С какво ви дразнят мъжете /тема №7/

• 56 526
  • 798
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Ох с това „къде е?“ много съм се смяла - пита ме „къде е маслото?“, то къде ли може да е, в гардероба най-вероятно. Казвам, че е в хладилника - 2 ,3, 4 пъти, няма го и го няма. Накрая отивам, отварям хладилника и маслото точно пред очите ми, ама ги извади. Но естествено пак аз съм го сложила незнам си как и той затова не го видял. Не иска, да си признае, че е мамин глезльо - МЪЖ и той в кухнята е няучен, да влиза само да яде, всичко друго трябва, да го направя аз. Добре, че отдавна спрях, да му се връзвам и просто му се смея. Пък и почня, как баща ми търсеше разни неща в къщи и колко нелеп беше тогава - „къде си ми прибрала безконечника, еееей като пипнеш нещо и просто изчезва“ и още половин час лекция на мама, която все пак успя накрая, да попита, какво, аджеба е безконечник. Накрая, пак сам си го намери в своето чекмедже.

# 256
  • Lost in a fairytale ...
А вашите как са със себеиронията? Моя козел е толкова тънкообидчив, че нямам думи. Иначе има страхотно чувство за хумор, душата на компанията е, може да се майтапи с всички и да се получи смешно, но ако някой си направи майтап с него може да се разсърди като малко дете. Ето сега, гледам мастършеф, интересно ми е и се развълнувах нещо - голяма тъпотия предаването, вселенско изключение било. Аз му казах, че и той е вселенско изключение и ето сега - цупи се чак стана от леглото като легнах аз. Пф.

# 257
В този век на индивидуалност и уникалност си му поднесла перфектен комплимент...

Дразни се понякога на шегите ми, даже се обижда, ама съм си така от малка, не е като да съм го развила като страничен ефект от брака. Ако се нацупи, съм го оставяла да се цупи на спокойствие, щом не иска да се смее.

# 258
Close

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 01:06 от evencee

# 259
  • София
На W5 има много хубави капсули за миялни. Едни, с крилца. Обаче съм им хвърлила кутията.
Днес нещо се хванах да чистя и да се нервирам. Докато беше тук, си седеше на дивана и си чешеше ... През това време се счупи механизъм на един шкаф, еър фрай уреда отказа, кранът на душа капе
....

# 260
Да де, от години ги ползваме таблетките за миялна на W5, но сега реших че са ги сменили или са някакви нови, след като не съм стъпвала от известно време там. Та ... мда, още нямам думи.

# 261
Тя всичката  им работа такава (на Лидл). И аз съм вземала едно вместо друго. Но пък да няма кой една критика да ми удари, егати животът.

# 262
  • волно калдъръмче
Калфин за котлен камък изби рибата Grinning

# 263
  • София
Пратих колегата да купи препарат за под, за тоалетна и течен сапун.
Върна се с препарат за естествен паркет, омекотител и веро Heart

# 264
Мхм, и аз не разбрах какво прави Калфин в автокоректора, че два пъти го пиша и пак той излиза.
Дренче, кажи си тука и си уредена. То на моя това не му е първи път, нали се подразбира ... Все тъй застрелян си е, но поне картинките да гледа.

# 265
Моя твърди, че купил подправка за риба, а всъщност взел панировка за риба.

# 266
Като бях бременна бях пратила моя за крем против стрии.
Той искал крем за стриди. Разбрали се накрая с аптекарката, де.

# 267
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Като бях бременна бях пратила моя за крем против стрии.
Той искал крем за стриди. Разбрали се накрая с аптекарката, де.
Ами уточнявайте ги тия неща бре. Wink

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 00:36 от emokey

# 268
Пратих колегата да купи препарат за под, за тоалетна и течен сапун.
Върна се с препарат за естествен паркет, омекотител и веро Heart

Хаха това ми напомня как пратихме един приятел да пазарува за групово събиране като студенти. Щяхме да готвим мусака за 8 човека и му направихме списък на продуктите, които трябваше да вземе. Върна се с 3 сладки картофа, праз лук и кайма с изтекъл срок. Поне касите с бира бяха точно Joy

# 269
Зачетох се в дебата за пишкащите седнали мъже. И викам на ММ: преди да заживеем заедно (5 години по-късно) не знаех, че го правиш седнал. На което ми отвърна (мега възмутен) - ами нямам избор след като на пода в банята няма сифон. Та явно някои майки наистина учат синовете си как да почистват след свършването на тази дейност "по мъжки" Simple Smile
За дразненето ще се включа друг път. Но ще вметна само, че ако Козирога е дразнещо изискващ, това е само защото не сте живяли с Водолей. Close

Общи условия

Активация на акаунт