С какво ви дразнят мъжете /тема №7/

• 56 538
  • 798
  •   1
Отговори
# 300
Тя ли беше, дето му уредила и работа, и всичко, пък той...че и стиснат. Рисковете да имаш неинициативен мъж😂

# 301
  • Швейцария
Дренка, след като съм фризьорка, мислиш ли, че нямам бивши колежки, които няма да ме направят на нищо? Аз много добре знам къде да отида. А и ММ едва ли разбира толкова от прически. Но пък много добре разбира, че едно подстригване е 80 франка и от това го боли.
JustMamma, нямаме деца.

# 302
Аз ли ти го избирах, че не помня?

# 303
Най-искрено се надявам да му е златен. Иначе нямам обяснение...

# 304
  • Mediterraneo
Ама верно е скръндза и си го знаеш. Най не понасям стиснати мъже аз, не бих издържала връзка с такъв. Навремето излязох с един, пихме по кафе, аз реших да си поръчам и кока- кола след кафето. Оня като рипна! Каква кола, ще им плащам луди пари за една кола, на магазина 5 пъти по- евтина. Абе, аланнкоолу, аз пари имам, не искам да ми плащаш нищо ти!

# 305
  • Швейцария
Сега темата е да се оплачем от мъжа. Иначе аз мога и да го похваля. Само това му е минусът.
Тарталета, този е бил брутален.

# 306
Джени, не се сърди, ама то такъв минус е като за 10. Разбирам да нямате и всяка стотинка да е важна, пък то..представи си с едно бебе какво ще е-сега защо си купила това или онова.

# 307
  • Швейцария
Джени, не се сърди, ама то такъв минус е като за 10. Разбирам да нямате и всяка стотинка да е важна, пък то..представи си с едно бебе какво ще е-сега защо си купила това или онова.

А, той може да си мрънка колкото иска. Аз не се давам и така или иначе си купувам каквото искам. То това е някакъв комплекс от времената, когато е бил много беден, знам ли. Само така си го обяснявам. Игнорирам го и си действам както си знам.

# 308
  • Mediterraneo
Аз имам близък познат, който пък е обратното- израсъл е в много лишения и направо бедност, никога не е имал нищо, а сега е като отвързан. Има собствен бизнес, вади хубави пари, но пилее с пълни шепи. Ако хареса два чифта маратонки, едните струват 50 евро, другите 100, ще вземе задължително по- скъпите. Така е с всичко. Купи си огромна кола, която се забелязва отдалеч и т.н.
Та не знам. Май нито една от двете крайности няма да мога да понеса да ми е в къщата.

# 309
Само, че е стиснат му е минуса, а Джени? Че малко ли е? ММ е същият! Имам десетки ситуации, когато се е свивал и съм покривала сметки аз. Още пази обувки, които си купил след казармата! Ходи с пуловери, които носеше когато се запознахме. Отне ми много време да го науча да не купува храна с изтекъл срок на годност и си строших нервите! Иначе и той е много добър, верен е и е безкрайно всеотдаен към детето.

# 310
  • Швейцария
Elizabeth_, ти сериозно ли...да купува храна с изтекъл срок на годност? Е това вече е опасно и направо бих полудяла, както съм се тровила с мляко. Да се покрива със сметките също не ми е ок.

# 311
  • Mediterraneo
Вероятно не купува храна с изтекъл срок, а такъв пред изтичане. В много вериги намаляват с 30-50% такива стоки, аз редовно купувам, нищо им няма. Едва ли някъде продават храна с изтекъл срок.

# 312
Да, но аз храня бебе. Да купи хляб, чийто срок е изтекъл вчера и го намалили, както и такива плодове, изобщо не съм съгласна. Споделяла съм го тук вече, безкрайно е дразнещо.

# 313
  • Mediterraneo
Нещо бъркаш. Няма как да ти продават хляб, чийто срок е изтекъл вчера, и днес са го намалили! Намалява се хляб, чийто срок ще изтече след 2-3-4 дни, дори не утре. Айде провери си нещата и ще видиш, че съм права. И мъжът ти не е виновен.

# 314
В Англия хляба има толкова срок на годност - няколко дни, не повече от 4.

Общи условия

Активация на акаунт