С какво ви дразнят мъжете /тема №7/

• 56 549
  • 798
  •   1
Отговори
# 330
  • Sofia
Ако е запален, нормално е да отделя пари за хобито си. Аз също пръскам доста, във връзка с интересите си.
Когато се запознахте, пак ли беше отдаден геймър? Това, че не ти обръща внимание, вече е кофти.

# 331
  Неговото явно не е хоби, а мания.

# 332
Страшно е неприятно ти да седиш сама, а той да е изцяло потопен там в екрана. Аз така се дразня само ако с телефона седи някоя вечер и се е потопил в неговите форуми от хобито (макар че не е и всяка вечер), а такова нещо чак не мога и да си представя да изтрая нон стоп

# 333
Това с телефоните и компютрите е адски дразнещо - и моят е нон стоп на телефона и скролва ли, скролва.. какво толкова търси не знам. Постоянно си чати с приятели, а като се видят пак са на телефоните. Triumph Имали сме няколко скандала по въпроса, защото за мен не е нормално да излезеш с приятели или родители и да следиш с половин ухо разговора, докато си ровиш в телефона. Тъпотиите във фейсбук няма да избягат и после ще са си там. Понякога се чувствам като някоя кисела лелка като започна да му пиля за това, ама наистина не разбирам какво толкова важно се случва там..

# 334
Втори месец няма да даде и един лев вкъщи. Счупи му се колата и всичко, което остане след като плати ипотеката, се инвестира в нея. 😡
Съвсем буквално. Това означава абсолютно всички разходи - за моя сметка. Sad

# 335
  • Sofia
Защо не си устроите общ бюджет? Сядате, всеки слага на масата, образно казано, каквито пари е изкарал този месец и заедно ги разпределяте.

# 336
Веднага ще ти кажа, неговите ще идат за подмяна на скоростна кутия и ипотека, моите - за режийни, облекло за двете ми деца, че пролет дойде, отделно за храна. Реве ми се, преди поне купуваше малко храна. Сега пак само аз ще опъвам каиша.

# 337
  • Sofia
Сякаш не те разбрах... Т.е. вие, като семейство, просто нямате достатъчно пари, за да посрещате месечните си нужди? Защо само ти да опъваш каиша, нали и неговите пари са отишли за битовизми (поне така разбирам от уточнението)?

# 338
  • Berlin
Сметнете нещата, които ползвате заедно - ипотека, храна, сметки - и делете на две.
Оттам нататък всеки да си харчи за неговите неща (коли, дрехи, и т.н.)

# 339
Непредвидени разходи като ремонт на кола или подмяна на счупен уред примерно, би трябвало да се покрие от спестяванията. Защо дава парите, които са за текущи разходи за нещо непредвидено... Нямате ли някаква сметка за спешни ситуации?

# 340
  • Mediterraneo
"Неговите" неща звучи ужасно. Колата не е ли обща? Не се ли ползва за семейството?
Имаме две коли. И двете коли са НАШИ. Когато едната се счупи, се наливат пари, много ясно.
Ама така става, когато уж семейство, пък моите и твоите пари и неговата кола...

# 341
  • Пловдив
"Неговите" неща звучи ужасно. Колата не е ли обща? Не се ли ползва за семейството?
Имаме две коли. И двете коли са НАШИ. Когато едната се счупи, се наливат пари, много ясно.
Е не си ли виждала семейства в които мъжът е с кола до работа всеки ден, а жената с градския транспорт. Я я возят събот и неделя до вилата, я не. Може съвсем да не е нейна и обща колата.

# 342
Колата не е ли обща? Като се счупи се прави, или се купува нова. Понякога бърка дълбоко в джоба, но няма как. Ако е автоматична скоростна кутия, не е малък разход.
При нас пък се караме кой да не е с колата. Чакам да се стопли и вадим колелетата. Хич не искам да карам, ММ и той, ама пусто не винаги става.

# 343
  • Mediterraneo
Е не си ли виждала семейства в които мъжът е с кола до работа всеки ден, а жената с градския транспорт. Я я возят събот и неделя до вилата, я не. Може съвсем да не е нейна и обща колата.

Абе, това са подробности. Кой точно коя кола кара. Нашите и двете са на негово име, ама има ли някасво значение това? Качвам се и карам.
Мисълта ми беше, че не приемам за истинско семейство това, в което има подобни отношения на мое и твое. Аз не го приемам, много ясно, че има такива( да не кажа, че са повечето).

# 344
  • Пловдив

Абе, това са подробности. Кой точно коя кола кара. Нашите и двете са на негово име, ама има ли някасво значение това? Качвам се и карам.
Мисълта ми беше, че не приемам за истинско семейство това, в което има подобни отношения на мое и твое. Аз не го приемам, много ясно, че има такива( да не кажа, че са повечето).
Ами тя жената пише, че тя има две деца, той изглежда не, той си има кола човека. И да, за мен кола, която не карам не е моя. НЕ си права по този въпрос. У нас е друго, но това няма значение, не обсъждаме мен, а представения казус.

Общи условия

Активация на акаунт