С какво ви дразнят мъжете /тема №7/

• 56 542
  • 798
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Редовен номер ми е, през около 2 г, да се подстижа късо. Никога не е казвал нещо лошо за косата ми.
Понякога ме дразни с коментари за някои дрехи, но може и да е прав, погледнато отстрани, че не ми стоят добре.

# 466
  • Варна
Мъжете обичат да иронизират. Възможно е просто да ви дразнят, с противоположно мнение.
И защо мъжкото мнение е основа за самочувствието ви? Да изкара курс за коафьор и да дава оценки. На една приятелка, гаджето и я навиваше да си обръсне главата. Не беше от загриженост, а от дива ревност. Щяха да отпаднат доста ухажори, ако беше го послушала.
Аз не харесвам избора му на обувки, но не го отбелязвам. Той си ги избира и носи. И не страда от мазоли и травми, за разлика от мен.😄

# 467
  • София
Има някои мъже, просто са си маниаци на тема контрол. Най-лесното е да те уязвят за коса и дреха, да то посмачкат, за да не си вееш много байряка.

# 468
Е, и така да е, в случая дамата се е запънала като магаре на мост с това “бенбе” и спори за спорта по отношение на геометрията. Човекът просто я харесва без бретон и я пита за обувки, различни от черно и бяло.

# 469
Моят е дизайнер по душа и всъщност ми е любимия партньор за шопинг, например. Освен това се справя адски добре, каквото ме е накарал да си купя, го разнищвам от носене после. Обаче..
Питам "Мило, мисля да си направя ей такъв бретон, какво ще кажеш?", не гледа бретона, гледа мен. Забележи ли твърда решимост, единственият допустим отговор е "Страхотно ще ти отива". Така де, когато ме е харесал, сама съм си решавала прическата, щом тогава не е имал нищо против изборите ми, откъде накъде ще има сега?!
 Иначе да, "жената не е женствена с къса коса" е мантра, на която съм се наслушала до втръсване.

# 470
  • София
Това с визията е деликатен момент. Нормално е да има някакво съобразяване с половинката, защото това засяга и нея, но има някакви неща, които не бих променила за никого. Косата ми е дълга и не я пипам за нищо на света, ама те пък мъжете нали обичат да има какво да хванат, та не знам какво има да се оплакват Joy Друго такова е поддръжката долу - ако някой иска да си пускам някакви храсталаци, не е познал.

# 471
  • някъде в орбита...
Аз бих попитала партньора си преди да предприема осезаема промяна във визията.
...само ако е (семи)перманентна промяна. Например да се татуирам. Или да си сложа импланти.
Прическата ми, грима ми, дрехите ми... все неща, които отразяват мен към момента, и ако не му харесва може да го каже и без да звучи грубо или обидно.

# 472
  • Sofia
Аз пък съм наобратно – точно за големите неща изобщо не бих питала (пластична операция, смяна цвета на косата, изграждане на определен тип фигура). Защото за тях съм достатъчно решена и сама, чуждо мнение, било то – и на любимия човек, не ми е потребно. Виж, за дреболии съм склонна да се съобразявам. Например, преди време ММ ми каза, че не понася един от парфюмите ми (Guerlain Insolence, EdT) и оттогава не съм го носила в негово присъствие.

# 473
Това с имплантите ми хареса и подстригването супер късо, за да няма заглеждане уж от други мъже, както и прическата долу :д  Иначе да съм се запънала, не съм се запънала, имам и розови и сини обувки, не съм само в черно и бялото. Това е цвят практичен за моето ежедневие, работа и себеусещане. И преобладава. Все пак живеем за това да се чувстваме добре, нали. Е, поне аз Wink Та, ако не ми е гот да имам червени обуща, мога да имам примерно сиви само :d Той пък моя има само в черно спортни обувки, но аз за това не съм му казала и дума, ама намерил на мен за какво да ме подкача.

# 474
  • Berlin
То пък човек да не може да си каже мнението... много навътре приемаш нещата.

# 475
Благодаря Ви! Мнението Ви беше полезно за мен Wink

# 476
  • София
О, аз изобщо не му се връзвам. И без друго рядко забелязва, а и е късоглед Simple Smile.  Аз съм тази, която му прави забележки и му избирам дрехи по мой вкус.

# 477
  • Mediterraneo
Допреди 6 месеца имах дълга до под кръста коса, хубава, жива и гъста. Цяла година мрънках, че ще я махна, ММ мрънкаше да я оставя. Харесвал я, отивала ми, нямало да съм хубава с къса коса( защото исках много къса). Реших се накрая, махнах я. Не може да ми се нагледа сега Simple Smile Викам, че пак ще я пускам, защото поддръжката на късата коса е убийствена за мен. Не! Да съм карала така, виж какво добре се било получило Simple Smile Та, и нула номер съм била навремето, и с много дълга коса, за него все тая. Ама ме дразни като се запъне в даден момент и натяква мнение, което всъщност не държа да получа.

# 478
  • София
Допреди 6 месеца имах дълга до под кръста коса, хубава, жива и гъста. Цяла година мрънках, че ще я махна, ММ мрънкаше да я оставя. Харесвал я, отивала ми, нямало да съм хубава с къса коса( защото исках много къса). Реших се накрая, махнах я. Не може да ми се нагледа сега Simple Smile Викам, че пак ще я пускам, защото поддръжката на късата коса е убийствена за мен. Не! Да съм карала така, виж какво добре се било получило Simple Smile Та, и нула номер съм била навремето, и с много дълга коса, за него все тая. Ама ме дразни като се запъне в даден момент и натяква мнение, което всъщност не държа да получа.
Ние и двамата с мъжа ми страдаме от избирателна глухота понякога. Доста разправии ни е спестила 😆.

# 479
  • Пловдив
Единствения коментар за прическата ми за 20 години беше, когато се подстригах много късо. Та вървя към колата, а той подвиква след мен „момченце, момченце, да си виждал жена ми?“. Само на шега му е хрумвало, да ми коментира прическа, облекло, грим ... Може да не му е важно, а може и така да е възпитан, но не се меси.

Общи условия

Активация на акаунт