С какво ви дразнят мъжете /тема №7/

• 56 395
  • 798
  •   1
Отговори
# 645
Това за храната може и да е шега, зависи как е казано. Моя примерно като види, че си тупкам корема след вечеря и ми вика "ааа насвини ли се" ама е шега и се смеем. И за чашата вино понякога ме бъзика, защото той не пие. Но пак зависи тона и отношението, дали ще е като шега или злобен коментар, има огромна разлика.

# 646
В какъв смисъл "какво ядеш"? Храниш се нездравословно и го е страх, че ще надебелееш, или го е яд, че си угаждаш със скъпи храни, за които харчите от семейния бюджет?
Не какво а колко и определено не купуваме скъпи храни.Правеше го и когато храната я купувах предимно аз. Той просто е скръндза.

# 647
  • Пловдив
Ти какво търсиш с такъв мъж - скръндза?

Аз всъщност идвам да се оплаквам. В петък Благоверния карал моята кола. Моята кола е 30-годишен голф 3-ка, кола с характер. Забравил радиото пуснато. Петък, събота , неделя, ходим насам-натам с голямата семейна кола, радиото в голфа работело. Ставам тази сутрин, нагласена, излизам за работа, голфа не пали. Като видях радиото - всичко ми стана ясно. До тук нищо особено, случва се, ама му се обаждам, естествено ядосана и ТОЙ ми вика - ама ти какво се ядосваш сега, нищо не е станало. Елеле как подпалих!

# 648
Дразни ли ви когато мъжът ви ви пляска по дупето?

# 649
Не. Ние обичаме така да се закачаме.

# 650
  • Далечният изток
Ми той така ми се радва, не ме дразни Smile Ако е това шляпване де...

# 651
Мене не, ама аз като го правя го дразнеше много и спрях. Няма правилно и грешно, всеки с усещането си, ама просто си казвайте.

# 652
  • София
Любимо ми е даже. Аз също обичам да хващам там.

# 653
Дразни ли ви когато мъжът ви ви пляска по дупето?
Защо? Теб защо те дразни?

# 654
  • DE
Ако моя спре да ме закача така, значи не му е чиста работата Smiling Imp Grin

# 655
Ами тя не е уточнила за какво пляскане става дума Stuck Out Tongue Winking Eye
Може ей така между другото да я хваща, ама може и по време на /сещате се/ да я изплющи хахах и да не я кефи. Уточни пляскането в каква степен е Joy

# 656
  • София
Аз пак не виждам проблем Joy Но нея ако не я кефи, какво значение има ние какво харесваме? Единствено ако е от някакви глупави предрасъдъци, тогава да се замисли.

# 657
Може пък да си прави социологическо проучване, дали жените харесват пляс пляс по г*за хаха. Направо да извади въпросника да отмятаме тука "да", "не" 😆

# 658
Може и да е мъж, който има мераци ама се чуди дали на изгората ще й хареса Laughing

# 659
  • Далечният изток
Може и да е мъж, който има мераци ама се чуди дали на изгората ще й хареса Laughing
Точно това си помислих... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт