С какво ви дразнят мъжете /тема №7/

• 56 534
  • 798
  •   1
Отговори
# 285
Моя веднъж ми звъни от аптеката, защото забравил за какво съм го пратила. Казвам "Осцилококцинум" -той не може да го повтори.

Нима очакваш да запомни такова завъртяно име? Моя без написан списък(в СМС) никъде не го пращам. Народът го е казал : простият помни, умният пише”.  Така недоразумения почти няма.

# 286
  • Швейцария
И на ММ му пиша списък във Вайбер. Той така иска да може там да си отмята кое е купил. И да показва на продавачката, ако не намери нещо.

# 287
Че това с последният да затвори вратата и аз не бих го казала. Като му гледам рекламата, всеки път се чудя що за недалновиден производител би си кръстил така лекарството. То няма изговаряне, камо ли да го запомниш.

# 288
Относно "загубените вещи" - ММ постоянно пренарежда складовото помещение, но така подрежда, че после и той не може да се ориентира - важното е да е прибрано на външен вид. Пък после къде какво е наврял - пълна амнезия.

Иначе нещо, с което ме дразни e това, че може да говорим за нещо съвсем тривиално. Аз ще кажа нещо, той ще каже нещо, което по смисъл е същото, което аз съм казала, но с по-различни думи, но за него ние не сме казали едно и също. И почват едни обяснения, че Х е така, защото У и че аз не съм права. При което аз казвам, че съм казала същото, но НЕ. Не е така, защото нещо си и следват още обяснения. Накрая пак сме на едно мнение, но за него аз съм на това мнение след неговите пояснения. Не се сещам вече дали от работата придоби това качество или винаги е бил такъв, но  мога да съм сигурна, че каквото и да го питам ще е подробен. Laughing

# 289
По темата за водолеите мога да изпиша четирилогия... Последно ме издразни с това, че го помолих да свърши нещо дребно (имаме общ бизнес), което да ми спести време, а след час и половина още не беше започнал. На неговия лаптоп има програма, с която щеше да стане за минутки... И не е вършил нещо друго, което да го забави, а “просто трябвало” да “си изгледа любимката си Цв. Р. “ Работим от вкъщи и режимът му е доста фрий.
Аз си го свърших сама, разбира се. С онлайн приложение. И изгубих още час. Без да викам, без да натяквам. Имам срокове и куп задачи, скандалите в момента са ми супер излишни. Сега той е сърдит?! Той - на мен? Пфффф.

# 290
Оххх, и моят има навика да ми се разсърди когато той самият е "виновен" за нещо. Ама като види че не му се връзвам и бързо забравя да се прави на сърдит.
      Правила съм грешката да му се вържа в началото и.... То сърдене, то инатене, то отказ да ми говори...
     Аз не съм много наясно със зодиите. Бях гледала че ММ е на границата между телец и някакъв друг рогат добитък.
     Ама за него специално трябва да измислят още една - магаре на мост. Joy
     Леле какъв инат е... И ни приема, ни предава като го прихване. Rolling Eyes

# 291
  • Швейцария
Еххх, моят стиснат мъж. Поръчах си кожено яке, сникърси и палто и платих с общата ни кредитна карта. Подчертавам, това го правя изключително рядко. Отслабнах близо 20 кг и просто ми трябват дрехи по-малък размер. Сникърси нямам нито един чифт. Като се развика този човек...Трябвало да ми се спре картата, харчила съм като за световно, вчера пак съм харчила (20 долара в Алиекспрес). Ще го преживее и само дрънка, ама не може ли поне веднъж да каже честито жена, със здраве да си ги носиш. Викам не те ли е срам, хората по 10 чифта маратонки имат. Той вика нека си имат бе, те затова никога нямат пари. Пууу, че скръндза...а никак не е беден и то благодарение на мен.

Поне на вас да се похваля, като няма кой да каже една добра дума.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 07:57 от JennyBG

# 292
  • Sofia
Еее, това вече е кофти. Моят поне в това отношение е перфектен – постоянно ме окуражава да харча пари за себе си. Но пък е вярно, че аз напоследък съм доста спестовна и не пръскам много за персонални покупки, като дрешки и козметика. Та, явно му е дожаляло на човека. Mr. Green
Твоят да не би да иска да купувате разни големи неща (недвижими имоти, коли и пр.) и затова да се сърди, че не пестите достатъчно? Друго обяснение нямам за неговото непремерено държание. Че те, парите, съществуват, за да бъдат харчени...

# 293
  • София
И моят мъж е така понякога. Преди 3-4 г беше взел голям бонус за Коледа. И аз взимам дъщерята и директно с картата - в мола. Вече се прибираме, звъни ми по телефона и бучи, че получава съобщение, че харчим. Оттогава не пазарувам в мола с негова карта.
Даже като се карахме миналата година, му пращах отчети и дебело подчертавам, че за дрехи не съм харчила от "неговите пари".

# 294
  • Швейцария
Black Cat, той си е такъв. Бил е преди беден и не може да му се откъсне от сърцето. И за тиган или чаша е същият. А иначе има доста големи доходи, откакто го взех тук и му намерих работа. И спестявания има доста. Аз самата харча много разумно и съм преценила, че мога да си позволя въпросните неща. Това за него е муха го ухапала. За якето вика ами то старото още ти става. А то ми е широко с 10 см. Не било нужно да имам 2 якета...Хора, ще ми се смеете, ама даже ми предложи да си стесня бикините, за да не ми падат.

Веднъж покани фирмата, където работи, нагости. Барабар с шефовете милионери. Защото всички от фирмата ни носеха мебелите и сме ги поканили в новия апартамент. И пазарувам аз за вечерята. Гледам виното и чашите, които съм сложила, ги няма в количката. Той ги върнал. Викам какво става тук? Отговаря ами на тях не им трябва вино. А да пият бира могат и от пластмасови чаши. Той шефът пиел бира от кенче на строежа. Викам той шефът много добре знае какво е чаша. И вино знае какво е и си ги поканил у нас, а не на строежа. Абе...тогава вдигнах кръвно 200.

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 20:26 от JennyBG

# 295
Моят не ме пита кога колко харча, но...купя примерно лекарства и му казвам, а той "голяма работа, два - три лева си дала", купя си жилетка, е, сега, двайсетина лева, нищо не са...И така, живее си 25-30 години назад, що се отнася до цени. Ходи на фризьор веднъж, тук в Англия, и хлъцна, в България бай Кольо три лева му вземал...

# 296
  • Швейцария
Хаха, моят пък не ми дава да ходя на фризьор. Аз преди бях фризьорка (и още го работя малко) и ме кара да се кълча сама да се подстригвам.

# 297
Ми ако те правят на нищо. Или да припявам, че е стиснат?

# 298
Аз твоя досега да съм го излежала.

# 299
Ужас, Джени, деца имате ли?

Общи условия

Активация на акаунт