Понякога ме дразни с коментари за някои дрехи, но може и да е прав, погледнато отстрани, че не ми стоят добре.
Друго такова е поддръжката долу - ако някой иска да си пускам някакви храсталаци, не е познал.
Та, ако не ми е гот да имам червени обуща, мога да имам примерно сиви само :d Той пък моя има само в черно спортни обувки, но аз за това не съм му казала и дума, ама намерил на мен за какво да ме подкача.
Викам, че пак ще я пускам, защото поддръжката на късата коса е убийствена за мен. Не! Да съм карала така, виж какво добре се било получило
Та, и нула номер съм била навремето, и с много дълга коса, за него все тая. Ама ме дразни като се запъне в даден момент и натяква мнение, което всъщност не държа да получа.
Викам, че пак ще я пускам, защото поддръжката на късата коса е убийствена за мен. Не! Да съм карала така, виж какво добре се било получило
Та, и нула номер съм била навремето, и с много дълга коса, за него все тая. Ама ме дразни като се запъне в даден момент и натяква мнение, което всъщност не държа да получа.