С какво ви дразнят мъжете /тема №7/

• 55 547
  • 798
  •   1
Отговори
# 60
Отделните гардероби са една огромна крачка към постигането на дзен. Simple Smile

# 61
С отделни бани - нирвана.

# 62
С начислени такси за ползване на дамската баня и тоалетна.

# 63
Ако пишка в дамската прав, ти също може да пробваш в мъжката- права Joy таксите ще отпаднат. Шегувам се, Дренче, що така крайно Simple Smile Аз си помечтах само.

# 64
И аз, но нали е мръсно, що да ща там.

# 65
  • София
Навремето, част от БДС- то, бяха два двукрилни гардероба с надстройки, монтирани в антретата.
И до днес са си по местата и се използват пълноценно.
Колко развода са предотвратили и колко отказвания от тийнове чрез Държавен вестник!

Но, ако някакси личната стая на пуберите се изтърпяваше, не си представям как бих изтърпяла лична баня- тоалетна на пълнолетен индивид, ненаучен да поддържа нужната хигиена.
Дори да седи затворена вратата, пак прониква миризмата в коридора.

# 66
  • София
А задължително ли е да е мръсна отделната баня и тоалетна?

# 67
  • София
Не, просто коментирам споделено от съфорумка.

# 68
Дразни ме, че след душ оставя клапана на душа вдигнат. Колко пъти съм получавала леден душ по главата, докато не ми стана навик при всяко влизане в банята, дори да не ползвам душа, да натискам клапана надолу. Направо ОКР хванах!

# 69
Да не живееш с моя мъж Joy

# 70
Да не живееш с моя мъж Joy
Не зная, връщам се да ви чета!
Много ползотворна тема. Някак вече не се чувствам чак такова Зло. И съм на прав път със синовете!

# 71
Добре бе, как може досега да не си го научила седнал. Ще ми пикаят прави, хайде холан!
ММ сутрин, когато е още сънен, или ако става през нощта, винаги пишка седнал. Не съм го научила аз, може да е някоя бивша, но съм ѝ благодарна! 😀 Даже ми беше странно в началото, като разбрах, питах го, а той каза, че като му се спи, често може да не уцели тоалетната и затова. Иначе през останалото време си върши работата прав.

# 72
Къде е тази бивша, че да научи и моя Joy.

# 73
Ейй, от това за душа ми дойде музата и на мен вече. Изнервя ме като навие слушалката около сметителя. Аз я пускам, той я навива ... и така всеки ден до безкрай.

# 74
А тези неща дразнеха ли ви в началото на връзката?
Смърдяща тоалетна би изпарила всякакво желание у мен, дори няма да кажа защо приключвам връзката...

Общи условия

Активация на акаунт