С какво ви дразнят мъжете /тема №7/

• 55 767
  • 798
  •   1
Отговори
# 210
О да, при Козите това вменяване на вина си е като за добър ден. За всичко си виновна само ти и никой друг. Мене ме дразни, че никога не знае кое къде вкъщи се намира и кога се почне - къде ми е готварската книга ... еми, където винаги седи, при книгите .... нееее, ти си я преместила, не я виждам. Пък най-малко за неговата книга ми е било, че да я местя, а той просто си я оставил на друго място /както обикновено/. Но мисленето е, че по цял ден седя и пререждам нещата, че да му усложнявам живота.

# 211
Мъжко търсене на вещ:
поглежда на рафта - не я вижда от пръв поглед, значи не е там
отваря шкаф, поглежда - не я вижда, значи не е там
отваря чекмедже - не я вижда, следователно и там я няма.
отваря гардероб - премества две, най-много три закачалки -> няма я търсената дреха
Rolling Eyes

# 212
  • Lost in a fairytale ...
Оф, сякаш за моята коза чета.
Как пазарува дрехи - влиза в магазина, от вратата оглежда и казва "тука няма нищо, айде да си ходим". Говорим за големи магазини. Няма да мръдне закачалка, да погледне ...
Всичко останало е същото - вменяването на вина, постоянното мънкане, целия свят е против него, само той горкия е прав, но неразбран и онеправдан ... Rolling Eyes

# 213
  • София
Само искам да кажа, че при Козирозите вменяването на вина явно е по рождение. И двете ми деца го правят! Голямата даже има точен час - всеки ден в 12.00 започва да ме ръчка за дрехи или учебници. Борила съм се и с добро, и с лошо - не става!

# 214
Как пазарува дрехи - влиза в магазина, от вратата оглежда и казва "тука няма нищо, айде да си ходим". Говорим за големи магазини. Няма да мръдне закачалка, да погледне ...
Или пък другата крайност - влиза, сваля първите 10 закачалки с тениски без въобще да ги погледне и казва - Готов съм, айде да си ходим. А аз още не съм влязла в магазина едва ли не ... Тралала

# 215
  • София
Мм мрази да си пазарува дрехи. Заедно - никога. До сега се спасяваше с работно облекло. За вкъщи има две долнища и ако и двете са за пране, става драма. Понякога си пазарува сам, но там пък цели някакви безумни цветове.

# 216
  • Lost in a fairytale ...
Или пък другата крайност - влиза, сваля първите 10 закачалки с тениски без въобще да ги погледне и казва - Готов съм, айде да си ходим. А аз още не съм влязла в магазина едва ли не ... Тралала
Оо, моя е със собствен стил и какви да е дрехи не носи, моля ви се. Говорим за нормален спортен стил, нищо интересно, невиждано или уникално. Вади ми нервите докато го накарам да пробва нещо, щото не може да прецени от закачалка, а в пробата стоим с часове, докато реши дали да вземе нещо. Абе много е сбъркан милия. Но съм му хванала цаката донякъде - чат пат поръчвам по някоя тениска от любимата му марка и е мир и любов. Ако обаче не му е позната марката - край, китайски боклук за 5 лева, той толкова заслужавал явно...

# 217
  • Далечният изток
Да, и моят козел като последния. Влиза в пробната с едни дънки и се оглежда 40 минути... Rolling Eyes
Умирала съм от срам с него. Продавачките започват да се побутват, аз стоя като кукувица отпред и чакам господинът евентуално да се хареса. Накрая излиза и казва примерно, че не са му удобни... Иначе за други работи много бърза, ама за мерене на дрехи - не.

# 218
  • София
Дъщерята е същата! Влизаме заедно в пробните. Аз пробвам, излизам, готова съм за касата. Тя се мота, мота и накрая е готова да се откаже. Голяма мъка!
Уж настоява за нови дрехи, а все си носи старите. Три бодита и три чифта дънки!

# 219
Мдаа, и при мене цаката е въобще да не ходим заедно. Сега е мое "задължение". Понякога като харесам нещо му снимам, пращам да каже ... и отговора е почти винаги - не ми харесва. Ама после си го носи. Като награбва безразборно претенции няма, но винаги намира кусури като купувам аз - тоя цвят ... тая кройка ... И както написа Рокстар, накрая си носи 2 чифта дънки и 3 тениски и само като ги скрия от погледа му се сеща, че имало и други.

# 220
Ако мъжете решат да ви крият минижупите или каквото там не им допада в облеклото (и характера), търсите ли им цаката или се сещате, че имате и други?

# 221
Само Дренка май не разбра, че Козите са единствени и неповторими. Joy Не може да има други, само ТОЙ, центъра на Вселената!

# 222
  • София
Аз това го установих на етап гаджета и бегах.

# 223
Какво точно да съм разбрала, 4 ги имам, но нищо не ви отбирам от мрънкането 🤓

# 224
Моят не пазарува дрехи без мен. Много обичал да му давам мнение. Като идем в някой магазин, събира каквото му харесва и иде да ме търси, без мен не пробва, умира да ми устройва модни дефилета. Като помъкне и 10 парцала и си отвисявам. Голяма е кипра. Обаче аз като трябва да пробвам и му искам мнението, почва да мрънка и да се изнервя. Върти се като шугав. Подметне някоя тъпотия за женското пазаруване. Та се налага да го сваля на земята,  с напомняне кой кипрата. 😁

Общи условия

Активация на акаунт