Big Brother III - 5 част

• 23 186
  • 655
  •   1
Отговори
# 300
Не, разделиха си го мародерски.

# 301
  • На небето
малко новини от сайта
Павел с удивление открива, че част от вещите му липсват. Ядосан, бургазлията рови из зелена спалня, но без резултат. Ева също разбра, че в багажа й има липси, но засега няма намерение да претърсва Съквартирантите. Останете с Big Brother на живо, за да видите кои са другите жертви на партизанина Панайот
Павел е самото въплъщение на гнева. Бургазлията обикаля из Къщата подобно на тропически ураган, като проверява навсякъде за изчезналите си вещи. Въпреки че претърсва и най-потайните кътчета, охранителят не успява да открие нищо. Павката заплашва извършителя с тежко наказание и започва да гради теории кой ли може да е той.
След като обръща Къщата с главата надолу, но така и не открива липсващите си вещи, Павел изпада в тъжно примирение. Охранителят кара Борислав да си признае, че той му е погодил този номер. Ръгбистът има силни аргументи в своя полза и Павката разбира, че не е попаднал на човека, който му трябва.

И аз ужасно мразя да ми липсва нещо. Не че ми е толкова ценно, но мира не ми дава къде е забутано и се побърквам докато не го намеря до характер е. Аз знам всяко нещо къде се намира в къщата и подобна липса ме изкарва извън нерви и ровя като луда докато не намеря въпросната вещ и не мирясам.  А сина ми ужасно много обича да набутва някой неща на всевъзможни неща, а обикновено е много подреден знае всяко нещо къде му е мястото и винаги си го прибира там. А, на някой неща такива невъзможни места им намира за да ги прибере, че се чудиш как реши, че точно там трябва да стои въпросното нещо. Примерно намерих една лъжица в дрехите му. Или шапката му в шкафа за чорапи и бельо. Парче хляб във шкафа на бюрото на компютъра където си държим дисковете.
Може и той да има такава мания, да мрази да му липсва нещо и да подлудява докато не го намери. Имайте милост ние сме болни хора.  Twisted Evil hahaha

# 302
По повод разговора на Светлана и Лиляна и аз се смях с глас. Ще припомня само, че Светла смята ЛилитУ за умна, защото е успяла да направи салон за красота на 25г., макар и да е взела парите от мъж. А то е ясно как си ги е взела и какъв мъж ще да е hahaha hahaha Абе и двете явно бъркат хитрата к..ва с интелигента жена Joy
А за Панайот защо си мислите, че хората ще го намразят след мисията, говорим все пак само за мисия. Според  мен всички ще се посмеят след това. А и защо трябва да му пука, че не го харесват другите и го номинирали, нали не е с 13 точки като Мариолка, неговите бяха май само 6.

# 303
Май бяха 10 за Пацо и 16 за Мариола!

# 304
А те това всъщност знаят ли го? newsm78

# 305
Май Ники Кънчев им го каза на лайфа.

# 306
Чудя се на тая Лиляна. newsm78 Не и ли истръпва устата да я държи така ,сякаш чака да я целуне принц!  love001Направо се счупва от позиране. Joy Joy Joy

# 307
Чудя се на тая Лиляна. newsm78 Не и ли истръпва устата да я държи така ,сякаш чака да я целуне принц!  love001Направо се счупва от позиране. Joy Joy Joy

hahaha абе тя сякаш друго чака...но няма какво толкова да я мислим,най-вероятно е свикнала!  Joy

# 308
  • София
А за Панайот защо си мислите, че хората ще го намразят след мисията, говорим все пак само за мисия. Според  мен всички ще се посмеят след това. А и защо трябва да му пука, че не го харесват другите и го номинирали.....
Hug Мислех, че само аз съм на това мнение.

# 309
Някой знае ли Ева с какво се занимава?

# 310
  • София
Ева - ако питаш в живота навън - е барманка в Апартаментът- един бар на ул. Парчевич в София.  Предишния ми офис беше наблизо и често пиех кафе там, беше с плитки тогава. И след BB 2 там се срещаха с Мариан и детенцето. Аз много се учудих, когато тя се представи като "артист" , но знае ли човек... Не я харесвам , много позира, и трудно си подтиска чувството за превъзходство.... то над останалите не е трудно да се повиши самочувствието човек де : )

# 311
  • Карлово
А какво им сложил в спалнята Пъцко, че миришело? Гледах рекламата за таз вечерното предаване по Нова и там дадоха, че мн мирише из цялата къща?

# 312
той цял във фьешан е облякан,
на фейс е супер мега арен,
обича киселото мляко
и следва мениджмънт аграрен!
 Joy

# 313
хахах, браво, шушонче Simple Smile

# 314
Не е мое творчество Rolling Eyes А знаете ли, че в Гълъбово прякора на Панайот е Пацо Фиешъна? Joy

Последна редакция: пт, 06 окт 2006, 17:25 от Шушон

Общи условия

Активация на акаунт