Big Brother III - 5 част

• 23 194
  • 655
  •   1
Отговори
# 285
Тъп,тъп ама иска да ухае на хубаво.Свил е парфюма на Павел и той усилено го търси. Laughing

Хахаха  Crazy

Абе някой знае ли съквартирантите почнаха ли да се усещат, че някой им гепи дрехи, банички и тн.. провизии?

Сигурно ще почнат да се обвиняват един другиго и ще стане ептен кокошарник  Joy

# 286
Тъп,тъп ама иска да ухае на хубаво.Свил е парфюма на Павел и той усилено го търси. Laughing

Хахаха  Crazy

Абе някой знае ли съквартирантите почнаха ли да се усещат, че някой им гепи дрехи, банички и тн.. провизии?

Сигурно ще почнат да се обвиняват един другиго и ще стане ептен кокошарник  Joy

Не знам дали се усещат, но Павката май ще се окаже най-потърпевш!  LaughingДа не остане накрая той без дрешки!  Joy

# 287
Все още не .Мислят си ,че някой между тях си прави майтап.

# 288
не мисля ,че ще успее тарикатския селянин.тои самия го е яд на себе си,че живее,Баси как може да има такива хора със самочувствие като него????покритие никво #Crazy newsm78

# 289
  • На небето
Абе не знам за Панайот, ама тая Палома, голяма интригантка, страшна кучка. Измисля куп лъжи за попчето и после ги разпространява, и след като стане кавга ходи говори зад гърба му настройва другите и след това ходи при него и лицемерничи. Взема все по противна да ми става тази... И ББ така извърта нещата, че го изкараха егати извратения без да покажат доказателства за това. Взема да ме дразни и скоро може съвсем да спра да го гледам. Както стана и предния път.

# 290
  • София
някой разбра ли какво става с http://bigbrotherfans.info/  newsm78

# 291
  • София
Аз си мисля, че трябва да си безмерно тъп за да се натискаш да останеш в къщата след като са те изгонили и явно не те понасят. Ама Панайот нали е див селяк и не го осъзнава. Не стига това ами и сега след цяла седмица мизерии какво мисли, че ще се случи - ще го чакат да се върне с хляб и мед ли ? Отвратително същество - повдига ми се само като го гледам.
Близначките за мен освен, че са смешни са и изключително прости. Учудвам се, че са завършили. Речника им не включва повече от 50-тина думи, дори на някои бъркат значението и се получават някакви безумия. Да не говорим като започнат да говорят една през друга - не се търпи  Crazy
Изобщо последните дни почти всички се насраха тотално, а е само трета седмица - до края ще се изколят май  Hug

# 292
  • София
някой разбра ли какво става с http://bigbrotherfans.info/  newsm78

Не се отваря  newsm78

# 293
  • София
Аз си мисля, че трябва да си безмерно тъп за да се натискаш да останеш в къщата след като са те изгонили и явно не те понасят. Ама Панайот нали е див селяк и не го осъзнава. Не стига това ами и сега след цяла седмица мизерии какво мисли, че ще се случи - ще го чакат да се върне с хляб и мед ли ?
Той знае, че не го искат, ама иска паричките.... Mr. Green В крайна сметка защо трябва да го интересува мнението на другите - нали е в играта още.....
Тъй като аз няма къде да гледам постоянно /само по нова  Sad/ ще ми кажете ли какви мизерии им е правил?

# 294
малко новини от сайта
Павел с удивление открива, че част от вещите му липсват. Ядосан, бургазлията рови из зелена спалня, но без резултат. Ева също разбра, че в багажа й има липси, но засега няма намерение да претърсва Съквартирантите. Останете с Big Brother на живо, за да видите кои са другите жертви на партизанина Панайот
Павел е самото въплъщение на гнева. Бургазлията обикаля из Къщата подобно на тропически ураган, като проверява навсякъде за изчезналите си вещи. Въпреки че претърсва и най-потайните кътчета, охранителят не успява да открие нищо. Павката заплашва извършителя с тежко наказание и започва да гради теории кой ли може да е той.
След като обръща Къщата с главата надолу, но така и не открива липсващите си вещи, Павел изпада в тъжно примирение. Охранителят кара Борислав да си признае, че той му е погодил този номер. Ръгбистът има силни аргументи в своя полза и Павката разбира, че не е попаднал на човека, който му трябва.

Виолета разказва на Ева и Боян за буйната си младост. "С който и мъж да се запознаех, все искаше да се ожени за мен, имах четирима кандидати едновременно", с умиление си припомня готвачката. "За среща закъснявах поне с една минута и ако човекът, с който съм се уговорила, го няма, минавах транзит", смее се Вили.

# 295
  • Plovdiv
Тя много вървежна била кака Вили   Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

# 296
А Пънаидиот що е дирил в дрешките на Ева?   Joy
Да не би да е прихванал нещичко от Пеня,все пак... Joy

# 297
  • София
Въйй, какво ще стане когато бате Павчо разбере за Панайотчо - доброто му бивше другарче баш неговите дрешки да вземе  Mr. Green Joy

# 298
  • София
Аз доколкото разбрах и те бая му претарашват багажа  Laughing Взели са си разни неща  Simple Smile

# 299
  • София
Аз доколкото разбрах и те бая му претарашват багажа  Laughing Взели са си разни неща  Simple Smile
Ама багажа на Панайот не е ли вече събран и извън къщата?

Общи условия

Активация на акаунт