С какво ви дразнят мъжете /тема №7/

• 56 579
  • 798
  •   1
Отговори
# 360
Втори месец няма да даде и един лев вкъщи. Счупи му се колата и всичко, което остане след като плати ипотеката, се инвестира в нея. 😡
Съвсем буквално. Това означава абсолютно всички разходи - за моя сметка. Sad
Нещо не разбирам. Той плаща ипотеката, което предполагам е голяма сума, сега и колата. Това са огромни разходи, които лично аз възприемам като разход за вкъщи. Поправете ме,ако греша.
Мъжът ми навремето плащаше ипотеката плюс ако се потрошеше колата, за пари не го закачах.  Всичко което изкарваше инвестираше в жилищната ипотека. Остана и за храна да му искам....Аз покривах храната и комуналните услуги. Съвсем нормални неща са това. Единия покрива големите харчове, другият комуналните и храната.

# 361
  • София
Явно не им стигат парите. Мм беше оставил колата за два месеца и днес я закара и плати сума пари.

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 18:48 от Rockstar

# 362
Ипотеката/наема и разходите по колата са двете най- големи пера в семейството в повечето случаи. Ако единият ги плаща, съвсем нормално ми се струва другият да поеме останали разходи.

# 363
  • София
Ипотеката/наема и разходите по колата са двете най- големи пера в семейството в повечето случаи. Ако единият ги плаща, съвсем нормално ми се струва другият да поеме останали разходи.
И аз така смятам, но Елизабет е на друго мнение.

# 364
Виждам още я дъвчем тази тема кой какво плаща. За мен няма единия другия. Има доход, който се разпределя, ако нещо остане се заделя. И тема има във форума за семейният бюджет. Да те дразни мъж ти, че платил наема и ремонта на колата, а не дал за храна и дрехи е възможно само ако се делят доходи и разходи на твое и мое. Всъщност поназнайвам и такива семейства, но съм ужасно демоде и не го разбирам.
И да се оплача от моя. Цяла седмица го чакам да ми отремонтира казанчето на тоалетната в моята баня. И нищо Imp Понеже ме дразни ще се обадя на фирма и ще платя тройно, пък нека мърмори после.

# 365
  • София
Виждам още я дъвчем тази тема кой какво плаща. За мен няма единия другия. Има доход, който се разпределя, ако нещо остане се заделя. И тема има във форума за семейният бюджет. Да те дразни мъж ти, че платил наема и ремонта на колата, а не дал за храна и дрехи е възможно само ако се делят доходи и разходи на твое и мое. Всъщност поназнайвам и такива семейства, но съм ужасно демоде и не го разбирам.
И да се оплача от моя. Цяла седмица го чакам да ми отремонтира казанчето на тоалетната в моята баня. И нищо Imp Понеже ме дразни ще се обадя на фирма и ще платя тройно, пък нека мърмори после.
И аз така правя 😈 каквото мога сама правя, той като не може или се подмотава, наемам и плащаме. Разходи и приходи са ни общи.

# 366
Reunion, кофти ги учим. И аз каквото мога го правя сама. Ама всеки път мога повече и повече. И съответно все по-често сама действам. Заклевам се в следващият си живот ще съм непохватна, недовиждаща и с две леви ръце. Imp

# 367
  • София
Магни, имаме пари и не ми тежи. Той има други качества. Като го накарам да ме закара някъде, ако мен ме мързи да вадя колата, ме чака с часове без гък да каже.
Виж, ако беше до дали да платим наема или да сменим кранчето и аз щях да беснея. Баща ми всичко може да прави и у тях майстор не е влизал. Доста поддценяваха мъжът ми, но накрая и те се успокоиха, че ни е ок.

# 368
  • Пловдив
Ето сега ме издразни - беше си на село, ок. Донесе яйца, още по-ок, ама донесе и 2 жалки марулки, с които ще се справя някак и пресен лук. И точно в лука е проблема - мама му, го е наскубала и пратила, сега разбирам, че тя такъв си го яде и нали уж за нас го правят, ама аз изпърчил лук не слагам в салатата, а го цепя и чистя. Та значи помощта му е да ми създаде повече работа. Казвала съм му милиони пъти, но ако не съм с него, той не приготвя нищо за взимане, казва на майка си какво иска и тя приготвя, каквото реши. Ми не искам да се храня като нея, не съм майка му, та всичко да ми е вкусно и колкото повече, толкова по-добре.

# 369
  • DE
Какво е
Цитат
изпърчил лук
Thinking

# 370
  • София
Защо не го изхвърлиш просто? Нали останалото става.

# 371
Остарял  и пуснал копи го мисля аз изпърчил.

# 372
Магни, имаме пари и не ми тежи. Той има други качества. Като го накарам да ме закара някъде, ако мен ме мързи да вадя колата, ме чака с часове без гък да каже.
Виж, ако беше до дали да платим наема или да сменим кранчето и аз щях да беснея. Баща ми всичко може да прави и у тях майстор не е влизал. Доста поддценяваха мъжът ми, но накрая и те се успокоиха, че ни е ок.
Reunion, в подчертаното най-ми хареса че го виждаш и цениш. Относно парите точно защото и на нас ни стигат е толкова туткав. Обаче аз съм телец и ми се свидят, особено като се вземе предвид че всичко му се отдава - като твоя татко е. Но неговата логика е желязна - за да свърша нещо, трябва да отделя време, а това време на работа ми го плащат повече. Всъщност повече се ядосвам когато майстора го свършва така, че той да го довършва. У дома най-забавното е, че ММ и татко са ужасно еднакви. И зодията им е същата (водолей). И си съперничат в уменията Joy Както и в способността да дразнят - неповторими са. Simple Smile
Pesheck, преди години и аз се дразнех когато в желанието си да даде, свеки ми отваряше работа. После се научих да приемам желанието за помощ. Селска жена няма какво друго да даде освен произведеното от градината. Имаш две опции, хвърляш ако не харесваш или оставяш на него да се потруди.

# 373
  • Пловдив
Изпърчил казвам на този лук, който е готов да цъфне и да направи семенца. Стеблото, което държи цвета е доста твърдо, затова и цепя съблото и вадя езлишното. Врътня си е с други думи. Накрая наистина, ще го „забравя“ този лук и накрая ще отиде в боклука.
Проблемът е че мразя, да изхвърлям храна.

# 374
  • София
За глупости сежядосваш Пешек. Хвърли и забрави. А между другото нарязан и задушен си става. Казваха му " мъжки" лук.

Общи условия

Активация на акаунт