С какво ви дразнят мъжете /тема №7/

• 56 531
  • 798
  •   1
Отговори
# 270
Живах с водолей, да бе близнаци, нямаше да е толкова двойнствен, днес такъв , утре друг.
Да питам се засилих, как няма сифон в банята ,как се къпете и де ходи водата, нещо грешно  има.

# 271
  • Далечният изток
Боряна, тоалетната ни е отделно помещение, банята отделно. Ами в тоалетната няма сифон. Познай как се чисти, не може да се мие, тоалетната... И това действие се върши от мен де, мъжете у нас да пипнат, ами не...

# 272
  • Пловдив
Може просто да са отделни банята и тоалетната.
Та какво казвате за водолеите? Да не се чудя що ме дразни моят мъж значи.

# 273
  • DE
Не е грешно, в Германия и вероятно в западна Европа е често срещано. Сифона е във ваната или душ кабината, на пода няма сифон.
Бяхме шокирани с Мм като заживяхме в Германия, ужасно неудобно е и  постоянно трябва да се чисти с парцала, няма друг начин.

# 274
Тя написа банята та за това.Неудобно наистина, лесно е да се ливне вода и оттече.

# 275
В кухнята като няма сифон как си миете пода? Satisfied

# 276
# 277
Не е грешно, в Германия и вероятно в западна Европа е често срещано. Сифона е във ваната или душ кабината, на пода няма сифон.
Точно. Не живея в България. Помещенията - две са и са общи- баня с тоалетна, са с достатъчно голяма площ, но извън ваната/душ кабината, сифон няма.
Относно водолея мога роман да напиша. Баща и съпруг от тази зодия. Много ги обичам, но в темата мога да съм често и досадна.
Eфибуш, в кухнята не пикаем все пак Simple Smile

# 278
  • София
Извинявам се, но човешката и по-точно мъжката урина е нещо страшно! Ако случайно остане някъде и не се изчисти, може да "ухае" с месеци и то силно. И да се чудиш откъде идва това чудо!

# 279
  • Швейцария
Аз не разбирам какво пречи един мъж като пикае да си забърше след себе си. Аз дори не знам как пикае ММ. Никога не съм виждала дори капка урина.
Скрит текст:
В банята и ние нямаме сифон и имаме даже килимче.  Имаме завеса на ваната и нищо не се мокри. Забъсва се с парцал, както и кухнята.

# 280
Зачетох се в дебата за пишкащите седнали мъже. И викам на ММ: преди да заживеем заедно (5 години по-късно) не знаех, че го правиш седнал. На което ми отвърна (мега възмутен) - ами нямам избор след като на пода в банята няма сифон. Та явно някои майки наистина учат синовете си как да почистват след свършването на тази дейност "по мъжки" Simple Smile
За дразненето ще се включа друг път. Но ще вметна само, че ако Козирога е дразнещо изискващ, това е само защото не сте живяли с Водолей. Close
С Козирог не съм живяла, но имах гадже и беше супер неизискващ. Живея с водолей и е още по-неизискващ. Grin аз съм драката в това отношение.

# 281
Моето дете си върши голямата работа на отворена врата. Гледам го оня ден, седнал и пикае преди другото.
Понеже чета темата и го питах що така, откъде знае, кой го е научил.
Никой. Така му било удобно.
Иначе, всичко си улучва, няма проблем, на 10 е.

# 282
Моя веднъж ми звъни от аптеката, защото забравил за какво съм го пратила. Казвам "Осцилококцинум" -той не може да го повтори. Един път, втори, трети.... Накрая даде телефона на аптекарката Grin
А веднъж така за един парфюм. Звъни ми от безмитна зона на едно летище в Европа  да пита какъв ми бил парфюма. Няколко пъти повтарям, но той мисли, че се бъзикам с него, защото името беше дълго и почва да се нерви и да крещи, че нямало такъв парфюм. Викам "Я ми дай продавачката" . От половин дума ме разбра жената.

# 283
Водолеите си живеят в собствената реалност. Понякога е изнервящо, но се свиква. Майка ми, баща ми и ММ са водолеи и съм им свикнала.

# 284
ММ като ходи примерно до Метро и му кажа да ми вземе някакъв препарат или прах и често се връща без това, което съм му заръчала. Питам го защо не купи и ми отговаря ами нямаше 😂 А то просто не му се е търсело къде е, кой е.
И аз го знаех, че така прави...един път му казвам вземи ми персил за бяло прах...връща се...нямало...викам такъв голям магазин и да няма точно Персил, хайде бе...отиваме след няколко дни...наистина нямаше, явно тогава като сменяха формулата ли беше, където от 20пранета, станаха 18. Втория път беше с веро фейри Платинум...пак го навиках, как може все ти като отидеш да няма...та отивам аз пак прекарах 5мин в оглеждане на щанда...всякакви цветове фейри, ама не и Платинум...та изчезна, пък само него ползвах... Върнах се с подвита опашка и ММ, какво стана взе ли...как може в този голям магазин да няма?😁

Общи условия

Активация на акаунт