Big Brother III - 5 част

• 23 487
  • 655
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
по-подходящо щеше да е май анкетата да бъде с предположения за следващите номинации  newsm78, а иначе и аз смятам че мисията няма да е успешна - мнооУ тъп Панайот бе ooooh!

# 91
Само да питам последно Пацо сам ли ще изпълнява мисията?

# 92
Аз само едно не разбрах-ако спечели мисията,какво?Остава в къщата ли след това?

# 93
  • София
Да, ако не го усетят, ще го върнат при съквартирантите

# 94
Да, ако не го усетят, ще го върнат при съквартирантите

hahaha Тогава горките те!  Mr. Green

# 95
  • някъде там
Тайната стая
Пацо спи!
не за дълго
ББ го събуди
мисията започва СЕГА
разяснява му се,че освен,че ще живее изолирано и сега ще получи допълнително инфо
по време на тайната мисия ке трябва да остане без дрехи
тези дрехи,с които е в момента трябва да предаде на ББ и да остане по бельо
ББ няма да му осигурява храна
ББ му дава възможност сам да си я осигурява от къщата
също така трябва да си краде дрехи от съквартирантите, ако ли не ще стои по бельо
ББ ще му съдейства посредством съобщения кога е безопасно да влезе в къщата ,без да е забелязан
Ще получава тайни мисии, една от тях е да измисля номера на останалите, но те трябва да бъдат одобрени от ББ, ако не ги одобри ще му помага
за да не му е скучно му предлагат
да познае 3 от хората,които са го номинирали
ББ ше му пусне на плазмата всички,които са го номинирали
пита го дали е разбрал всичко
Панайот-ДА
сега трябва да си предаде дрехите, след което да ги остави и да влезе в банята до момента,в който ББ не му позволи да излезе

копнато от друг форум Wink

# 96
Интересно ще е Simple SmileПанайотко няма да се справи, според мен Naughty
Жалко,че кака Мариола си тръгна(май аз съм й кака Laughing),на мен ми беше интересна,макар и в повечко шумна Wink

# 97
  • някъде там
Интересно ще е Simple SmileПанайотко няма да се справи, според мен Naughty
Жалко,че кака Мариола си тръгна(май аз съм й кака Laughing),на мен ми беше интересна,макар и в повечко шумна Wink
Мариола не ме е дразнила newsm78

# 98
  • ПАЗАРДЖИК
Гаро цяла сутрин си търси пяната за коса. Дали Панайот не му я е взел? Нали и той прическа трябва да си спретне.

# 99
Гаро цяла сутрин си търси пяната за коса. Дали Панайот не му я е взел? Нали и той прическа трябва да си спретне.
hahaha Joy Joy
Айде,почна се...

# 100
Аз пак нещо не съм в час! Да се запиша първо! После ако имам време ще чета! Но нека някой добър човечец се смили над мен и ми разкаже набързо какво е станало - каква мисия има нова и т.н. Да ме въведе в час.... ако може!
Номинирани бяха Мариола и Пацо и автоматично излязоха. Но ББ им позволи да се върнат в къщата с тайна мисия "Партизани". Трябваше да стоят 1 седмица затворени в една стая и да се вмъкват незабелязано в къщата и да си набавят храна, дрехи, да изпълняват разни мисийки. Ако никой не ги усети цяла седмица, ще им позволят да се върнат в къщата. Те се съгласиха, обаче после Мариола се отказа, защото не можела да издържи в стая без прозорци и излезе още снощи.....Това беше в общи линии.

Благодаря много за инфото!  smile3525  Много е тъпо,че Мариола е излязла по този начин,а не се е борила до край! какво е казала пред ТВ предаванията - Здравей българия и др. ако е участвала?

# 101

какво е казала пред ТВ предаванията - Здравей българия и др. ако е участвала?
преди да изляза сутринта беше гост в Здравей България,но нямах време да я гледам,нека другите споделят ако са я гледали!

# 102
хе-хе,току що големия Боби се изказа-"..всички съквартирантКи да се съберат и да легнат в леглото на Боби и да си събуят гащичките..." Crazy Peace

В момента им дават седмична мисия ОПОЗНАВАНЕ! newsm78

Последна редакция: ср, 04 окт 2006, 12:09 от Дидка-ръжената питка

# 103
Нещо им говори Биг Брадър за мисията Опознай съквартиранта ли , нещо такова се казава , ама кофти че трябавше да спра нет-а на най-интересното .

# 104
  • ПАЗАРДЖИК
Голям смях

ББ каза жените да се подредят по красота, като най- в ляво застане тази, която се смята за най-красива. Те се подредиха така:лили, ева, светлана, баба Вили  Joy

после решиха мъжете да кажат как да се подредят, а едната от близначките каза:"лили да е първа и после ние трите" hahaha

И спряха излъчването Cry

Общи условия

Активация на акаунт