С какво ви дразнят мъжете /тема №7/

• 56 541
  • 798
  •   1
Отговори
# 315
  • Mediterraneo
Едно си баба знае, едно си бае. После мъжът ти те дразнел... Ти колко си мислиш, че има срок един хляб по принцип? Или в Англия е някакъв супер специален, че има 3-4 дни срок на годност. Ама остави, горкият ти мъж!

# 316
  • Швейцария
Темата е да се оплачем, нали така. Ми Елизабет я дразни това. И мен би ме подразнило ММ да донесе някакъв сух хляб, защото е намален с 20 стотинки. Или зеленчук, от който да изхвърля половината, защото е омекнал и е бил пред бракуване. То голямо спестяване ще излезе. Но още повече би ме дразнило да се скатава със сметките.

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 23:08 от JennyBG

# 317
Разбирам това за храната и аз. В тази връзка моят мъж ме дразни, че често купува плодове пред разваляне или направо развалени. Предполагам, че не е заради цената. Просто не се сеща, че трябва да завърти пъпеша, или портокалите или ябълките отвсякъде да ги погледне преди да ги купи. Взима първия плод, който е пред него, че нали отгоре изглежда добре като е нареден. А отдолу дали е скапан и какъв е, кой да се сети да погледне. Само бананите купува ужасно зелени - тях пък трябва да чакаме цяла седмица да узреят преди да стават за ядене.

# 318
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Но още повече би ме дразнило да се скатава със сметките.
Какво означава "скатава със сметките"? Не са и твои, ли?

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 09:44 от emokey

# 319
Elizabeth_, ти сериозно ли...да купува храна с изтекъл срок на годност? Е това вече е опасно и направо бих полудяла, както съм се тровила с мляко. Да се покрива със сметките също не ми е ок.

Не, че нещо, но бих предпочела да купи храна с изтичащ срок на годност и да я хвърля, ако не става за ядене, отколкото да ми крещи, че съм си купила блуза и да ми предлага да си стеснявам гащите. Виждаме клечката в чуждото око, но не и гредата в нашето. Не се заяждам, но прави впечатление.

# 320
  • Швейцария
Но още повече би ме дразнило да се скатава със сметките.
Какво означава "скатава със сметките"? Не са и твои, ли?

Елизабет от това се оплака, че тя покрива понякога всички сметки, защото мъжът й се скатава. Ако правилно съм разбрала. Ами разбирам я.

Dara888, аз от моя вече се оплаках. Нито е ок да крещи за блуза, макар че той не крещи, а само недоволства, нито да купува хляб с изтичащ срок на годност. Не сме тук да сравняваме кой е по-лош. Предполагам, че на всички тук мъжете ни си имат и прекрасни качества и си ги обичаме. Това не пречи нещо да ни дразни.

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 21:01 от JennyBG

# 321
Познавам мъж, който никога не се скъпи за бира и пържоли, а на жена си се караше, че харчи много пари за мляко на детето  Flushed
    Бракът им не оцеля в крайна сметка.
      Та има и по лоши случаи.

# 322
Това не е стиснатост, а прост егоизъм.

# 323
Това като във вица.
Вдигнали цената на цигарите. И цигането пита баща си:
- Сега ще пушиш ли по-малко?
- Не,ти ще ядеш по-малко.

# 324
"...В къщата една капка ракия няма, тя хляб купила..."

# 325
Toва не е егоизъм, защото даже егоистите имат инстинкт да се грижат за децата си. Животните се грижат за поколението, носят храна, защитават, пазят. Този тип същества са някакъв друг биологичен вид. Трудно е да му се измисли име. А толкова семейства с години се борят за дете или чакат за осиновяване и могат да дадат толкова обич. Такива необичани от родителите си деца израстват емоционални инвалиди после.

С какво ме дразни... Стана сутрин рано за работа, първа смяна и 30 мин преди излизане се сеща за работните си дрехи, цигарите, маските.... "Къде ми е това.. къде ми е онова... Дрехите ми са още влажни от прането... Защо нищо не си е на мястото" Снове нагоре-надолу и пуфти. Имаше 2 почивни дни, през които можеше да си подреди всичко, или да си накупи достатъчно, за да не е толкова зависим от перални и сушилни. Иначе аз съм била разхвърляна...

# 326

С какво ме дразни... Стана сутрин рано за работа, първа смяна и 30 мин преди излизане се сеща за работните си дрехи, цигарите, маските.... "Къде ми е това.. къде ми е онова... Дрехите ми са още влажни от прането... Защо нищо не си е на мястото" Снове нагоре-надолу и пуфти. Имаше 2 почивни дни, през които можеше да си подреди всичко, или да си накупи достатъчно, за да не е толкова зависим от перални и сушилни. Иначе аз съм била разхвърляна...
Ехе, 30 минути... моя мъж на вратата вече, като излизаме, почва...Къде ми са ключовете, телефона, портфейла...и ме дразни, че се връща вече с обувките, обикаля целия апартамент да ги търси!

# 327

Ехе, 30 минути... моя мъж на вратата вече, като излизаме, почва...Къде ми са ключовете, телефона, портфейла...и ме дразни, че се връща вече с обувките, обикаля целия апартамент да ги търси!

И този филм го "гледам" редовно. Simple Smile

А бившият ми приятел като излизахме заедно и можеше да сме и без колата, редовно си забравяше личната карта. "Нали ти си носиш, какво толкова?"

# 328

И ние сме в същия отбор. И редовно ключове няма, я на кола, я на апартамента и от долу звъни да му отварям... Ключовете на колата редовно се търсят навсякъде точно когато бърза и пуфти "Ами няма ги!"... Все не мога да разбера защо не се оставят на едно и също място...

# 329
Моят е нон стоп на компютъра, игри игри игри.... преди приготвяхме вечерята заедно а сега даже си вечерям сама,а да не споменавам че хвърля луди пари за този компютър,специален монитор геймърски слушалки,мишки видео карти не знам си какво още. Не ми отделя нужното внимание.

Общи условия

Активация на акаунт