С какво ви дразнят мъжете /тема №7/

• 55 648
  • 798
  •   1
Отговори
# 75
Ооо аз имах един бивш, чиято баня беше цяяяяялата в косми. Ама всичко беше покрито с тях. Мисля, че и седалка на тоалетната нямаше, но съм забравила вече как точно беше.

# 76
Олелеее...
Пим, вярно е че любовта е сляпа, ама при теб е било цяло слънчево затъмнение...Joy
Напомня ми като отсъствах 2 месеца от къщи, какво заварих като се върнах...
Само ще спомена че каквато храна бях оставила в хладилника, пак там я заварих в доста видоизменена консистенция. Изгнили картофи и лук в килера ииии... Dizzy Face
МилУтУ ходел да си хапва при мама и без да погледне какво се случва в кухнята.
Беше смел и някаква купчина боклук по средата на хола.
За други подробности не ща и да се сещам...
Ама вече като ще липсвам изхвърлям всичко което би се развалило.

# 77
  • София
Като ви чета , трябва да съм ужасно благодарна, че свекито е научила мойто ММ да пишка седнал.

# 78
Олелеее...
Пим, вярно е че любовта е сляпа, ама при теб е било цяло слънчево затъмнение...Joy
Напомня ми като отсъствах 2 месеца от къщи, какво заварих като се върнах...
Само ще спомена че каквато храна бях оставила в хладилника, пак там я заварих в доста видоизменена консистенция. Изгнили картофи и лук в килера ииии... Dizzy Face
МилУтУ ходел да си хапва при мама и без да погледне какво се случва в кухнята.
Беше смел и някаква купчина боклук по средата на хола.
За други подробности не ща и да се сещам...
Ама вече като ще липсвам изхвърлям всичко което би се развалило.

Редовно е това.В комбинАция с това,че прането ме чака на терасата по има -няма 2-3седмижи

# 79
geizer, поне си е бил при мама.
Simple Smile

# 80
И това го има Joy

# 81
Като ви чета , трябва да съм ужасно благодарна, че свекито е научила мойто ММ да пишка седнал.

Това е едно от любимите ми качества на мъжа ми. Благодарение на него (и свеки разбира се) никога не съм разбирала каква е драмата с вдигнатия капак на тоалетната. Ако имам син, ще направя всичко възможно да го науча по същия начин.

# 82
По мое мнение мъжете трябва да пикаят прави само в храстите или в писуар. Второто сериозно го обмислям, но ме спира факта че ще трябва да разбия цялата баня Confused
Стандартните тоалетни просто не са подходящи за такива изпълнения.
Камо ли ако ги хване простатата на стари години и започнат да си напикават краката Rolling Eyes
   Та засега писуар нямаме, и редовно го засилвам да пикае по храстите на двора, ама все не ми се отваря парашута Joy

# 83
Не знам, за толкоз години  трайно мъжко присъствие не съм разбрала и продължавам да не разбирам нищо за капака на тоалетната чиния и произтичащите от проблема дискусионни въпроси - къде, но и как?
Обаче, хвала, че оценявате свекървите, наистина.

# 84
  • София
Да ги научите и да се забърсват след пиш, да не забравите.

# 85
И после ръцете.

# 86
Много ме дразни с постоянните си ежедневни негодувания от времето навън. Като вали-защо вали, като пече- защо пече, и т.н. и т.н..... Това всеки ден! Като пенсионер мрънка. Ежедневно и все сезонно недоволство. Ами природа бе човек, не можем да я променим.

# 87
Ооо аз имах един бивш, чиято баня беше цяяяяялата в косми. Ама всичко беше покрито с тях. Мисля, че и седалка на тоалетната нямаше, но съм забравила вече как точно беше.
ММ е кьосе, няма косми, но съвсем наскоро племенника му ни гостува за уикенда, ужасно беше! Цялата вана, тоалетната, мивката, много грозна гледка, като замина основно съм минала с дезинфектант.

# 88
И аз не разбирам драмата с капака на тоалетната. На единия му трябва вдигнат - вдига го, на другия му трябва смъкнат - смъква го. А това мъж да пикае седнал ми е много..... немъжко... Имам малък син, все още с памперс, но започнах от скоро да го уча да пишка. Ами учим го да пиша прав като тати, нали е момче, държа да се научи да си пишка прав. Надявам се да не попадне на жена, която да се мъчи да го превъзпитава. Мале, сигурно ще съм свекървище Joy

# 89
Така мислите сега, Мая - защото е още с памперс. Но имайте предвид, че децата изключително много се разсейват и въртят на всички страни, особено по време на скучни занимания като пишкането.

Общи условия

Активация на акаунт