С какво ви дразнят мъжете /тема №7/

• 56 483
  • 798
  •   1
Отговори
# 510
Аз пък не гладя. Вкъщи глади само ММ.

# 511
  • София
Никакви ризи за мъжете! Само за мен.

Това много зависи от работата на хората. Моят мъж носи задължително ризи всеки ден. За щастие вече не носи и костюм всеки ден, основно е със сако и дънки.
Няма да го карам да си сменя работата заради една риза на ден, голЕм праз.

# 512
  • София
Така е. Моят мъж отдавна не ползва ризи. Както казах назад, има едни тъмно сиви, служебни блузи тип Лакоста - супер железни, издържат на пералня и сушилня.

# 513
Моя пък го моля да му изгладя тениска даже, той неще :д Златен си ми е направо, освен, че ми не харесва бретона и сивите обуща, това да е болката ми.
Като сме се прибрали от навън, все го подканям да си измие и дезинфекцира ръцете, особено след пазар. Дразни ме, че нехае за микроби и прочие.

# 514
Че то не трябваше ли майка му да я свършила вече тая работа?  😈

# 515
А, че жената има и други деца, докато дойде ред да обърне и на моя мъж внимание, останал с мръсни ръце :д
Ама тъкмо пък е възможност от моя страна да се обогатя тук , да науча нещо от висшИто общество. Току виж пък Вие ме просветлите с ценните си съвети 🤔

# 516
  • София
От ризите им за гладене се оплаквам. Синът ми е на 3, ама вече носи памучни ризки и нямат изглаждане, ни пара ги лови, ни нищо. И като знам, че след 10 мин са на хармоника пак още повече ме е яд.

Ама синът ти сам ли си ги избира или ти му ги обличаш?Smiling Imp Мини на тениски - и не ги глади, или центрофугата на по-малки обороти.
Е, за повод му слагам ризка, иначе кара с тениски. Зимни дрехи не гладя, за летни обаче няма как, не изглежда добре просто.

# 517
  • София
Аз не гладя. Давам или на химическо, или на жена.

# 518
Оплаквам се от ММ , снощи почти пред заспиване  така ми се развика  , за едното нищо  . Врътна се  и заспа на другата страна , а аз място не можах да си намеря от яд . Така лиииии  , тази сутрин се измъкнах от леглото , без да обръщам  внимание на позивите му за гушкане и след като казах , че причината е снощното му викане ....стана скандал. Крещяхме като изоглавени в 8 ч.сутринта .  Той крив , че съм му развалила момента на събуждане  , аз два пъти по крива , че снощи ми вика без причина и не спах като хората. Егати ла@няната клечка  дето беше повод за скандала . И като за капак приказки , как ситацията снощи , нямала връзка със ситацията тази сутрин . Значи той има право да ми кряска и държи тон за нищо буквално преди да заспим ,  а за нямам право да се сърдя и да стана от леглото без да кажа дума. Мале как яхнах метлата тази сутрин.

# 519
  • волно калдъръмче
Аз пък мога да правя всичко Nerd но вече не искам Laughing

# 520
Ние нямаме ютия, никога не сме имали. Аааа имаме някаква подарък от бащата на мъжа ми ама си стои у тях Joy простирам на закачалка и готово. На никой не му се занимава да глади, пък и то като я облечеш за 10мин няма разлика. Чак такива битовизми не мога да преживея Sunglasses

# 521
Че то не трябваше ли майка му да я свършила вече тая работа?  😈

Стига с тези майки, бре, за всичко са виновни. Бащите къде са?

# 522
  • София
Няма как мъжка риза да изглежда добре без гладене, както и панталон и някои от моите дрехи.

# 523
Еми, научавате го да си глади дрехите преди работа и всичко е точно.

# 524
Че то не трябваше ли майка му да я свършила вече тая работа?  😈

Стига с тези майки, бре, за всичко са виновни. Бащите къде са?

Майката прекарва повече време с децата във възрастта 0-3, когато се създават тез хигиенни навици. Бащите не ме интересува къде са, щото където ѝ да са, да не се повтарям с първото изречение.

Общи условия

Активация на акаунт