С какво ви дразнят мъжете /тема №7/

• 55 663
  • 798
  •   1
Отговори
# 90
Капака и да е вдигнат, и да не е, той като полее всичко в радиус, все тая Angry
А ако мъжествеността се определя от това как някой пикае..., значи здраво сме загазили Joy

# 91
Освен ако няма някакъв здравословен проблем, не знам как ще се опикае ВЦто... да не си го върти, докато пикае Rolling Eyes
И да, всъщност чувството за мъжественост е много важно. Сетих се за една песен на Ъпсурт, в която се пееше " майка ти пикае права, а баща ти пикае седнал".... Това си е важно за мъжете. Все пак им е полов признак. Все едно мъжа ти да те кара да пикаеш права, за да не смъкваш седалката....

# 92
  • София
Капака и да е вдигнат, и да не е, той като полее всичко в радиус, все тая Angry
А ако мъжествеността се определя от това как някой пикае..., значи здраво сме загазили Joy

Стана ми интересно- по какво се определя вече мъжествеността на мъжа?
Пикае седнал, бърше прах и сгъва пране, вика се майстор за всичко, което трябва да се поправи вкъщи, депилира се и си скубе веждите.
Накратко- нещо такова

# 93
За моя радост и аз съм нямала драма с тоалетната с ММ, но пък си има други кусури. До обяд с него по важни въпроси не може да се говори,защото е като зомби и спи и нищо няма да помни преди 2рото кафе.

# 94
Да се оплача и аз - ММ сутрин закусва кисело мляко и го... дъвче (?!?). Не знам какво го прави, но се чува дразнещ звук, от който се изнасям в другата стая. Иначе не мляска... Thinking

# 95
Хаха. Може да го смуче (млякото) Joy
    Мая, не знам как се нарича този проблем, когато моя или гледа през прозореца, или в тавана, или със затворени очи през ноща и рано сутрин, щото е решил че няма проблем да спи докато я върши... И накрая като тръгне да го тръска, хвърчи във всички посоки.
     Най подходящ е писуара за тази работа, но на Балканите рядко се ползва.

# 96
Да се оплача и аз - ММ сутрин закусва кисело мляко и го... дъвче (?!?). Не знам какво го прави, но се чува дразнещ звук, от който се изнасям в другата стая. Иначе не мляска... Thinking

Аз така ям и сладолед от кофичка Joy
Съответно също си го ям сама и никога не съм разбрала какво толкова пък пречи моето ядене Joy

# 97
Писоарът не е панацея, също пръска.

# 98
  • София
А, колко по- нормално би било, да се приучи индивидът от малък да държи звяра в нужната посока и да си намира други играчки за размахване.
Ако към това се прибави и създаването на навик да позамива след неуспешното прицелване, ще започне такъв щастлив семеен живот, а за свекървата ще бъде отредено специално почетно място в дома на младите......

# 99
Тъкмо това мислех, толкова ли не може да ги научите да се прицелват правилно, вместо да пикаят седнали. Представям си ако кажа на ММ да пикае седнал в какъв потрес ще бъде. Но пък факт е, че не опикава тоалетната. И малкото научих, в началото имаше по някоя капка, но вече е на 5години и успява без да цапа.
Чувала съм от други майки, рисували в тоалетната мишени, синчетата да се учат. Дали при големи мъже ще стане? 😂
Но иначе разбирам драмата, при познати на гости съм попадала и на другият вариант-опикано навсякъде.

# 100
При големите - може би зависи от мишената.

# 101
  • София
Аз (без да знам изобщо мъжа ми и сина ми как аджеба пи*аят), нещо не мога да схвана кое точно налага пи*аенето прав, освен ако не си в гората. Как пък точно това е станало признак на такава мъжественост, тука като чета ще да излезе, че най-големите мъжкари са тия дето не сядат Simple Smile Явно са им тооооолкова големи атрибутите, че не се събират на седалката Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 102
  • София
Те на седалката нямат място- под нея трябва  да минат и трите, пък после ръчно да се провери средното накъде точно гледа и дали няма да е по- високо от нужното, че да не се обезсмисли начинанието.
Аз друго си мисля- как не се намери един мъж да пледира за пикане на прав крак от страна на жените?

# 103
Голяма работа, ако той ще чисти Grinning Шегувам се, разбира се.

# 104
Аз друго си мисля- как не се намери един мъж да пледира за пикане на прав крак от страна на жените?

Защото жената като пикае седнала не оцапва чинията, докато ако се опита да го прави права ще има точно обратен ефект. И защото сравнявате ябълки с портокали и подобно сравнение е нелепо.

Общи условия

Активация на акаунт