С какво ви дразнят мъжете /тема №7/

• 55 663
  • 798
  •   1
Отговори
# 105
Има джаджи и за жените да пикат прави.
Дразнещо е това с капака, да не гооврим с цапането.Но имало вода разбрах.Хаш-две-о.
И който си е мурдар,(по нашенски)не му е виновен  капак, прозорец, каквото се сетите, той навсякъде е такъв.
Сещам се за дете в градината, като го пратили за нещо, става от масата , мие  се първо и отива.Всеки пък, за всичко , първо на чешмата.Направило впечатление.Така родено.На някого се метнало, далечен родственик, щото не е на родителите.

# 106
Има джаджи и за жените да пикат прави.
Дразнещо е това с капака, да не гооврим с цапането.Но имало вода разбрах.Хаш-две-о.
И който си е мурдар,(по нашенски)не му е виновен  капак, прозорец, каквото се сетите, той навсякъде е такъв.
Сещам се за дете в градината, като го пратили за нещо, става от масата , мие  се първо и отива.Всеки пък, за всичко , първо на чешмата.Направило впечатление.Така родено.На някого се метнало, далечен родственик, щото не е на родителите.

Точно така, да, ще използвам джаджа всичките хиляда пъти днес, в името на половото равноправие. Сериозно ли ги пишете тия неща?
Не знам за какъв капак става въпрос, горния капак на тоалетната не трябва ли да е затворен след всяко ползване, без значение мъж или жена? Иначе има мъже, които не вдигат седалката като пикаят, ако за това става въпрос.
Постоянното и непрекъснато миене на ръце не е признак на хигиена, а на джермофобия (мисофобия?).

# 107
Не ,майтапим се.
Четем за мизерии, мръсотии, миризми, та затуй...И ние сме за равенство, ама не чак дотам.Стига ни непълно.
 Ръцете си ги мием редовно, поне 10-15 пъти на ден.

# 108
Равенство и елементарни навици вкъщи в името на хигиената нямат абсолютно нищо общо.
Иначе, да, темата стана леко мизерна:)

# 109
  • София

Точно така, да, ще използвам джаджа всичките хиляда пъти днес, в името на половото равноправие. Сериозно ли ги пишете тия неща?
Не знам за какъв капак става въпрос, горния капак на тоалетната не трябва ли да е затворен след всяко ползване, без значение мъж или жена? Иначе има мъже, които не вдигат седалката като пикаят, ако за това става въпрос.
Постоянното и непрекъснато миене на ръце не е признак на хигиена, а на джермофобия (мисофобия?).

Както виждам, ти настървено защитаваш половото равноправие, равнено по женската физика.
И не даваш дума да се издума за равноправие, основано на физическите особености и дадености на съответния пол.
А, да не знаеш дори за какво става въпрос, но пък да се хвърляш на война, не го разбирам.

# 110
Както виждам, ти настървено защитаваш половото равноправие, равнено по женската физика.
И не даваш дума да се издума за равноправие, основано на физическите особености и дадености на съответния пол.
А, да не знаеш дори за какво става въпрос, но пък да се хвърляш на война, не го разбирам.

Обясни ми за какво става въпрос, тогава. Не се хвърлям на война, казвам, че пикаенето седнал е заради елементарна хигиена, ти и още някой го обърнахте на наранена мъжественост и защо тогава ние жените да не вземем да пикаем прави. Сякаш по това се определя кой в семейството е с член. Чисто и просто едното няма нищо общо с другото и както вече казах сравнението е абсурдно. Физическа особеност също няма нищо общо - ако мъжете уринират седнали нито ги боли, нито ги сърби, нито ще им падне нещо. Всичко е в главата, а явно в някои глави се набиват ненужни предразсъдъци.

Също така, колкото и да “уцелват”, парата която се вдига, макар и да не се вижда, не се изпарява магически. За самите мъже също е по-здравословно - като си седнал се отпускат всички мускули и пикочният мехур се изпразва напълно. Нещо, което майката на детето, което трябвало да стане мъжкар, ако иска може да вземе под внимание. Но стига по темата за пикане:)

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 17:31 от Анонимен

# 111
Мъж да пикае седнал... Стига бе...извратено ми е.  А и не мислите ли, че инструмента, ще им се докосва до тоалетната чиния така, все пак всякакви микроби и бактерии има.

# 112
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou

Обясни ми за какво става въпрос, тогава. Не се хвърлям на война, казвам, че пикаенето седнал е заради елементарна хигиена, ти и още някой го обърнахте на наранена мъжественост и защо тогава ние жените да не вземем да пикаем прави. Сякаш по това се определя кой в семейството е с член. Чисто и просто едното няма нищо общо с другото и както вече казах сравнението е абсурдно. Физическа особеност също няма нищо общо - ако мъжете уринират седнали нито ги боли, нито ги сърби, нито ще им падне нещо. Всичко е в главата, а явно в някои глави се набиват ненужни предразсъдъци.

