С какво ви дразнят мъжете /тема №7/

• 56 491
  • 798
  •   1
Отговори
# 495
И аз се разхилих. Joy
   Твоя е голям образ Grinning

# 496
Мойта фризьорка отказва да реже бретон над веждИте, точно по причина, която си описала, Хамстерче 😂
Черната рокля не е като другите и 100 да имаш, все са различни, ще ме прощавате за двойния аршин, ама така си е. Аз бих си водила тефтер с мечтите му, за да го изненадам в действия, щом се разлива душевно само като пийне Simple Smile

# 497
  • София
Моя пък, докато се накани да ремонтира, апартаментът ще се разпадне. Иначе прави същото със слушалките - мучи като ранена крава.

# 498
Аз бих си водила тефтер с мечтите му, за да го изненадам в действия, щом се разлива душевно само като пийне Simple Smile

Те там мечтите са с размах, то не е като да каже, че иска нов телефон, та да го изненадам за коледа Laughing Laughing . Там е - ей сега новия купен преди година апартамент ще го продава, и ще купува нов, по-голям, или ей сега ще купи апартамента до нас и ще им избие стената за да ги съедини, че се запознал със съседите тъкмо. Или много му трябва някакъв пневматичен чук за чупене на големи камъни (живеем в град, той е IT, през живота си не е правил нищо с ръцете си) - защо ти е бе мило? - ДА ИМА КАТО ПОТРЯБВА!!! Laughing Втората баня е за ремонт - ей сега харесах едни плочки, ще ги поръчам и утре като дойдат почвам да къртя старите - майстор няма ли да викнеш бе мило? - Е закво мие, аз нали ръце имам, колко трудно може да е, нали гледах как правиха другата баня LaughingLaughingLaughing

# 499
  • София
Моят как се наряза като чупи банята! Като заклан беше в краката! Май още му седят някои белези.
Аз пък го навивах да купим нов апартамент. В смисъл, в онзи момент имахме два, можеше да измислим схемата. Обаче той се запъна като магаре на мост и напук направи друго.

# 500
Хамстер, голям сладур твоя. Направо го чувствам как се чувства, хаха, ама аз това състояние го докарвам и без да пия, около 10% от подобни планове ги докарвам докрай, 10% от тия 10% дори са довели до позитивен ефект, та все някаква полза има.
Моя грам не ме е ядосвал вече втори месец, нещо много внимателен е станал.🤔

# 501
Като човек-генератор на идеи, не виждам нищо лошо в това да се вербализират, споделят, обсъждат. Ако някой ми мълчи насреща, обяснява ми, че са глупости или не изслушва докрай, сериозно бих се замислила що ми е точно тоз човек за партньор. Това без алкохол.

# 502
  • София
Дренке, ти що ходиш след всяко едно мнение тук и развиваш теории колко са онеправдани мъжете. Страшен ентусиазъм, празно няма.

# 503
Тъй ли? Кои мъже, може ли конкретно?
Освен да се оплача, че много ми угаждат, но не знам приема ли се.
Simple Smile

# 504
  • волно калдъръмче
Не само на тебе угаждат, споко. Ама чак толко идеални няма как да бъдат, та затова е и темата. Ти си се мешай с божествата, нашите са от реалните.

# 505
  • Швейцария
SmileВяра, дай ние да си траем, че и на нас ни угаждат. Нека някои хора поне за момент се почувстват специални. Пък дори и в нета, хаха. Да вземем да се оплачем от мъжете, че хубаво да ни натрият сол на главата. Да им направим тази радост. Ето моят е забравил да изхвърли боклука. Да, да, знам, че е моя работа Smile

# 506
  • София
От ризите им за гладене се оплаквам. Синът ми е на 3, ама вече носи памучни ризки и нямат изглаждане, ни пара ги лови, ни нищо. И като знам, че след 10 мин са на хармоника пак още повече ме е яд.

# 507
Хамстер,в "Практикер" се продават готови,мобилни сауни. Това ако мъжът ти тръгне да прави сауна във втората ви баня...

А, благодаря! Ще има какво да му предлагам като започне пак Grinning

# 508
От ризите им за гладене се оплаквам. Синът ми е на 3, ама вече носи памучни ризки и нямат изглаждане, ни пара ги лови, ни нищо. И като знам, че след 10 мин са на хармоника пак още повече ме е яд.

Ама синът ти сам ли си ги избира или ти му ги обличаш?Smiling Imp Мини на тениски - и не ги глади, или центрофугата на по-малки обороти.

# 509
  • София
Никакви ризи за мъжете! Само за мен.

Общи условия

Активация на акаунт