Big Brother III - 5 част

• 23 253
  • 655
  •   1
Отговори
# 180
Родителите на Лилито не са доволни от участието и в БигБрадър. Розалина, майката на Лили е споделила с баба ми, че ще си я прибират от шоуто Whistling Според мен, това са сметки без кръчмар.

# 181
абе Пенката пак ли се гримира или така си изглежда?

# 182
Родителите на Лилито не са доволни от участието и в БигБрадър. Розалина, майката на Лили е споделила с баба ми, че ще си я прибират от шоуто Whistling Според мен, това са сметки без кръчмар.

Зетя явно не им харесва  Joy Интересно как точно мислят да я изкарат hahaha

# 183
  • София

Ще си я прибират   Laughing  че тя да не е на 12.

# 184
  • София
Панайот почна ли мисията, влиза ли вече в къщата???

# 185
Представяте ли си точно Пенката да хване Панайот като гепи? Mr. Green

# 186
В договора им пише,че никой от роднините им няма право да ги изкара от шоуто.Това го четох някъде.

# 187
съквартирантите няма да закъснеят и ще я изкарат(Лилето)....да си ходи при родата......

# 188
  • София
Ха така, Панайотчо да види как е да лъжеш съквартирантите заради мисията... не да се прави на много важен пред Пеню. Защото дори да успее, другата седмица като се появи пред съквартирантите, те ще го изядат с парцалките  ooooh!
Аз мисля, че ще му се зарадват.
На мен ми беше по-интересно с него и Мариола /въпреки, че той е прекалено груб винаги/. Тъпо е накрая да останат Боян, Ева, Тодор,Светлана например и да говорят по цял ден. /Харесвам Тодор, де. Peace/

# 189
В договора им пише,че никой от роднините им няма право да ги изкара от шоуто.Това го четох някъде.

тя нали много отворена и самостоятелна- как ще си я прибират Crazy

# 190
егати тъпата Светлана: "Отразяват ли му се цигарите по някакъв начин на бебето?"  #Cussing out
явно са накарали и лекарката да й повтори няколко пъти това за пушенето.

мммм, възмущаваме се едновременно.

Не мога да я понасям тази #Cussing out

# 191
  • На погрешната планета
Оф, и на мен ми иска парола за форума, където пишат репортерите #Cussing out. Някой знае ли как става номера, регистрация ли иска, кво ли newsm78? Въобще не мога да вляза в сайта Close.

# 192
Палома и Лиляна си говорят в спалнята.Влиза Пепи и започват  да си говорят  тримата,след малко Лиляна - " Пепи ние си горорихме двете"
 Tired
И мом4ето стана и излезе. Баси и жената.Много важни работи си говориха.

Гаро " Къв смях...по х*й пред последен.Ха-ха-ха"
Леля Вили чула ве4ерта нЯкво плЮщене.  hahaha

# 193
Оф, и на мен ми иска парола за форума, където пишат репортерите #Cussing out. Някой знае ли как става номера, регистрация ли иска, кво ли newsm78? Въобще не мога да вляза в сайта Close.
Май вече е станало само за регистрирани.Като гост не можеш да влезнеш.Врътнаха му ключа,макар че смисъл не виждам newsm78

# 194
Представяте ли си точно Пенката да хване Панайот като гепи? Mr. Green

Направо инфаркт ще получи   Laughing...

Общи условия

Активация на акаунт