Също така, колкото и да “уцелват”, парата която се вдига, макар и да не се вижда, не се изпарява магически. За самите мъже също е по-здравословно - като си седнал се отпускат всички мускули и пикочният мехур се изпразва напълно. Нещо, което майката на детето, което трябвало да стане мъжкар, ако иска може да вземе под внимание. Но стига по темата за пикане:)
Абе аз като мъж ще ви кажа че ми е по-удобно да си върша малката работа прав. Та било нехигиенично и  нездравословно - пълни глупости! Ами ако размера е по-голям? Едно е да тръскаш 10 см. маркуч, а съвсем друга работа 24-5 см. Колкото е по-дълъг, толкова по-голям е радиусът на пръските. Smile

# 113
  • волно калдъръмче
Ами ако размера е по-голям? Едно е да тръскаш 10 см. маркуч, а съвсем друга работа 24-5 см. Колкото е по-дълъг, толкова по-голям е радиусът на пръските. Smile

Държиш изкъсо - през половината. Как ви кефи да си ги мяткате като желе, не знам? И тоалетна хартия има да попиеш.

# 114
Ами ако размера е по-голям? Едно е да тръскаш 10 см. маркуч, а съвсем друга работа 24-5 см. Колкото е по-дълъг, толкова по-голям е радиусът на пръските. Smile

Държиш изкъсо - през половината. Как ви кефи да си ги мяткате като желе, не знам? И тоалетна хартия има да попиеш.
Мда, размерът има значение. Особено, ако чистиш сам след себе си...😂

# 115
  • В полите на Пирин планина
Много е просто, след като има пръски, да се попият. У нас имам трима мъже (един голям и двама по-малки) и отдавна се научиха да бършат след себе си с мокра кърпичка, за да няма мизерии. И така се приключва тоалетната сага. Вдигнат капак на чинията не ми пречи и грам! Simple Smile

# 116
  • София
На това се опитах да обърна внимание- да се учат момчетата да си почистват.
Както и да се държи да го правят пълнолетните индивиди, а не да ги преследваме да пикаят седнали, щото видиш ли, ние сме решили, че така е правилно, а другото са глупости, които им се въртят в главите.

Не знам, аз лично се вбесявам някой да ми измисля правила, с които да ме променя както на него му изнася.
То е, все едно да ме накара мъжът да ходя нула номер, че да не оставям косми в банята и канала.

# 117

Абе аз като мъж ще ви кажа че ми е по-удобно да си върша малката работа прав. Та било нехигиенично и  нездравословно - пълни глупости! Ами ако размера е по-голям? Едно е да тръскаш 10 см. маркуч, а съвсем друга работа 24-5 см. Колкото е по-дълъг, толкова по-голям е радиусът на пръските. Smile
Прости невежеството ми, но какви са тези размери!?! Ние за мъже и деца ли говорим или за коне? И това в НЕеректирало състояние??? ‘Щот в еректирало не може да се пикае. Джийзес!

П.п. Редактирах, защото бях цитирала много смотано!

# 118
На това се опитах да обърна внимание- да се учат момчетата да си почистват.
Както и да се държи да го правят пълнолетните индивиди, а не да ги преследваме да пикаят седнали, щото видиш ли, ние сме решили, че така е правилно, а другото са глупости, които им се въртят в главите.

Не знам, аз лично се вбесявам някой да ми измисля правила, с които да ме променя както на него му изнася.
То е, все едно да ме накара мъжът да ходя нула номер, че да не оставям косми в банята и канала.

Ами ако майката на съпруга ти не го е научила да почиства след себе си, ти като започнеш да го правиш това не е ли налагане на правило?Simple Smile Същото е, само че тогава ще го преследваш да чисти.

Аз също не говорех да се опитваме да поставяме правила, само посочих предимствата, както и това, че не смятам един такъв мъж за по-малко мъжкар.

Между другото, има мъже, които пикаят и в мивката, защото така им е още по-лесно.Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 12:40 от Анонимен

# 119
  • София
Опитах се да обясня, че както аз не бих допуснала мъж да ме променя по мъжки тертип, защото така му е удобно, така не бих променяла мъж по мой тертип.
И да, като не ми е било важно, че опикава, когато сме били гаджета и съм решила да се омъжа за него, то ще търся решение като за пълнолетни индивиди, а не да го връщам в първи клас, за да му преподавам феминистки концепции за мъжкото развитие.
Не за друго- така защитавам собствената си идентичност,ако ме разбираш.

Общи условия

Активация на акаунт