може вкъщи да е иначе, на фона на мизерните мъже, описани тука. Да се чуди човек как са ги избирали и какво ги държи там.
За резбата - внимавай какво си пожелаваш и гледай да избираш по-малкото зло.
Wink

# 200
Шегувах се, ясно е, че има гнусотии и при двата пола. Просто като ти е в къщата повече дразни.

# 201
  • Швейцария
И моят Козел дудне като дърта свекърва. Голям чистник, но аз съм му намерила цаката. Като почне да дудне му връчвам парцала. Казвам аз толкова мога, или млъкваш или действаш ти. Той почва да нарежда как не мога да чистя като хората и се захваща. После гордо представя резултата, а аз цъкам с език и викам браво.

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 07:34 от JennyBG

# 202
  • София
Пък моя козел е над тези неща с чистотата, на него му е важен световния ред и справедливост Joy

Но ме дразни, че като почне да си търси нещо у дома и всички, и то веднага, също трябва да скокнем да му го търсим. Може изобщо да не му трябва спешно, а аз да си имам друга по-важна работа, но се появява някакъв укорителен тон, че може би аз съм му го взела, може би аз съм го преместила/скрила/подредила някъде. В повечето случаи става въпрос за разни джаджи/странни батерии/странни кабели/мемори карти/документи за застраховка или гаранционна карта на същите тези батерии и кабели, които дори не знам как изглеждат. Започва нервно да вади и хвърля всичко от шкафчетата си. И като му казвам, да се успокои, че нещото ще се намери и няма къде да изчезне, ми отговаря, че много неща били изчезнали безвъзвратно в тази къща.

# 203
  • София
Ох, и мм е голяма драма с търсенето на документи. Напоследък често сменя работа. Имаше към месец почивка. Спокойно можеше да седне и да си направи една папка с документи за работа. Ама не! Всеки път избухва и започва търсенето от началото.

# 204
Аз досега не съм виждала мъж, който да не прави гнусни неща. Не знам откъде намирате нормални хора. Sweat Smile .
....ще обърна разбата май.

Верно ли? Аз по-гнусна гледка от дамски кенеф, женска болнична стая и работно място с мръсни чаши, оставени с дни не помня да съм виждала. Де да знам, може вкъщи да е иначе, на фона на мизерните мъже, описани тука. Да се чуди човек как са ги избирали и какво ги държи там.
За резбата - внимавай какво си пожелаваш и гледай да избираш по-малкото зло.
Wink

Това е щото не посещаваш мъжки кенефи. Определено изпреварват женските по гнусотия.

# 205
Това е точно щото посещавам мъжките Simple Smile
Сигурно и там имам късмет, както с мъжете.

# 206
  • Швейцария
Случка от сутринта:
- Къде ми е кутията да си сложа обяда в нея?
- Викам не знам.
- Ти си я сложила някъде и сега не помниш!!! Къде си я сложила???
- Не съм.
- Ти винаги така правиш!!!
- Не, аз никога не правя така и винаги знам къде ми стоят нещата.
- Офффф, забравил съм я в раницата вчера. Ти защо не ми каза да я  извадя, а???
- Аз откъде да знам, че имаш кутии в раницата....
- Ти си виновна!!!

# 207
Случка от сутринта:
- Къде ми е кутията да си сложа обяда в нея?
- Викам не знам.
- Ти си я сложила някъде и сега не помниш!!! Къде си я сложила???
- Не съм.
- Ти винаги така правиш!!!
- Не, аз никога не правя така и винаги знам къде ми стоят нещата.
- Офффф, забравил съм я в раницата вчера. Ти защо не ми каза да я  извадя, а???
- Аз откъде да знам, че имаш кутии в раницата....
- Ти си виновна!!!

Ега ти психотормоза! Как го търпиш този мъж?

# 208
  • Швейцария
Психолог съм, имам здрави нерви и не се връзвам за глупости, хехе. През едното ухо влязло, през другото излязло. Не знам ти какво би казал, като почне да ми дърпа от ръцете нещата, които искам да купя в магазина. Чаршафи на промоция например. Той дърпа, аз дърпам, хахахаха. Майка ми беше веднъж с нас да пазаруваме и вдигна 170 кръвно, като го видя да ми дърпа от ръцете един тиган. Казах й по-добре не идвай с нас никога повече.

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 11:45 от JennyBG

# 209
  • София
На теб трябва да ти присъдят "Орден с мечове" за заслуги!

Едно време, с такива окичваха мъжете на македонките......

Общи условия

Активация на акаунт